Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • В La Redoute и по света
Някой ще пуска ли обща поръчка? Предпочитам да е от София, ама и от страната не е проблем.
Харесала съм си няколко неща от намалените, ако това има значение.
Пишете на ЛС и подробности около самата поръчка, че не ми е много ясно как се образува цената. Мерси  Grinning
Koketka_sf, изчисти си кутията, не мога да ти пратя детайлите които поиска.

Извинявам се за спама.

# 571
Готово, съжалявам, но незнаех, че кутиите тук са толкова малки.
Сори за спама.   bouquet

# 572
Момичета,от сутринта си пишем с Fragrancedirect-та относно не получената ми пратка и нещо не мога да ги разбера,затова ще пейстна тук едно от  писмата :
 Thanks for getting in touch.

We have given your query reference number [54427-1278316874].

We'll do our best to get back to you within 1 business day. In the meantime, if you do need to contact us again about this e-mail please leave the reference number in the subject line and we'll be able to respond quicker.
Не мога да разбера какъв е този рефер.номер и къде трябва да го напиша   Rolling Eyes

# 573
Toзи номер е един вид номера на запитването,оплакването ти.Чрез него ще контактуваш с тях. Пишат че в рамките на 1 работен ден ще ти отговорят и междувременно,ако се наложи да им пишеш отново,да сложиш този реф.номер на subject line/или относно/ като пращаш email.

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 13:01 от МоРсКа СиРеНа

# 574
МоРсКа СиРеНа,благодаря ти!
Дано в крайна сметка се разберем с тях,защото тази ситуация доста ме изнервя вече   smile3511

# 575
За нищо,мила Hug Дано скоро си получиш пакетчето,че е много изнервящо чакането.

# 576
За поръчката ми,направена на 21,06, и шипната на 22,06, получих това писмо:
We would expect your order to arrive in approximately 10-14 working days from the date of despatch.

If your order has not arrived after this time, could I please ask you to check your local post sorting office to see if they are holding the parcel for you?

We cannot take any further action until after 28 working days* from the date of despatch - 30/7/2010 (as per our Terms and Conditions), as we cannot take any further action until this time period has elapsed.

*The 28 working day timescale is the period stated by the postal service after which a parcel can officially be classed as missing.
И понеже не съм много в час с английския моля някой да ми обясни какво общо има тук тази дата- 30/7/2010   Rolling Eyes

# 577
Момичета, от кои дати получавате?

# 578
We cannot take any further action until after 28 working days* from the date of despatch - 30/7/2010 (as per our Terms and Conditions), as we cannot take any further action until this time period has elapsed.

*The 28 working day timescale is the period stated by the postal service after which a parcel can officially be classed as missing.
И понеже не съм много в час с английския моля някой да ми обясни какво общо има тук тази дата- 30/7/2010   Rolling Eyes

Пепси, чакаш 28 работни дни от датата на изпращане. Изчислили са го, че се пада на 30/07/2010. След това те или ще ти върнат парите, или ще ти пратят отново нещата, ако са налични. Но ти задължително им пиши, ако не си го получила пакетчето до тази дата.

# 579

Вчера получих пакетче шипнато на 1-ви. Grinning

# 580
pepssi абсолютно същата ситуация и при мен. Също съм поръчала на 21.06 и ми е пратена на 22.06.... Явно има проблем с доставките от тази дата  #Cussing out И аз пратих запитване, но още не съм получила отговор. Предчувствам, че ще е същият като твоя.

Сори, че нахлух в темата, но да споделя, че и мен ме е яд супер много  Close

# 581

Вчера получих пакетче шипнато на 1-ви. Grinning

Мерси. Точно от същата дата имам поръчка, и ме интересуваше. Още я няма при мен, но значи да я очаквам може би утре. Praynig

# 582
Мерси. Точно от същата дата имам поръчка, и ме интересуваше. Още я няма при мен, но значи да я очаквам може би утре. Praynig

Аз ползвам служебния си адрес и не получавам известия, а направо ми ги носят в офиса, та може би затова става една идея по-бързо.

# 583
Моята поръчка, шипната на 25.05 по неведоми пътища се е върнала пак в Директа. Shocked
Вчера ми върнаха парите.
Сега чакам да ми отговорят дали мога да поръчам същите неща отново.

# 584
Съсед, сега ми донесе известие за поръчка от 01,07,пуснато в неговата поща.Датата на известието е 05,07.
Та да не се чудим как ни връщат обратно поръчките #2gunfire
Утре ще си взема пакетчето и ще го препратя на майка си/първо ще го отворя обаче  Mr. Green/.

Общи условия

Активация на акаунт