Серхан Яваш (Харун-"Незабравима" Мендерес-"Клетва" ) - Тема 6

• 34 517
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
Тая Еда пак почна с нейните тъпотии ..  ooooh! ooooh! ooooh!
Защо не отиде и не му каза директно,че така трябва да стане, а цял ден си прави кефа с него, обясняваше му се колко го обича, какво й дал, всякакви такива и накрая поредния удар.
Не мога да повярвам   341uu  341uu  341uu
Харун обаче какъв скандал й вдигна ХАххаххаХАХха  rotfImbo
На тази мома , не знам вече кога ще й дойде акъла. Какви сватби , какви 5 лева?  #Shocked
И Толга още по - смешния вика на Харун , че Еда му била жена Апф ХАххахахХАхАХха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И Еда .. оф оф . Постоянно тя решава , какво ще стане с детето. Решила нашата,че Толга ще е баща . ХАХАХХАххахахХхахХАххах Харун щял да си мълчи . Надявай се .. Действа сякаш детето е само нейно  smile3515 smile3515 smile3515
Егоистка  smile3512 smile3512 smile3512

# 286
Привет и от мен!!!!!

тоя сериял вече ще го гледам по диагонал .. от всичките серии до сега ако се извади най същественото максимум 25 сериии  #Crazy  #Crazy #Crazy #Crazy

някъде има ли официално инфо колко серии ще е newsm78 newsm78

Май ще са 52 поне на всякъде се пише така.  Thinking
И по Нова постоянно казват, че това е последния сезон.  Grinning
То остана и трети да са замислили ..........
Едва ли ще си осигурят аудитория, която да гледа как Харун оплешивява ..........

# 287
Добрютро, Мацки!!!  bouquet  bouquet
Мацки, стана тя квато стана - нищо демек! Joy Joy Joy Joy
newsm10В следващата серия Харун ще каже ,че е Хакъ и ще разкаже всичко на Толга.Мисля си,че Толга ще се откаже от сватбата.А в следващите 4-5 епизода до финала ще разнищят Бурак,Мелда и Бату! Thinking Thinking ThinkingНакрая ще изпишат "6 месеца по-късно" и ще претупат финала. Grinning Grinning Grinning
Или нещо такова ще стане, Бубе, което си е пърфект вариант със сватба накрая или ще позагине някой от главните ни герои - Еда или Хару. Както се коментирахме снощи, макар и не много добро като вариант, имам чувствота, че ни подготвят за фатален край. Но определено края идва - Гадняй сега ще се навре из мизерийте на Бурак, Еджето предполагам нещо ще изтреши и ще се разбере кой е Кенан, Мелдището сега по развода, очаквам и от нея факсове. Което ме напомня за мацките, който не са гледали, че Супер Хару каза на Мелда, че няма какво да оправят и ако не се дърпа възможно най-скоро ще се разведат, говорил бил с адвокат. Оная съответно избесня, както може да изтрещи само една психично болна мечка и тръгна да тормози пак Еда, като и тръшна булчинскаа си рокля, че не я искала. Мен ме искефи как дедо ти Феяз се събужда, вика ги на закуска и казва довечера всички сме вкъщи - Толга и Еда ще се женят.  #Crazy #CrazyИ всички гледаха така - Shocked. Joy Joy Уникално! Длъжностното лице било свободно! Joy Joy JoyЩе излезе неква драма с ДНК теста на Толгето ми се струва, вчера показаха на Саадет дневника, че си го е записала да не забравя. Thinking Thinking
Абе финала предстой, но бая рабта треба да се свърши преди тва. Grinning Grinning Grinning

И аз в началото си мислех че ще свърши със смъртта на един от двамата ... ама след толкова серии дето ги избродирахa се съмнявам .... по-скоро очаквам че накрая ще го претупат с едно “след .. време” и някакъв лигав край

След снощната серия като се замисля единствено ми е интересно и любопитно какво са и замислили на аблата ...

# 288
Такаааа...след дългите нощни анализи и изследвания на изминалия епизод аз имам сценарии за финалните сцени... newsm12

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Сценаристите се напъват да ни измъчват и губят времето само и само да си вържат малко доходи в тая криза, а ти толкова солидарно им даваш безплатни варианти за “логичен” край

# 289
Тая Еда пак почна с нейните тъпотии ..  ooooh! ooooh! ooooh!
Защо не отиде и не му каза директно,че така трябва да стане, а цял ден си прави кефа с него, обясняваше му се колко го обича, какво й дал, всякакви такива и накрая поредния удар.
Не мога да повярвам   341uu  341uu  341uu
Харун обаче какъв скандал й вдигна ХАххаххаХАХха  rotfImbo
На тази мома , не знам вече кога ще й дойде акъла. Какви сватби , какви 5 лева?  #Shocked
И Толга още по - смешния вика на Харун , че Еда му била жена Апф ХАххахахХАхАХха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И Еда .. оф оф . Постоянно тя решава , какво ще стане с детето. Решила нашата,че Толга ще е баща . ХАХАХХАххахахХхахХАххах Харун щял да си мълчи . Надявай се .. Действа сякаш детето е само нейно  smile3515 smile3515 smile3515
Егоистка  smile3512 smile3512 smile3512

и още ... още...  Smile Smile Smile Smile Smile

# 290
  • И тук,и там
Аз си мисля,че Бату ще умре.Според мен Еда,Харун и Ямур ще си живуркат щастливо.Мелда и Бурак ще търкат наровете в затвора.Така виждам финала,който ще бъде скоро(въпреки "достоверните"информации за трети сезон! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 291
Аз си мисля,че Бату ще умре.Според мен Еда,Харун и Ямур ще си живуркат щастливо.Мелда и Бурак ще търкат наровете в затвора.Така виждам финала,който ще бъде скоро(въпреки "достоверните"информации за трети сезон! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 292
Аз мисля, че сериалът върви към своя край. Няма да има 3 сезон. Сценаристите са зациклили и се въртят в кръг. Мислех, че този сериал ще е по-добър от Клетва, но както върви, ако не го оправят, Клетва е по-смислен. И двата сериала си приличат по много сцени и действия.
Еда едно си знае, едно си бае. Харун му се иска да бъде с Еда, но не му стиска.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 293
Цитат
Телефонният разговор на Еда и Харун

http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-568-48_6.html

М: Добре ли си Толга?
Т: Еда още я няма...
М: Няма ли я? Ще се прибере, не се притеснявай!Ще се върне при теб
Т: Не, няма да се върне заради мен, а заради задълженеито... Преди беше по-лесно, но сега...
М: Нищо не се е променило, Толга! Ти още я обичаш!
Т: Това няма нищо общо с любовта...
Докато не разбера кой е този мъж Хаккъ, не мога да съм спокоен.. Ти може и да можеш, но аз не мога..Тази вечер това ще свърши!
М: Къде отиваш, Толга?
Т: На яхтата
М: На яхтата ли?
Т: Да, ще говоря с Харун
М: Откъде знаеш, че е там?
Т: Там оставал.
М: Сега от къде знаеш, че е там?
Т: Ще чакам докато дойде!

