Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 637
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
west end, сандалките са номер 8 и стелката им е точно 18 см, мисля че си отговарят на номера Peace

# 721
Здравейте,може ли някой да ми каже сайт за детски роклии аксесоари за кръщене,че август това ни предстои?Simple Smile

Заповядай  http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=0

И в некст има  Peace

# 722
  • Бургас
Някой от Бургас или наоколо ще пуска ли поръчка от Некст- искам буквално 2-3 неща и не си заслужава сама да правя поръчка?

# 723
  • Бургас
Може ли да ми каже някой който е по наясно с поръчките от Азда. В събота направих поръчка с дебитната си карта - мина уж успешно, получих мейл за нещата които съм избрала, но нямам мейл с потвърждение за плащането, а от картата ми са дръпнати парички - това значи ли че са ми блокирали парите или да почакам за потвърдителен мейл още ден два newsm78 и да си следя статуса на поръчката........
Някой от Бургас или наоколо ще пуска ли поръчка от Некст- искам буквално 2-3 неща и не си заслужава сама да правя поръчка?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427848.675
joji04 ще пуска в сряда

# 724
  • София
Някой да знае Гив с какъв курс на лирата работят в момента?

Здравейте,може ли някой да ми каже сайт за детски роклии аксесоари за кръщене,че август това ни предстои?Simple Smile

Заповядай  http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=0

И в некст има  Peace

И в Мадъркеър има Peace  Simple Smile

# 725
Н якой знае ли дали има бус на Габко пристигнал,че нещо не дават информация по скайпа

# 726
  • Бургас
Може ли да ми каже някой който е по наясно с поръчките от Азда. В събота направих поръчка с дебитната си карта - мина уж успешно, получих мейл за нещата които съм избрала, но нямам мейл с потвърждение за плащането, а от картата ми са дръпнати парички - това значи ли че са ми блокирали парите или да почакам за потвърдителен мейл още ден два newsm78 и да си следя статуса на поръчката........
maya_76, трябва да получиш още един мейл от АСДА, че парите за тази поръчка са изтеглени. За момента те са само блокирани в банката.  Peace

# 727
Н якой знае ли дали има бус на Габко пристигнал,че нещо не дават информация по скайпа

Не ти ли пратиха смс, че е пристигнал бусът? На мен за първата поръчка ми пратиха смс и и-мейл. Имам още една поръчка, за която ми казаха, че ще я пратят по буса в неделя (13.06).

# 728
Мишелин, а поръчката ти горе-долу от коя дата е???
че аз имам една от 1ви, на 4ти всичко беше там, разплатихме се, и се надявах че 5-6 или най-късно 12-13 ще имам мейл поне че тръгва за БГ newsm78, писах им за инфо но не отговарят Praynig

# 729
Някой знае ли дали има бус на Габко пристигнал,че нещо не дават информация по скайпа
О, ти си поредната, на която не желаят да кажат нищо... Thinking И аз чакам, че то вече неудобно ми стана да ги питам и да се правят на ощипани. Троснато ми отговориха, че щом я е нямало миналата неделя, то трябва да е тук с този курс неделя-понеделник и да престана да ги тормозя (Shocked !!!), като я платих на 31.05 още и търговеца ми писа първо, че е изпратена на 1-ви, после искаше мнение за покупката ми, ама как да му дам, като не знам кога и дали ще я получа...
А иначе, че съм възмутена от комуникацията с тези, писах още преди няколко страници! Close

ПП. Днес нямам нито имейл, нито СМС. Ще видим утре и вече не знам какво да правя...

# 730
Момичета,някой може ли да ми каже колко е стелката на № 10   Praynig
   http://www.next.co.uk/shopping/branded/sportswearfo … 3b%26nbsp%3bBoots

Благодаря Ви предварително   Hug  Hug

# 731
Някой знае ли дали има бус на Габко пристигнал,че нещо не дават информация по скайпа
О, ти си поредната, на която не желаят да кажат нищо... Thinking И аз чакам, че то вече неудобно ми стана да ги питам и да се правят на ощипани. Троснато ми отговориха, че щом я е нямало миналата неделя, то трябва да е тук с този курс неделя-понеделник и да престана да ги тормозя (Shocked !!!), като я платих на 31.05 още и търговеца ми писа първо, че е изпратена на 1-ви, после искаше мнение за покупката ми, ама как да му дам, като не знам кога и дали ще я получа...
А иначе, че съм възмутена от комуникацията с тези, писах още преди няколко страници! Close

ПП. Днес нямам нито имейл, нито СМС. Ще видим утре и вече не знам какво да правя...
О,благоволиха да ми отговорят най-сетне че багажа се разпределял в момента и допълнително ще получа информация.Явно взеха да послъгват за датите на тръгване на бусовете им и въобще не са всяка неделя курсовете.Да си получа двете пратки за не малка сума и после ще си помисля дали да ги ползвам.

# 732
Пред мен твърдяха, че имат по два курса седмично  #Cussing out Чакам неща от средата на май пуснати при тях.  Cry

# 733
Мишелин, а поръчката ти горе-долу от коя дата е???
че аз имам една от 1ви, на 4ти всичко беше там, разплатихме се, и се надявах че 5-6 или най-късно 12-13 ще имам мейл поне че тръгва за БГ newsm78, писах им за инфо но не отговарят Praynig

Първата ми поръчка беше пусната към тях на 17 Май. Получих си нещата на на 31 Май.
Втората поръчка към тях е пусната на 31 Май. На 9 Юни получих калкулираната сума за поръчката, на следващия ден преведох парите и сега чакам. Инач мейл, че бусът им е тръгнал не съм получавала.

Ти как разбра, че на 4-ти са били при тях нещата? Тогава си получила мейла със сумата за плащане ли? И от кой сайт е поръчката?  Blush

# 734
момичета дайт сайт със бански костюми

Общи условия

Активация на акаунт