Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 50 490
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Благодаря ви момичета! Ами ще дебна явно, щото не са ми супер спешни. От Кларкс вече й взех (наистина са много качествени и удобни  Peace), ама реших, че пореден чифт от там ще й дойде в повече  Crazy Не е лесно с мома, за всяка дреха си трябва обувка  Laughing

# 301
Здравейте,някой от вас имаше анцунгът за момиче АДИДАС на дисни.Сиво долнище с блузка къс ръкав и розов суитчър с Дисни на гърба.Молбата ми е ,ако може да ми дадете информация от къде мога да ги поръчам,защото отдавна съм ги харесала ,но никъде не ги намерих.Благодаря!

# 302
Здравейте,някой от вас имаше анцунгът за момиче АДИДАС на дисни.Сиво долнище с блузка къс ръкав и розов суитчър с Дисни на гърба.Молбата ми е ,ако може да ми дадете информация от къде мога да ги поръчам,защото отдавна съм ги харесала ,но никъде не ги намерих.Благодаря!

Има го в Ларедута Peace

# 303
Момичета, остана ли изобщо някой от посредниците, който да работи все още с наложен платеж ?!? Май не, доколкото успявам да се ориентирам, но все пак да попитам.

# 304
  • София
Аз само да кажа, че gab_ko ми сторнираха доставката от kiddicare.

# 305
  • София
Аз само да кажа, че gab_ko ми сторнираха доставката от kiddicare.
Сторнираха? Тоест не ти я изпълниха ли? Или я коригираха.

# 306
Joy Joy Joy  да не работиш в Билла
сторно е връщане

# 307
  • Бургас
Момичета, остана ли изобщо някой от посредниците, който да работи все още с наложен платеж ?!? Май не, доколкото успявам да се ориентирам, но все пак да попитам.
Детство Мое работят с наложено плащане( поне до преди три месеца) но комисионната им е 10% Rolling Eyes

# 308
Хайде на прИмоцията Mr. Green
GEORGE имат безплатна доставка Peace

# 309
Някой правил ли е поръчка от тук www.boden.co.uk ?
Има доставка до България,но все пак дали някой е получавал и за колко време пристига поръчката?

За седмица пристигат, в пощата.

Ехмея, newsm51!

# 310
Хм...На мен все още не са ми пратили мейл ...Ще почакам  Mr. Green

# 311
безплатна до английски адрес или ...?

# 312
  • York
безплатна до английски адрес или ...?
Да.

# 313
Има ли някой от Стара Загора, който иска да се комбинираме за поръчка от Асда, защото имам много малко нещица?

# 314
  • Wolwedans
http://eoss.next.co.uk/search?p=Q&ts=sale-v2&w=*&af=cat%3Awomenswear&cnt=16&isort=title+rev&sale=ms10&pfg=xoed8upi2d&images=on&nxti=0&nxtv=000
Toва разпродажба ли е в Некст или само така ми се струва Shocked

Общи условия

Активация на акаунт