Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 598
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Досега не съм писала в темата, макар че имам около 10-15 поръчки от сайта  Simple Smile Иначе ви следя  Wink
Днес поръчах така прехваления Soleil на Rochas, след тестване на местна почва, разбира се  Laughing Единствената парфюмерия, в която го открих, го предлагаше на "скромната" сума от 132 лв.  Shocked
От всички артикули, които съм поръчвала от сайта и все още са налични, горещо препоръчвам Oxygene на Lanvin - страхотен пролетно-летен аромат на страхотна цена (тук се търгува на цена около 120 лв.  Crazy)
И сега въпроса - мнения за Rumeur на Lanvin - аромат, трайност? Жадувам за БЗ в Русе, където мога на воля да си тествам всички аромати и не само, без да се сблъсквам с нервни продавачки в празни парфюмерии, ама на - от 6-7 мола ни един не е на път да бъде довършен в скоро време  Mr. Green Та засега така - влизам, подуша 5-6 парфюма и се изнизвам с лафа, че ще помисля, докато не са ме убили с поглед... Laughing Вашите мнения, обаче, са ми много полезни   bouquet

# 541
И сега въпроса - мнения за Rumeur на Lanvin - аромат, трайност?
Не ни следиш акуратно Simple Smile Wink

Колкото и пъти да ме питат за Rumeur, винаги ще отговоря едно и също - приятен и траен аромат, но след първия час. Началото му силно напомня лакочистител.

# 542
Всъщност,следя ви акуратно, но явно страдам от старческа деменция  Laughing Като го прочетох повторно, се сетих, Бижу   bouquet Лакочистителят отпада, значи...

# 543
Някакви отзиви за Nino Cerruti Image Woman ?

# 544
Ми...на мен пък Румър ми допада...е, не ми е безкрайно омайващ, но ми харесва.
Аз да се отчета с получени камари неща от поръчка 16,06 до англ. адрес.
Пиз Бън- всички фактори, дето има една дума...Не съм тествала, дано не цапат дрехи наистина.
ФДТ на РоК, Айвъри...тъмен ми е- само пробван, някой ако има интерес да драсне едно ЛС.
4 Глоса на Лореал Глам Шайн- много са хубави всички...едва избрах кой да подаря, че имам повод скоро...
Ох, май и др. неща имаше, ама... Mr. Green

# 545
Дай линк към ФДТ да го видя.

# 546
Ми...на мен пък Румър ми допада...е, не ми е безкрайно омайващ, но ми харесва.
Аз не твърдя, че е лош като цяло. Но има ужасно начало. Ако някой може да понесе този час, докато мирише на ацетон, после може и да го хареса. Аз не бих могла. Stop

# 547
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, препоръчайте ми шампоан и маска /или серум/ за изтощена от изрусяване коса Rolling Eyes. По-точно ми стана косата сламена не от кичурите, а от тониращия силвър шампоан - използвах само него без прекъсване, а трябваше да го редувам с друг Rolling Eyes.
Нещата на http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-repa … 0ml/invt/0028053/ добри ли са? Или на Лореал Профешънъл са по-качествени newsm78 и да не си ги сменям?
А това нещо http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-repa … 0ml/invt/0028041/маска ли е или балсам някакъв, че не мога да се ориетирам newsm78?

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 07:50 от Nik`s mom

# 548
# 549
  • София
Мирта, аз отдавна съм си си запилюла спиралата и глоса (и от двата), моля те да споделиш впечетления!  Praynig

П.п. От сенките също.. Simple Smile

# 550
И аз се нареждам да чакам коментар за втория гланц на CK - как е този цвят,който си избра - много ли е тъмен или е прозрачен? PeaceИ зa несесерчето с разните джунджурийки на CK,ако може да кажеш цветовата гама като на снимката ли е ? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 09:54 от pure_selina

# 551
Днес чакам ... и чантичка на с джунджурийките на СК

Страхотна е! Имам я!  Heart Eyes

# 552

Мирта, аз отдавна съм си си запилюла спиралата и глоса (и от двата), моля те да споделиш впечетления!  Praynig

П.п. От сенките също.. Simple Smile

и двата гланца са хубави не са плътни , светли са и двата цвята единия към лилаво , а другия бонбонено розов ooooh! и аз едни обяснения дано ме разберете, спиралата не съм я пробвала,че все още имам една на Ланком
сенките са бледички много, ще си поръчам по наситен цвят, но пък издражливи bowuu

# 553
А несесерчето как е като цветова гама? Rolling Eyes

# 554
аз ще рискувам и ще поръчам това кремче някои ако си го е поръчвам моля да сподели мнения дали става за лятото и как е консистенцията, подходящ ли е за 25г.

и да питам важи ли още офертата за обща поръчка за Бургас Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт