Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
току що взех несесера,страхотен Mr. Green лачен, черен , ако му бяха сложили и една дълга тънка дръжка щеше да е перфектната чанта  Mr. Green
гланца розов,лак супер розов със златисти перлимки пак страно се изразвам, но самия лак е перлен
сенките кафеви , същите като бледо розовите ми
червилцето кафяво
много яко комплекче  bouquet

# 556
От кои дати получавате поръчки ?

# 557
  • София
току що взех несесера,страхотен Mr. Green лачен, черен , ако му бяха сложили и една дълга тънка дръжка щеше да е перфектната чанта  Mr. Green
гланца розов,лак супер розов със златисти перлимки пак страно се изразвам, но самия лак е перлен
червилцето кафяво
Може ли линк   bouquet

# 558
червилцето кафяво
Може ли линк   bouquet
Заповядай! Peace
http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-cosme … -up/invt/0027271/

# 559
Някой ще пуска ли обща поръчка? Предпочитам да е от София, ама и от страната не е проблем.
Харесала съм си няколко неща от намалените, ако това има значение.
Пишете на ЛС и подробности около самата поръчка, че не ми е много ясно как се образува цената. Мерси  Grinning

# 560
току що взех несесера,страхотен Mr. Green лачен, черен , ако му бяха сложили и една дълга тънка дръжка щеше да е перфектната чанта  Mr. Green
червилцето кафяво
много яко комплекче  bouquet

може ли линк  bouquet

опс вече е даден, извинявам се

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 15:04 от lusia_

# 561
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, на някой случвало ли му се е за 3 продукта да му се наичслява повече от 12 лири доставка? По мои изчисления би трябвало да е 6.50  Thinking Става въпрос за 3 продукта piz buin/ако има значение/

# 562
благодаря на една мацка  Wink , тя си знае коя е, благодарение на която се сдобих с парфюмче. Hug вярно в последната секунда се включих в поръчката, но сега съм хепи   Party. много съм доволна, защото наистина е това, което очаквах и получих.  Peace
сега ще гледам да намеря време да разгледам по-подробно предложенията, за да мога да се възползвам отново с поръчка   Laughing

# 563
Момичета, на някой случвало ли му се е за 3 продукта да му се наичслява повече от 12 лири доставка? По мои изчисления би трябвало да е 6.50  Thinking Става въпрос за 3 продукта piz buin/ако има значение/
Ами не! Сложих три продукта на тази марка в кошницата и ми начисли Postage & Packaging: £6.47 Извади ги от кошницата, рестартирай сайта и ги сложи пак.

# 564
в кашончето си открих днес и мостра на ултравиалет на Пако Рабан bowuu,за първи път ми се случва

# 565
Момичета,да сте поръчвали това околоочно кремче-моля за мнение?  bouquet
http://www.fragrancedirect.co.uk/skin-vitals/skin-vitals-lift-fi … eam/invt/0026551/
И на същата марка,ето това-как и за какво се използва?  bouquet
http://www.fragrancedirect.co.uk/skin-vitals/skin-vitals-brighte … set/invt/0026565/

# 566
  • Испания
Някакви отзиви за Nino Cerruti Image Woman ?

Приятен ,хубав ,цветен аромат,за съжаление не много траен при мен ,след 3 -ия час не го усещам-иначе е много хубав-на мен ми хареса

# 567
От кои дати получавате поръчки ?
Днес си взех пратка изпратена на 30.06. Peace

# 568
  • In The Middle Of Nowhere
Ами не! Сложих три продукта на тази марка в кошницата и ми начисли Postage & Packaging: £6.47 Извади ги от кошницата, рестартирай сайта и ги сложи пак.

Оправих проблема е бил, че се дублираше странно защо доставаката в 2та браузъра  Peace

# 569
Току що прочетох, че от 3-ти юли е забранено да се пише за общи поръчки и постовете ще се трият - за да не нарушавам правилата си променям поста.
Ще поръчвам слънцезащитни лосиони. Но не виждам нищо познато за деца. Вие срещнахте ли нещо?

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 22:20 от Stryper

Общи условия

Активация на акаунт