Серхан Яваш (Харун-"Незабравима" Мендерес-"Клетва" ) - Тема 6

• 34 540
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
  • И тук,и там
Сватбата ще е катализатора и Харун ще започне да действа! Grinning Grinning Grinning

# 211
Дано да започне! Все си мислех, че покрай раждането на бебето ще стане ясно повече за него и Еда, но явно трябва нещо по-драматично да се случи - нещо като подготовка за сватба. И като има една патка като Еда да се съгласи ....

# 212
# 213
# 214
Крайно време е вече да женят Харун и Еда и да приключват! Grinning Grinning Grinning
Ей тва се казва приказка, Бубе!  bouquet  bouquet  bouquet

И аз съм на същото мнение.
Последните серии са си дошли на думата, дано не решат да продължават с измишльотините.
Май, май почти от всичко дадоха. Само женски бой липсва.  hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 10:47 от tuk.sam.

# 215
Ураганчето:
тя малоумната Мелда само знае да реди и да обижда хората  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И тия на Харун,че няма да прости на Еда сме ги слушали вече  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

образа на Мелда много бяга и той от реалността. до сега да е забегнала на някъде. малко ми е безинтересно вече това нейно поведение .... както и на останалите де ....
мисля че нещата вървят към финал

# 216
интересно защо решиха Толга да го върнат. явно парите не са стигнали да вкарат нов герой   newsm78 newsm78

# 217
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Какъв фрагман, каква незабравима драма!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Бубе мерси за линкчето!  bouquet  bouquet  bouquet
Абе Хару що не я подпуха тая Еда,бе? Как я трае, тя получава факс на 2 минути. Мелда може да е зла, ма поне знае ко иска, ма тая е тъпа. С Толгето - лика прилика - боли ме, сърби ме, манипулирай ме! ooooh! ooooh! ooooh!
Да идва сряда - да разберем най-накрая - нас ли ни манипулират сценаристите с тез фрагмани или Мелда  манипулира онея агнета?! Crazy Crazy Crazy Crazy

# 218
интересно защо решиха Толга да го върнат. явно парите не са стигнали да вкарат нов герой   newsm78 newsm78
Толгето сигурно е снимал некой късометражка за турското Дискавъри, че я свърши за един месец, та дойде да ни опъва нервите?! #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

# 219
Цитат
Превод на резюме 48 епизод
Докато Харун изживява щастието в
прегръдките на Еда,Толга е много объркан.
Защо в акта за раждане на Ямур е записано
името на Харун?!Каква може да е
причината.Докато Толга търси тези въпроси,
Еда и Харун изживяват най-щастливите си
дни
.
Мелда търси помощ от приятелката си
Гюлай във връзка с претърсениете шкафове от
Бурак.След казаното от Мелда,Толга е съвсем
объркан.Ще получи ли Толга отговор от
Харун?След прекрасен ден прекаран с
Еда,Харун на вечерта чака лоши новини.
Ударен е в най-слабото си
място.Болката(тъгата) му ще нарасне с
появата на Толга.През това време Феяаз има
да съобщи новини на семейството.Джемил е
притиснат от банкови заеми и има единствен
изход.Ферда се среща с първата си любов и е
шокирана.Керем се опитва да накара Гьозде
да му прости.Няма нещо,което не би направил за това.С наближаващия брак на Еда и Толга
Харун е отчаян.Харун взима решение,с цената на всичко да попречи на това.Има един единствен път и ще го извърви до край.
Какъвто и да е резултата.
Благодарение на Emely!   
Бе тея двамата колко най- щастливи моменти треба да изживеят,че да разберат ко треба да направят?! Thinking Thinking Thinking

# 220
Толгето сигурно е снимал некой късометражка за турското Дискавъри, че я свърши за един месец, та дойде да ни опъва нервите?! #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

smile3532 върнаха го да го набият и да му платят

# 221
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Какъв фрагман, каква незабравима драма!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Бубе мерси за линкчето!  bouquet  bouquet  bouquet
Абе Хару що не я подпуха тая Еда,бе? Как я трае, тя получава факс на 2 минути. Мелда може да е зла, ма поне знае ко иска, ма тая е тъпа. С Толгето - лика прилика - боли ме, сърби ме, манипулирай ме! ooooh! ooooh! ooooh!
Да идва сряда - да разберем най-накрая - нас ли ни манипулират сценаристите с тез фрагмани или Мелда  манипулира онея агнета?! Crazy Crazy Crazy Crazy

аз отдавна се замислям това между Еда и Харун любов ли е
тия двамата как ще я карат занапред

# 222
Абе Либов?! Crazy Crazy Тва си е некъв психотрилър, както не веднъж съм казвала. #2gunfire И двамата твърдят, че тва била Голяма Либов, да ама аз съм забелязала, че като лИбя някого силно, последното дет ме интересува е майка ми и баща ми, пък камо ли сестра ми ко мислят. Аз лично си отидох при мъжо любим и след месец-два всички бяха свикнали с тази мисъл - после три дена ядохме, пихме и се веселихме и заживяхме щастливо! Grinning Grinning Grinning А на тез двамата, къв им е проблема незнам?! Thinking Thinking

# 223
Абе Либов?! Crazy Crazy Тва си е некъв психотрилър, както не веднъж съм казвала. #2gunfire И двамата твърдят, че тва била Голяма Либов, да ама аз съм забелязала, че като лИбя някого силно, последното дет ме интересува е майка ми и баща ми, пък камо ли сестра ми ко мислят. Аз лично си отидох при мъжо любим и след месец-два всички бяха свикнали с тази мисъл - после три дена ядохме, пихме и се веселихме и заживяхме щастливо! Grinning Grinning Grinning А на тез двамата, къв им е проблема незнам?! Thinking Thinking

Тоя сериал го развалиха с това разтягане на локуми. Толкова серии и ситуации бяха излишни. На моменти имам усещането, че самите актьори не знаят как да изиграят определени сцени. Напъвания от страна на сценаристите. Едни и същи вече банални трикове. Мога да се обзаложа, че ако решат да го продължат ще се загуби напълно интереса.

Изгледах Любов на заем. Там много по добре е поднесена любовта, цялото действие е естествено, без сълзливи преигравания. И са се усетили кога да спрат.

# 224
малко спам - ама Son bahar да не е свършил?! Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт