Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Морска сирена, ако ти се дават повече пари бих ти препоръчала този  http://www.fragrancedirect.co.uk/Rochas/Rochas-Soleil-Eau-de-Toi … 75ml/invt/0026139  Взех го за подарък по съвет на мила съфорумка( Бижу, благодаря ти!). Много ми хареса аромата. Изглежда доста траен и шлейфов, подходящ точно за сезона. А бутилчето е просто прекрасно, много стилно и изчистено!
И аз днес получих този и също съм възхитена от него. Много ми хареса.

# 376
Срам, не срам, да ви попитам - какво значи "шлейфов аромат"? Rolling Eyes
Какво е "шлейф"? Нещо, което се влачи след теб. Wink Т.е. шлейфов аромат е този, който се носи след теб като шлейф. thumbsup

# 377
Набелязала съм си някои неща, но ми се иска да поръчам нещо и за половинката. Препоръчайте ми някой хубав мъжки аромат (за млад и чаровен мъж).   bouquet

# 378
  • София
Набелязала съм си някои неща, но ми се иска да поръчам нещо и за половинката. Препоръчайте ми някой хубав мъжки аромат (за млад и чаровен мъж).   bouquet

http://www.fragrancedirect.co.uk/Lanvin/Lanvin-LHomme-Sport-Eau- … 00ml/invt/0025244 На мен този ми е любим. И Азаро брайт визит, но го няма тук.

# 379
Морска сирена, ако ти се дават повече пари бих ти препоръчала този  http://www.fragrancedirect.co.uk/Rochas/Rochas-Soleil-Eau-de-Toi … 75ml/invt/0026139  Взех го за подарък по съвет на мила съфорумка( Бижу, благодаря ти!). Много ми хареса аромата. Изглежда доста траен и шлейфов, подходящ точно за сезона. А бутилчето е просто прекрасно, много стилно и изчистено!
Ох,изобщо не ми се дават пари за парфюми,ами пусто като не мога да се удържа  Mr. Green .
sasi6   bouquet

# 380
  • Хасково
Момичета преди месец бях си купила от Fragrance direct
Monsoon комплект

Парфюм - 50 мл , боди лосион - 100 мл , душ гел - 100 мл с кутия Simple Smile

Веднъж е пръснато от парфюма, обаче  не е за мен Sad

Продавам го ако някой го иска Simple Smile

# 381
  • София
Какво е "шлейф"? Нещо, което се влачи след теб. Wink Т.е. шлейфов аромат е този, който се носи след теб като шлейф. thumbsup
Т.е. 'тежък' или за официални случаи?  Rolling Eyes

# 382
А този сет някой да е поръчвал http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0026752&cm_vc=productpage

# 383
Здравейте Simple Smile
Бихте ли ми препоръчали някакъв ефикасен гел/крем против стрии?  Видях няколко продукта в сайта, но се разколебах кой би ми свършил по-добра работа... моля някой с опит да ми препоръча нещо  Grinning
Благодаря   bouquet

# 384
преди малко пуснах първата си поръчка, но след това видях, че никъде не съм си написала пощенския код Embarassed, а само града и адреса, това проблем ли е? и евентуално къде ще ми пратят поръчката?

другото което ми се иска да попитам- след като платих ми излезе това Start your Shopper Discounts & Rewards membership in 3 easy steps and get your £15 cash back voucher:  какво значи, важи ли за Бг, и има ли смисъл да се регистрирам?

благодаря предваритлно за разясненията Hug

# 385
Здравейте, Моля Ви разяснете ми как се прави поръчка от този сайт, че нещо се запалих. С обикновена дебитна карта може ли да се плати, от къде се взима поръчката, има ли минимална стойност за поръчка?? Благодаря Ви!

# 386
Т.е. 'тежък' или за официални случаи?  Rolling Eyes
Нищо подобно! Не необходимо да е тежък.Просто оставя следа. И няма връзка с "официален случай". Обяснението на Бижу е съвсем точно. Ако няма шлейф стои близо до кожата и се забелязва само при близък контакт.

Мариан1,пощенския код можеш да го добавиш, като си влезеш в акаунта, може да правиш промени.  Отиваш на Help & info и най отдолу view address book Ще си получиш нещата в пощата за 3-4 дни и без кода.
mamaili, необходима ти е карта Виза -най-добре дебитна, в която си вкарваш пари колкото са ти необходими.Регистрация в сайта. Поръчката идва за 3-4 дни в пощата.
http://www.fragrancedirect.co.uk/Yardley/Yardley-Iris-and-Lavend … 5ml/invt/0024293I pak da pitam nqkoj wze li towa

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 16:38 от sasi6

# 387
  • София
Разбрах!  Hug Мерси!

# 388
Т.е. 'тежък' или за официални случаи?  Rolling Eyes
Ох!... Такъв, който се носи около теб, който прави облак, който се усеща на метри след теб, когато се разминеш с някого. Не е задължително нито да е тежък, нито официален. Просто присъствен парфюм, който се усеща около теб. А не такъв, който би усетила само, ако си напъхаш носа в мястото, на което си пръснала.
Сега надявам се разбра. Laughing

ПП. А, вече са ти обяснили...

# 389
  • София
Добре, Бижу, благодаря ти! Не се изнервяй, съжелявам,че не съм на 'ти' с парфюмните термини. Няма да питам повече.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт