Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,не открих на първа страница някой да прави общи поръчки  newsm78. ?  Искам да се включа,моля .

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 15:37 от milisa

# 76
  • Smallville
Днес получих Angel Innocent Summer Flash.Наистина в ефектна опаковка Crazy
Много ми харесва,в момента на пръскането мирише  плодово и цветно,но след като отмине,простете но не боравя с термините за описания на парфюми,леко напомня Ейнжъл.
За моя вкус е превъзходен Peace

Много бърза поръчка,аз си мислех,че ще почакам повече,заради Е15,а то,на 17.05 е шипнат,днес го получих Peace

# 77
  • виртуално
Много ми харесва,в момента на пръскането мирише  плодово и цветно,но след като отмине,простете но не боравя с термините за описания на парфюми,леко напомня Ейнжъл.

Много бърза поръчка,аз си мислех,че ще почакам повече,заради Е15,а то,на 17.05 е шипнат,днес го получих Peace

аз пък усещам здравец и други тревички в него, на мен ми прилича на Cologne  Grinning
ако харесвате Мюглер е страхотен избор за лятото  Peace

# 78
  • Smallville
Аз не съм познавач,не познавам много парфюми,уж съм много отворена за нови неща,а от парфюмите "въртя" 3-4 и това е.
Ейджъла е един от тях и сега ми се искаше този вариант да напомня поне мъничко и съм доволна.
Иначе другите ми любими са Нина Ричи-Love in Paris,Noa на Кашарел и The One на Долче и Габана.
Другите само ги мириша и накрая пак си купувам някой от изброените Outta Joint

# 79
  • София
Аз пък първо чета за нови парфюми , информирам се как е създаден и какъв аромат е /т.е. пирамидата с градация на ароматите/
Ако ме впечатли искам и да го помириша - и ако ми хареса - купувам го.
Никога не съм си купувала парфюм, който вече съм имала.
Често, ако съм си купила 30 или 50мл. и ми хареса - се ядосвам, че не е повече, но не го купувам повторно.
Забелязала съм, че 100-те винаги ми омръзват и дори някои не мога да ги понасям вече, когато привършвам флакона.
Винаги искам нещо ново Simple Smile, различно

# 80
  • София, Хаджи Димитър
Днес и аз получих поръчка шипната на 17.05 с:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Revlon/Revlon-She-Cologne-Spray … 00ml/invt/0009937
и
http://www.fragrancedirect.co.uk/Revlon/Revlon-Fire+Ice-Cool-Eau … 00ml/invt/0015483
Определено вторият ми харесва повече.
Също и слънчезащитния на RoC.

# 81
  • София
Момичета, извинявайте, че тук ще питам, но повечето от вас сигурно пазаруват и там. Къде изчезна темата за feelunique? Много странно.  newsm78 Получих днес мейл,че поръчката ми от там е dispach-ната, а тя отдаааавна е дошла(2-3 седмици). Та се чудя, дали тези сладури не могат да се объркат и да ми пратят още един път.  Mr. Green А някоя блондинка да е ползвала шампоана Tigi Dump Blond, да даде мнение?  Praynig

# 82
Получих и аз Иносент Съмър...Ми, за мен си е същия като първообраза...Май повече се зарадвах, отколкото разочаровах, защото пък се притеснявах да не би да не ми хареса ...От Ейнджъл Иносент имам завидно кол-во, сега и този...ммм, ще се фъскам обилно.

# 83

Той докато напомни и съвсем се забрави изчезне... Crazy

# 84
  • виртуално
Той докато напомни и съвсем се забрави изчезне... Crazy

до кожа е - при мен трайността е около 3-4 часа, което е перфектно за летен вариант

# 85
  • Smallville
Е,не може да се сравни,но си мирише доста прилично,като за ЕДТ Whistling Flutter.

# 86
Харесвам много Alien,но Angel Peony ми мирише на бръснарски одеколон. Този Иносънт съмър би ли могъл да ми хареса?
Ето темата за филюник   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498404.0

# 87
  • София
Мерси,нещо явно старата тема се е затрила.   bouquet

# 88
Леле, опущих половината тема! ooooh! Laughing

# 89
Момичета,никой ли не прави общи поръчки??  По самостоятелно ли си поръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт