Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 825
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Момичета,искам да попитам www.monsoon.co.uk  как доставят до БГ и могат ли да се проследяват пратките?

# 466
  • София
Здравейте! Искам да ви попитам номерацията на детските обувки в  Асда как е? Виждам че е два вида - infant и Junior. На мен ми трябва №25. Поръчвала съм С8 от Спорт директ и е добре. Ако някой може да ме ориентира за Асда   bouquet

# 467
Имам информация от Гив че поръчката ми пътува към България. Тръгнала за България 02.06., дано да е минала Ламанша вече  Wink.
Че то днес е 2 юни, а в сайта пише 1.
Гив ме губят определено!

Е що си възмутена. Хората са си написали:"Ориентировъчна дата за следващ курс е 1-ви юни,ще се уточни допълнително"
Ориентировъчна дата означава около първи - може да е и тридесет и първи на предходния месец, а може и да е втори...

# 468
Е що си възмутена. Хората са си написали:"Ориентировъчна дата за следващ курс е 1-ви юни,ще се уточни допълнително"
Ориентировъчна дата означава около първи - може да е и тридесет и първи на предходния месец, а може и да е втори...
Щото първо беше ориентировъчно 30, после 31, после 1, после някой писа 1 вечерта и накрая стана 2.

Сигурно нямаше да се издразня така, ако преди това същата количка я чаках от www.mypram.de първо 1седмица, после 2, после 3, после 4, че накрая ми казаха да изчакам още 2 месеца, че нямало производство, пък и не щяха да ми върнат парите...  #Cussing out

# 469
Ще пускам поръчка от PUMPKIN PATCH ако някой иска да си поделим доставката да ми пише на лични

# 470
  • Бургас
Да се похваля столчето ми за кола било в София  newsm44 превозвача ме изненада приятно тази вечер скоро го очаквам и у дома Simple Smile

Днес получих и малко дрешки от Азда които бях поръчала пак с карта. Доволна съм харесват ми макар че в момента са доста големи за малката, а поръчах 1.5-2  Rolling Eyes. Скоро ще пусна и снимки.

# 471
  • Варна
Момичета,искам да попитам www.monsoon.co.uk  как доставят до БГ и могат ли да се проследяват пратките?

И аз съм му хвърлила око,на този сайт ,регистрирах се но много са скъпи нещата и никой не пожела да се включи.

# 472
  • Варна
Някой скоро да си е поръчвал машината за кафе Крупс ?Изпращат ли като бонус чаши за кафе и капсули .По нова година бяха включени в пакета.

# 473
в гросерито на АСДА минават ли карти, с които пазарувате в дайректа

# 474
Момичета http://www.newlook.com/ доставят вече до Бг- доставка 7,50

# 475
paola2 love001  
Това е страхотно, аз отдавна спрях да гледам там щото не доставят до тук, сега съм много приятно изненадана! Мерси! smile3525

# 476
Момичета http://www.newlook.com/ доставят вече до Бг- доставка 7,50
Благодаря ти!
Как е качеството на дрехите там, някой поръчвал ли е?

# 477
  • Бургас
Спешно едно въпросче, искам да поръчам детски обувки от Clarks, но посредника ми казва, че не може да се поръчва онлайн. Вие поръчвали ли се от там и как Praynig

# 478
  • Пловдив
Детските обувки не могат да се поръчват онлайн, взимат се от магазина.  Peace

# 479
  • Пловдив
Спешно едно въпросче, искам да поръчам детски обувки от Clarks, но посредника ми казва, че не може да се поръчва онлайн. Вие поръчвали ли се от там и как Praynig

Наистина е така,вземат се от магазин.Поръчваш на посредника и те ходят да ги вземат от магазина.
Дороти Перкинс и Топ Шоп, също вече има доставка до БГ.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 17:27 от hris80

Общи условия

Активация на акаунт