Х: Защо си тъжна Не, нищо такова..прекарахме много хубаво време... защо да съм нещастна?
Х: Може да си се изморила. Най-добре да се откажем от яхтата и да те отведа вкъщи
Е: Не! Аз съм добре! Или ти омръзна с мен?
Х: Разбира се, че не!
Х: Всъщност, когато Ямур порасне малко трябва да направим едно дълго, дълго морско пътешествие - Бяло море, после през Червено море в Арабско море - Индия! А може и по-юг до бреговете на Африка! А? Какво ще кажеш?
Добре ли си, любов моя?
Е; Да , от щастие!
Толкова съм щастлива, че не мога да се контролирам. Като ревла. Извинявай! ... Извинявай, извинявай много..
Х: Какво е това сега? Защо са тези извинения?
Е: Извинявай, защото... аз...
Х: Не се страхувай, не се чувствай безсилна! Никой не може да ни влияе, ще преминем през това
Е: Главата ме боли. Имаш ли някакво болкоуспокояващо?
Х: Имам, разбира се!
Веднага да ти дам!Виж какво ще ти кажа! Ако искаш Тарък да докара Ямур и да останем на яхтата тази вечер? Еда... Еда! Еда! Къде си? Къде си?
Е: Извинавяй....извинявай, много
Т: Ще разбера кой е! Този път ще разбера!
Х: Вдигни вече!
Е: Моля!
Х: Къде си, Еда? Обърнах се и те няма! Щега ли е това? Полудях от притеснение!
Извинявай много, но трябва да си вървя!
Х: кЪДЕ?
е: Не можем да продължаваме така!
Х:Какво говориш ти?
Не прави това, Еда!
нЕ НИ ПРИЧИНЯВАЙ ТОВА!
Е: нямаме друг избор!
Х: Не искам да слушам това! Казвай бързо къде си ще дойда да те взема!
Е: аз ще направя каквото трябва! Ще се оженя за Толга.
не ме подлудявай Еда!!!
Къде си, казвай!
Е:Свърши... всичко свърши.. И мен ме боли да го казвам. Но трябва да го приемеш!
По-скоро бих умрял, отколото да приема да се разделя с теб!
По-добре да не правим нещата по-трудни. Днес прекарай най-хубавият ден в живота си.
За това ли беше всичко? Днес полседният ни ден ли беше? Поигра си с мен, измами ме като дете! Излъга ме!
Не исках да те наранявам!
Мислеше, че можеш всичко да контролираш - ще прекараме последен хубав ден и после ще ме зарежеш!
Няма да позволя това! Чуваш ли ме? Тази вечер всички ще разберат всичко! На каквато и цена да е! Врзъзката ни, Ямур, тайните ни - един човек няма да остане неразбрал! Чуваш ли?
Е:Искаш да навредиш на дъщеря си ли?
Х: Искам да татко на дъщеря си!
Е: Тогава нищо не казвай, Харун!
Дъщеря ни няма да понесе това, Харун! Едно дете не трябва да живяее с такъв срам! Нека тя да не плаща цената на нашия грях!Да не се черви пред хората! Не знаеш ли как ще я гледат хората? Не предполагаш ли какво ще и казват?
Х: не бих го позволил!
Е; Нищо не можеш да направиш! Така ще е! Приеми го вече! Не мога да причиня зло на дъщеря ми! За нейното щастие съм готова да се откажа от всичко- от теб, от мен, от нас! Знам, и ти можеш да го направиш!
Х: Не мога да причиня това на кака си, каза; майка ще полудее, каза... Татко ще получи удар...Всеки виждаше пречка за нашата любов.
Аз се противопоставях, защото за мен съществувахте само двете с Ямур! Сега използваш дъщеря ми против мен! Удряш ме по най-слабото място!
Е: Харун, аз казвам това, защото...
Х: Защото, за да направиш какво си си намислила знаеш, че това е единственият начин да ме спреш! И затова няма да ти простя, Еда! Никога няма да ти простя!!!
Е:Харун!
Харун

Цитат
Очаквай обаждане от мен Тарък
Ако нещата не се развият според очакванията ми, който и да излезе насреща ти, ще правиш каквото ти казвам! Ще  доведеш/донесеш на уреченото място. Аз ще съм там. Разчитам на теб, Тарък!

Цитат
Unutulmaz 49. Bölüm izle Eda Harun’la olan ilişkisine yine son verir. Harun, Tolga’nın Eda’yla yakınlaşmasından oldukça rahatsız olur. Birşeylerden şüphelenen Tolga, Harun’un Hakkı olduğunu öğrenebilecek mi? Melda olumsuz giden bir evlilik ve ihanete uğramış bir kadın olmaktan usanmıştır.Harun Tolga ile hesaplaşmaya gider. Fakat duyacakları şeyler hiç hoşuna gitmez…

Unutulmaz yeni bölümüyle 16 haziran akşamı Atv ekranlarında. Sakın kaçırmayın.
Еда отново ще сложи край на връзката си с Харун. Харун ще става все по-неспокоен от сближаването на Еда и Толга. Толга, който се съмнява в някои неща, ще може ли да резбере, че Харун е Хаккъ? Мелда е изморена от този невъзможен съюз и от това да бъде мамена жена. Харун ще отиде да се разправи с Толга. За съжаление нещата, които ще чуе, никак няма да му харесатн

# 294
 newsm62 newsm62 newsm62 Добро утро мили дами,влюбени в Харун!Доживяхме отново да го видим на български екран нашият сладур!!!  love001  love001  love001

# 295
Добро утро и от мен!     bouquet  bouquet  bouquet

# 296
Добрютро, Мацки!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Днеска фрагманче ще си чакаме, нали?
А да попитам, че пак съм пропуснала, кога точно почваше Незабравимата по Нова?

# 297
  • София
Добър ден и от мен.Незабравима започва от понеделник 14.06 от 20.00 Heart Eyes Heart Eyes

# 298
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

# 299
Сигурно ще е по една серийка, обаче, все пак Любов назаем си продължава. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт