Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 664
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Момичета поръчвали ли сте GSM oтвън и трябва ли да се разкодира след това ?
Pate ето адреса на Гъбко:
 ул.Филип Кутев № 5 /между зоологическата градина и бул.Черни Връх/.

# 31
  • York
Танчето, мерси за темата   bouquet

# 32
  • София
Танче, мерси за темата   bouquet

Ави, и за теб за размерите, че бях в чуденка   bouquet

# 33
Момичета,извинявам се,че така нахлувам с въпрос.
Някой беше поръчвал от -http://www.ebaby.co.uk/,но не мога да се сетя кой точно.
Харесах си количка и я поръчах,но срока за доставка мина и нищо не получавам.
Парите са дръпнати още при поръчката и до там.
Притеснявам се,че никой не отговаря на тел и на мейла.
Ако някой е имал същият проблем ще очаквам да се влючи,че сумата не е малка и да не изгърмя.

# 34
  • Пловдив
В АСДА поръчката ми е в Progress.Имам отказан един артикул за 3 лири и се чудя дали ще ми ги дръпнат и тях  Thinking Сега ще видим кога ще я пратят до превозвача.
Пратили са ми извинителен мейл за липсващия артикул и, че ще бъдат дръпнати пари само за наличните неща и сумата отдолу без 3-те лири.Засега добре Simple Smile

Можеш да видиш статуса на всеки артикул, като отидеш на "детайли". Там вече може и да е "изпратен". Парите ги връщат автоматично в картата, без да се налага да им пишеш.  Peace

# 35
Аз да прехвърля въпроса си:
Който е пускал поръчка от АСДА сам , да каже колко време статуса беше placed??

# 36
  • York
Аз да прехвърля въпроса си:
Който е пускал поръчка от АСДА сам , да каже колко време статуса беше placed??
3 - 4 дни беше при мен, но се падна събота и неделя

# 37
Ясно благодаря и аз я пуснах в неделя Peace

# 38
  • София
Аз я пуснах в петак, чак днес я обработиха.Спокойно.

# 39
Здравейте,аз съм от Бургас.Може ли да ми кажете с коя фирма би ми излязла най-изгодна доставката от анггл.сайтове и горе-долу за каква сума става въпрос.Доста четох по въпроса,но нещо не мога да се ориентирам.Ако има съгражданки нека да помагат.

С Алмуз ще ти е най изгодно за Бургас имат доставка до тук и няма да плащаш за куриер  Peace

# 40
  • Бургас

http://direct.asda.com/george/men-s-clothing/shirts/smart/long-s … 5,default,pd.html  -от ризата съм доста приятно изненадана,да не кажа,че с тази цена по-скоро поръчах за проба,но се оказа успешна Peace

Ти кой номер взе и отговаря ли си? На мен ми трябва може би 44-45 по нашата номерация

# 41

http://direct.asda.com/george/men-s-clothing/shirts/smart/long-s … 5,default,pd.html  -от ризата съм доста приятно изненадана,да не кажа,че с тази цена по-скоро поръчах за проба,но се оказа успешна Peace

Ти кой номер взе и отговаря ли си? На мен ми трябва може би 44-45 по нашата номерация
Номера го изчислих точно по яката.Обиколката в сантиметри я разделяш на инчове и това е номера.Съпруга ми е с 43 см. врат-17 номер Peace
Дано ме разбра,ако не си пак ще помагам Peace

# 42
  • София
Имате ли наблюдения за Некст по отношение на неналичните артикули, със статус Sold Out, след колко време се появяват? Дебна едно сако и сандалки...

Не се появяват повече  Laughing

О, появяват се, това със сигурност съм забелязала, но нямам наблюдения след колко време и съответно каква е разликата с тези, които имат забавена доставка 1-4 седмици.
Естествено, в един момент спират новите доставки на всичко, предполагам. Но на този етап ми се струва рано.

# 43
  • София
Само при мен ли всички постове излизат с центриран текст? При вас така ли е?

п.c. Оправи се!

# 44
запис   Hug

Общи условия

Активация на акаунт