Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 611
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Аз си бях взела на Макс Мара - Еу де парфюм, но откактоо се изчерпа и го няма повече... а много ми хареса и исках да си взема пак. Цената му беше супер...  Confused

# 421
моля някой да ми препоръча слънцезащитен крем за лице,нещо не ги откривам
благодаря предварително
да си побутна питането

# 422
благодаря предварително
да си побутна питането
Всичко тов … 90;ни, някои от тях са и за лице, избирай. Peace

Например този - http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/Roc-Minesol-Actif-Anti-Wrin … 50ml/invt/0027185

# 423
  • София
Поръчах за първи път и след като ме върна на страницата на сайта след пей пал потвърждението ми даде, че печеля ваучер за 15 паунда и аз нали съм алчна  си въведох данните и после ме хвана яд защото си написах номера на картата целия който е отпред и датата до която е валидна, дали не сбърках, е ваучер не получих до колкото разбрах защото не съм от Великобритания

# 424
благодаря предварително
да си побутна питането
Всичко това е слънцезащитни, някои от тях са и за лице, избирай. Peace

Например този - http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/Roc-Minesol-Actif-Anti-Wrin … 50ml/invt/0027185

newsm51

# 425
Поръчах за първи път и след като ме върна на страницата на сайта след пей пал потвърждението ми даде, че печеля ваучер за 15 паунда и аз нали съм алчна  си въведох данните и после ме хвана яд защото си написах номера на картата целия който е отпред и датата до която е валидна, дали не сбърках, е ваучер не получих до колкото разбрах защото не съм от Великобритания

Това и на мен ми го е давало, но доколкотоо си спомням беше нещо като постоянен абонамент, който плащаш, а получаваш намаление ако поръчаш 2 парфюма в рамките на 1 месец... не съм много сигурна дали беше точно така - нека и другите да кажат... имаше някаква уловка обаче  Rolling Eyes Ако можеш да дадеш линк към офертата да я видя пак ще съм по-категорична какво точно предлагат... newsm78

# 426
  • София
Поръчах за първи път и след като ме върна на страницата на сайта след пей пал потвърждението ми даде, че печеля ваучер за 15 паунда и аз нали съм алчна  си въведох данните и после ме хвана яд защото си написах номера на картата целия който е отпред и датата до която е валидна, дали не сбърках, е ваучер не получих до колкото разбрах защото не съм от Великобритания

Това и на мен ми го е давало, но доколкотоо си спомням беше нещо като постоянен абонамент, който плащаш, а получаваш намаление ако поръчаш 2 парфюма в рамките на 1 месец... не съм много сигурна дали беше точно така - нека и другите да кажат... имаше някаква уловка обаче  Rolling Eyes Ако можеш да дадеш линк към офертата да я видя пак ще съм по-категорична какво точно предлагат... newsm78
   Не мога да я пусна, защото се появяваше след последна стъпка при потвърждаването на поръчката, а аз отдавна затворих прозореца.

# 427
  • София
Поръчах в понеделник, а още не са ми я шипнали  Rolling Eyes
При вас има ли забавяне?

# 428
Аз имам поръчка от понеделник сутрин,но във вторник 16,00 часа получих мейл че е шипната и се надявам днес да е при мен.Ордера е №586222

# 429
  • София
Моята е 586408, но още не са я шипнали...

# 430
И моята от 21-ви я шипнаха на 22-ри! Peace

# 431
Аз имам поръчка от понеделник сутрин,но във вторник 16,00 часа получих мейл че е шипната и се надявам днес да е при мен.Ордера е №586222

Моята поръчка от понеделник е №586221  Laughing и е шипната по същото време като твоята. Поръчали сме една след друга Grinning

# 432
Само за справка да си кажа, че моята поръчка, шипната на 25.05 още я няма.  Cry
Има ли някой като мен?
Днес пак ще им пиша.

# 433
Искам да поръчам 3 парфюма и 2 крема-наведнъж ли да поръчам или да разделя поръчката на две?Има ли значение?Или да си поръчам наведнъж,пък ако трябва те ще разделят нещата   Thinking

# 434
  • София
Само за справка да си кажа, че моята поръчка, шипната на 25.05 още я няма.  Cry
Има ли някой като мен?
Днес пак ще им пиша.

и аз все още съм така.  Cry тъкмо за това влязох да се оплача

Някой пита преди време дали се водят регистрирани поръчките, т.е не да са с тракинг, а да се дават само срещу подпис.
Дали се изясни дали може и да се вземе без подпис?

Общи условия

Активация на акаунт