Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 675
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Radi D.
Как плати, чрез Маринатранс или със собствена карта?
Платих чрез Маринатранс.
Ти ли си пусна поръчката или чрез тях?Дали приемат БГ карти  newsm78
И последно,отговарят ли си на номерата сандалките ти?
Както отговорих на inakad поръчката ми пуснаха от Маринатранс, не приемат БГ карти.
А сандалките са ми точно като номер- аз нося 38 и си поръчах и от двете 5-ца Peace

# 61
Кой номер си поръчала? Чудя се дали 9-12 мес. ще стават на малката лятото. Тя вече мина 12мес., но пък 12-18 мес. от Джордж са й все още големички.

И някой от Варна ще прави ли поръчка от Джордж и Некст?

# 62
Здравейте,
Някой дали е пускал поръчка от www.boots.com и ако да - дали приемат български карти?
Нищо не ми излезе с търсачката.  newsm78

# 63
  • Бургас
Някой дали е пускал поръчка от www.boots.com и ако да - дали приемат български карти?
Boots приемат български карти и позволяват доставката да е на английски адрес.  Peace

# 64
Имам питане / след като изчетох всичко за транспортна и посредническа фирма/:
Случай 1: когато сайта/продавач/ приема бг кредитнакарта ползвам само транспортни услуги на фирмата, заплатени по съотв.тарифа, в повечето случаи на килограм
Случай 2: когато сайта не приема бг карта ползвам и посреднически услуги, заплатени по тарифа, обикновено някакъв % плюс транспортни услуги. В този случай предварително пиша на фирмата какво искам и изпращам пари по нейнасметка.
Правилно ли съм разбрала двата случая?

# 65
Имам питане / след като изчетох всичко за транспортна и посредническа фирма/:
Случай 1: когато сайта/продавач/ приема бг кредитнакарта ползвам само транспортни услуги на фирмата, заплатени по съотв.тарифа, в повечето случаи на килограм
Случай 2: когато сайта не приема бг карта ползвам и посреднически услуги, заплатени по тарифа, обикновено някакъв % плюс транспортни услуги. В този случай предварително пиша на фирмата какво искам и изпращам пари по нейнасметка.
Правилно ли съм разбрала двата случая?

да. А можеш да се комбинираш с някой и да делите доставката. Или пък да поръчаш при някой, който прави постоянно поръчки и да ти помогне да не се луташ в дебрите на англ. сайтове Wink

# 66
 very nice благодаря!
Сега остава да разбера кои продавачи приемат бг кредитни карти...ако актуалния списък е този от първа страница на темата - много оскъдна е  листата..., определено. Фрагранс дайрект - чела съм в темата, че може да се плаща с бг карта, но не го виждам в списъка. Някой знае ли подробности?

# 67
# 68
  • София
Да може да се плаща с БГ карта, о аз имах проблем с тях , защото адреса за доставка и билинг адреса ми бяха различни и ми отказаха поръчката.Иначе има много хубави неща.

# 69
  • В Европа!!!
Ами аз също искам да се включа в обща поръчка за Джордж и Некст. Peace

# 70
I r r a, много благодаря!   bouquet

А имаш ли идея защо, след като въведа адреса за доставка, не ми дава да продължа нататък, дали защото давам български телефон?

# 71
  • Пловдив
I r r a, много благодаря!   bouquet

А имаш ли идея защо, след като въведа адреса за доставка, не ми дава да продължа нататък, дали защото давам български телефон?

Би трябвало да ти изпише с червени букви, къде е проблема.

# 72
Днес получих първата си поръчка от АСДА- дрешки за детенце от дом, което ще зарадвам за РД, разкошни са просто- няма и дума, че за тези пари направо са чудесни
за мен едни шорти
заспаха ми, доволна съм и едни бикини за без пари, разкош
очаквам още две поръчки от там, дано все така да са точни

# 73
  • София
Благодаря и аз за темата!
Вчера получих доставка от Теско, чрез Габко, много бяха бързи Simple Smile Престраших се да поръчам сандалки за каката (12-ка)- едни желирани и едни белички, страхотни се оказаха и двата чифта, признавам че доста се изненадах. Желираните стоят страхотно, беличките са мекички, изпипани, с хубава подметка, но са й много точни, много ме е яд. Ето снимки http://tanyailieva.snimka.bg/other/drehi.479739.18782853

mini_79, моите адмирации за детенцето   bouquet

# 74
Здравейте момичета,
аз като начинаещ в тази област искам да питам: имам виза електрон, в левове. С нея мога ли да плащам? Досега съм ползвала само посредници, ама искам да се пробвам сама и от Асда. Дали ще стане?
Благодаря ви   bouquet

Няма проблем  Peace

Благодаря за отзивчивостта
Ще следя темата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт