Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 648
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Днес си взех поръчка изпратена на 9.06.- два лосиона на Piz Buin.Единият е 6 фактор,а другият 15.Миришат много хубаво,изглеждат ми напълно наред,в срок на годност.

# 346
  • Пловдив
Интересува ме дали и при някой друг жълтеят дрехите,банските след като е ползвал Piz Buin.

# 347
  • Балчик
Днес реших да мина покрай пощата, без известие- ами повредата е в нашия телевизор. Не ми е закъсняла поръчката, пощаджийка нямаме и нямало кой да ми донесе известие. Close

# 348
  • Испания
Моля някой да даде описание на този http://www.fragrancedirect.co.uk/Iceberg/Iceberg-Homme-Eau-de-To … 0ml/invt/0011560-лек или тежък е ,траен-търся за 23 год младеж,който не си пада по тежките парфюми  bouquet

# 349
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0005466&cm_vc=productpage
Пепина, този вземи. Няма да сбъркаш.

# 350
  • София
Моля някой да даде описание на този http://www.fragrancedirect.co.uk/Iceberg/Iceberg-Homme-Eau-de-To … 0ml/invt/0011560-лек или тежък е ,траен-търся за 23 год младеж,който не си пада по тежките парфюми  bouquet
Този парфюм е страшно тежък. По-скоро зимен аромат. Изобщо не е подходящ за 23 годишен младеж според мен.

# 351
  • София

Момичета, моля за препоръки за околоочен крем и нощен крем, с нормална към смесена кожа съм, 30г. Peace

Погледна ли продуктите на Coryse Salome-аз лично съм ползвала околоочния и противобръчковия-не мога да кажа дали имат ефект,но са много приятни,леки,ухаят чудесно и правят кожата мекичка,други момичета бяха също доволни. Peace Между другото поръчките ми от петък и неделя днес са шипнати и ги чакам  Hug

Точно на Coryse мислех най-накрая и аз да пробвам околоочния (след като поръчах на майка ми и на свекърва ми), но е свършил, а нищо друго не ми хваща окото.

# 352
  • София
Някой пита за 24-25.05.
Нямам още нищо, но пък се е заформила една кореспонденция не ми се говори:

Ф.Д. "...моля дайте отзиви..."
аз: "...не мога, още не съм ги получила"

Ф.Д. "...моля изчакайте 15 дни,... това е срока, за да може да се провери,. .. след който се счита, че поръчка е загубена, според общите ни услови ..."
аз, чакам 15 дни и после пиша: "...не съм ги получила, и в пощата не могат да проверят" (че и на рекламации в Бг пощи се обаждах)
и получих отговор
Ф.Д. "...моля изчакайте 28 дни,... това е срока за да може да се провери,. .. след който се счита че поръчка е загубена, според общите ни услови ..." #Crazy #Crazy newsm78
аз, пак пиша: "... моля вижте 2те писма, които сте ми изпратели.... кажете кое е вярното"

# 353
Десемче, в първото са писали, че обикновено пристигат в рамките на 10-14 работни дни, а във второто, че срока за установяване на пратка, като липсваща е 28 дни. Това поне помня, че са ми писали на мен. При всички случаи изчакай срока и не го мисли....аз моя колет го чаках на англ. адрес няколко седмици, къде пътува толкова време....много се чудих, но...дойде накрая.
Надявам се да не жълтеят дрехите от Пиз Бън, че доста съм намислила да зареждам от тях...

# 354
  • Испания
big pufana  и lodsi   bouquet

# 355
Desem,аз питах мила.При мен ситуацията е същата.Два пъти им писах да ги уведомя и повече няма да се занимавам,ще чакам 28 дни  да минат....ами то не остана Mr. Green 

# 356
Момичета,не мога да повярвам ,но е факт-дойде ми поръчката от 24,05,10.Преди малко я взех...надявам се и вашите тези дни да са при вас Praynig

# 357
Морска сирена, супер!

Известие ли имаш или ти я донесоха на място?

# 358
Известие получих.Два пъти съм търсила пратката в пощата.Интерсното е че на кашон4ето имаше две дати едната 01,06 другата 08,06.Датата 08,06 едвам я разчетох беше написана с червен маркер и после драскано отгоре пак с червено.

# 359
  • In The Middle Of Nowhere
За колко време ви идват на нещата на английски адрес, имате ли наблюдения??
 bowuu

Общи условия

Активация на акаунт