Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 684
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Pure_selina,тази марка козметика за мен не е с нищо по-добра от другите!Не бих си купила повече нещо от тази марка! Naughty

# 511
Ако косата в корените е склонна към омазняване, дали би я поизсушила малко матиращата серия? Thinking
Би трябвало.

# 512
Аз си харесах крема против стрии и в темата за марката прочетох много хубави отзиви за него. Rolling Eyes

# 513
  • БУРГАС
извинявай кой е крема з астрии, че ще пускам днес да си го пунса.

# 514
Ако косата в корените е склонна към омазняване, дали би я поизсушила малко матиращата серия? Thinking
Би трябвало.

Ще се пробвам.
Аз съм позлвала тази серия преди, но тогава го нямах тоя проблем.

# 515
 а поръчвали ли сте детски парфюмчета
имате ли отзиви
че мойта пикла няма още 2 годинки ,ама без парфюм не иска да излиза ,та да не харча моите мисля да и поръчам нещо

# 516
На английски адрес с карта или чрез Пей Пал е по-добре да пусна поръчка?До сега не съм пускала от този сайт и се притеснявам да не ми я откажат ,понеже е с Бг карта.От Спорт Директ ми блокираха така картата,като пусках на английски адрес и се притеснявам да не ми се случи и тук същото.

# 517
Хора,няма ми пратката от 21,06   Sad  -9 дена,такова закъснение има ли някой и трябва ли на този етап да им пиша  newsm78

# 518
Хора,няма ми пратката от 21,06   Sad  -9 дена,такова закъснение има ли някой и трябва ли на този етап да им пиша  newsm78
Естествено ,че няма да им пишеш още ,направо иди в пощенския клон да ти я търсят .
Май почти винаги в такива случаи си отлежават в пощите .
Последна ми дойде за 9 дни.

# 519
Ходих в пощата,но тази на гишето казва че няма нищо за мен  Sad ,и ми е чудно защо толкова се бави този път  Rolling Eyes

# 520
  • виртуално
а поръчвали ли сте детски парфюмчета
имате ли отзиви
че мойта пикла няма още 2 годинки ,ама без парфюм не иска да излиза ,та да не харча моите мисля да и поръчам нещо
купувала съм за подарък от Дисни - Пепеляшка. Приятен лек аромат, предполагам, че и другите са подобни
http://www.fragrancedirect.co.uk/bin/venda?ex=co_wizr-locayta&am … wordsearch=disney

# 521
И според мен трябва да ти е в Пощата.Аз моята от същата дата я получих на 25.06. Peace

На английски адрес с карта или чрез Пей Пал е по-добре да пусна поръчка?До сега не съм пускала от този сайт и се притеснявам да не ми я откажат ,понеже е с Бг карта.От Спорт Директ ми блокираха така картата,като пусках на английски адрес и се притеснявам да не ми се случи и тук същото.
На английски адрес само с карта може да се плати тук,с ПейПал не става! Peace

# 522
Аз също чакам от 21.06, както писах по-рано и със сигурност пратката ми не е в пощата. Явно някъде има забавяне, но къде точно незнам. Rolling Eyes

# 523
Да ми препоръчате някой балсам или маска за коса?

# 524

Аз още чакам пратка от 25.05. Пиши им...
На мен ми предстои диспут.

Общи условия

Активация на акаунт