Серхан Яваш (Харун-"Незабравима" Мендерес-"Клетва" ) - Тема 6

• 34 543
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
tuk.sam Добре дошла отново в редиците на Отка4ените Незабравими.   bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Може би в сериала трябваше да я виждаме с такава визия!
Много е хубава!

# 182
# 183

колко хубаво се е гушнала тук "ЕДА"  Grinning Grinning Grinning Wink Wink Wink

# 184
Мацки, ко стана с наща тема?! Thinking Thinking

# 185
tuk.sam Добре дошла отново в редиците на Отка4ените Незабравими.   bouquet  bouquet  bouquet
Здравей Гери! Аз наваксвам изтърваното.
На теб и на другите мерси за инфото което сте поствали  Hug Hug

# 186
Добър ден от мен !
Та да се изкажа и аз за фрагментааааа и изминалият епизод (47) Crazy
Тая малоумната Мелда , какво ми е размахвала тия булчински рокли Sick Защо не си донесе и девическото коланче - символа на девствеността  Joy Joy Joy Joy
Толга и той какво подскача на Харун като колибарски петел  ooooh! Нали ще го хване и ще го бинтоват целия  Joy Joy
Иначе ми хареса много фрагментчетуууу Joy  Crazy
Напоследък епизодите ми харесват, няма чак такава драма. Много ми харесва Харун и Еда , как режат Мелдището  Sick Sick Sick Sick Като започне да се бие в гърдите,че му е съпруга ми става толкова смешна  Sick Joy Joy Joy Joy
Не знам, какъв човек трябва да си, за да продължаваш да се инатиш , след като виждаш,че е невъзможно и че другият човек не те иска  ooooh! ooooh! ooooh!
Толга и той какъв е смешник. Къде беше , като някой трябваше да признае детето , та сега се бие в гърдите,че ще го запише - НО КЪСНО! Може само да си мълчи , няма как да промени името ХАхАХХА  Joy Joy Joy Joy
А па тая Мелда искала да разкрие интригите на Бурак  hahaha hahaha hahaha Да не би да иска да вземе и неговите пари,че милионите , които е откраднала са й малко  hahaha Може да иска пак да купува камери в химикалки  Joy Joy Joy
Нямам търпение да видя физиономията на дедко Феяз , като разбере любимата му снахичка, как е източвала фирмата ХАхХахХАххА  Joy Joy Joy Joy Joy
А Джемил тогава със сигурност ще го покоси някой инфаркт  Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 187
Добрютро, Мацунки милички!  bouquet  bouquet  bouquet
Узряха черешките и наще хора тръгнаха по градинките да уберат реколтата. И за да не им теже са си взели и кон! Joy Joy Joy
Някъде бях чела, че секса сред природата бил полезен. Нашия Хару като начетен човечец, би трябвало да го знае тва и да не се офляква много много. Природата и Едата са налице, остава той да се задейства.Joy Joy Joy

# 188
Амчи нищо й няма брееее  Crazy   Crazy

# 189
Узряха черешките и наще хора тръгнаха по градинките да уберат реколтата. И за да не им теже са си взели и кон! Joy Joy Joy
Някъде бях чела, че секса сред природата бил полезен. Нашия Хару като начетен човечец, би трябвало да го знае тва и да не се офляква много много. Природата и Едата са налице, остава той да се задейства.Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Забележи Едичка , как е брала череши и си ги е сложила в блузата. Направо ми напомня за детските ми години , като берех и аз така като нея  #Shocked rotfImbo rotfImbo

# 190
Амчи нищо й няма брееее  Crazy   Crazy
имах в предвид, че не я отразяваме много много!

А иначе Джамилчо си има признаци на прединфарктно състояние, ама то немож да стоиш по цял ден да си фиркаш в сервизчето и да не се интересуваш от света и като погледнеш действителността, да не се шашнеш.  Joy
А Мелда кво иска да разбере за Бурак ми е много интересно? Да не се усъмнила нещо? И друг е въпроса - като се сдружаваше с него, не го провери, голямата професионалистка, сега се сети?!

# 191

Забележи Едичка , как е брала череши и си ги е сложила в блузата. Направо ми напомня за детските ми години , като берех и аз така като нея  #Shocked rotfImbo rotfImbo
е той Хару нали за тва я хареса, че била Истествена и Нипотправена - Детето в мен просто!  Joy Joy Joy

# 192

е той Хару нали за тва я хареса, че била Истествена и Нипотправена - Детето в мен просто!  Joy Joy Joy
А не "дървенячка" като Мецана , никаква емоция  #Cussing out Sick Joy
Мецана не я виждам да се качи на някое дърво и да бере череши #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  Joy Joy то тя , ако се качи може да падне и да счупи и другата ръка  Joy Joy Joy Joy , а може и дървото да се наклони на една страна или да се прекърши някой клон и да падне върху Хару, направо ще го смачкаааа #Crazy #Crazy #Crazy  Joy Joy  Joy Joy Joy

# 193
Тя милата, здрава костица не и остана и пак акъла хич го няма! Joy Joy Joy

# 194
Тя милата, здрава костица не и остана и пак акъла хич го няма! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт