Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 824
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Момичета от къде ще  бъде най изгодно да поръчам столче за кола 0-13 кг.

# 481
  • Бургас
Момичета   bouquet за бързите отговори, явно на посредника който съм избрала не му се занимава да ходи до магазина Sad, защото освен че каза, че не се пазари онлайн от Кларкс трябвало обувките да се пробват Shocked. Защо сайта на Кларкс е на първа страница след като не може да се пазари от него newsm78. Има страхотни обувки за моята принцеса и за по тясно краче, но не мога да поръчам Cry

# 482
  • Варна
Пробвай с друг посредник - обувките могат да се поръчат онлайн и да се вземат от магазина им.

# 483
Момичета   bouquet за бързите отговори, явно на посредника който съм избрала не му се занимава да ходи до магазина Sad, защото освен че каза, че не се пазари онлайн от Кларкс трябвало обувките да се пробват Shocked. Защо сайта на Кларкс е на първа страница след като не може да се пазари от него newsm78. Има страхотни обувки за моята принцеса и за по тясно краче, но не мога да поръчам Cry
Малката ми дъщеря носи Кларкс и посредника,който използвам никога до сега не ми е отказвал поръчка под претекст,че не може да ги вземе от магазина Peace
С две думи-смени си посредника и поръчай обувчици на детето Simple Smile

# 484
  • Пловдив

Избери си  посредник, който изпълнява поръчки от Кларкс.
Аз лично съм си буквала детски обувки до най-близкия магазин, където живее приятелка и тя ги е вземала/сама също съм вземала от магазин и изобщо не е хамалогия/,явно не му се занимава на посредника.

# 485
Моля ако някой пуска от New Look да ме включи в поръчката си Praynig

# 486
  • Бургас
Matia, кой посредник използваш за да не се лутам, ако мислиш че ще прозвучи като реклама пиши ми ЛС

# 487
  • София
Здравейте! Искам да ви попитам номерацията на детските обувки в  Асда как е? Виждам че е два вида - infant и Junior. На мен ми трябва №25. Поръчвала съм С8 от Спорт директ и е добре. Ако някой може да ме ориентира за Асда   bouquet

Ще може ли някой да ми отговори   Praynig

# 488
  • София
Момичета от къде ще  бъде най изгодно да поръчам столче за кола 0-13 кг.
Виж в Кидикеър.Само с посредник става от там.

# 489
Здравейте! Искам да ви попитам номерацията на детските обувки в  Асда как е? Виждам че е два вида - infant и Junior. На мен ми трябва №25. Поръчвала съм С8 от Спорт директ и е добре. Ако някой може да ме ориентира за Асда   bouquet

Ще може ли някой да ми отговори   Praynig
Имаме обувки от Асда, отговарят си, C7, носим 24

# 490
  • Враца
Моля ако някой пуска от New Look да ме включи в поръчката си Praynig
И аз съм за обща поръчка. За колко ли време пристигат?

# 491
  • В центъра на Вселената...
Аз също за за обща поръчка от New Look  Peace

# 492
Здравейте!
Интересуваме следното- исках да закупя от ибей стока Buy it now,тръгнах да плащам, но се оказа, че нямам достатъчно лимит. Знам, че без 4 цифрен код мога за пазарувам до 100лири. До момента съм изхарчила само 60, а стоката е за 25. Защо не ми позволи? И значи ли, че покупката ми е активна и очаква да се плати или всичко е прекратено? Притеснява ме и това, че без да искам 2 пъти натиснах Buy it now, мислейки, че нещо не съм направила като хората.  Embarassed EmbarassedЗначи ли , че за покупката ще тр да платя 2пъти и да получа 2 еднакви стоки?
Ще съм ви много благодарна за бърз отговор, защото се притесних доста.

# 493
И аз на Ню Лук Simple Smile

# 494
От Еконт са ми изпратили карта за 15% отстъпка BY AIR. Сега погледнах сайта им и се изненадах от цените им. Няма шанс да ме спечелят.

За столчета за кола четох, че някой говореше. Ние поръчахме от Киди Britax first class Plus - много сполучлива покупка. След, като видях по тукашните магазини качеството на предлаганите столове за кола...този няма нищо общо.

Сърдечно благодаря на Mini79 за нещата от Пъмпкин!  Heart Eyes
Също и на Stryper - пусна ми поръчка от  Promod за крупна сума, без дори да ме познава.  Heart Eyes
Благодаря ви, момичета!   bouquet

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 16:24 от _Hope_

Общи условия

Активация на акаунт