Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 711
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
поръчах 5 тениски,2 чифта къси панталонки и блузка с дълаг ръкав за малкия,
доставката ми до английски адрес ми излезна безплатна имах код за 5% отстъпка

# 571
благодаря за отговора,
откъде мога да си потърся код за отстъпка от ММДирект

# 572
Вчера по обед пуснах поръчка чрез Емпреса с новата им посредническа услуга. Късно вечерта около 12ч съм получила мейл, че е изпълнена и ще ми пишат, когато пристигне в БГ. Ха да видим сега как ще се представят с новото начинание. Иначе условията им изглеждат и звучат доста добре. В очакване съм. Дано е наред всичко, че да ги ползвам и занапаред, защото са ми най-удобни и най-евтини за момента.

# 573
Аз да кажа, че има бус на Габко, снощи са ми пратили мейл, че днес ще получа нещата

# 574
Мами някоя от вас поръчвала ли е спално бельо от ASDA и доволни ли сте? Не мога да разбера само калъфки ли са или са олекотени завивки.

# 575
  • София
Мами някоя от вас поръчвала ли е спално бельо от ASDA и доволни ли сте? Не мога да разбера само калъфки ли са или са олекотени завивки.
Аз утре чакам да ми донесат поръчаното спално бельо от АСДА и като го видя ще ти пиша.

# 576
Аз утре чакам да ми донесат поръчаното спално бельо от АСДА и като го видя ще ти пиша.
Моля те пиши, че се чудя дали да пускам поръчка.

# 577
Вчера по обед пуснах поръчка чрез Емпреса с новата им посредническа услуга. Късно вечерта около 12ч съм получила мейл, че е изпълнена и ще ми пишат, когато пристигне в БГ. Ха да видим сега как ще се представят с новото начинание. Иначе условията им изглеждат и звучат доста добре. В очакване съм. Дано е наред всичко, че да ги ползвам и занапаред, защото са ми най-удобни и най-евтини за момента.
Ина, ти доволна ли си от Емпреса, щото аз като чета много хора се оплакват и все не мога да се наканя да поръчам чрез тях newsm78 Rolling Eyes , което си ми излиза и по-скъпо, защото давам пари на посредници само за да не поръчам с тях...

# 578
спалното бельо е супер
плик с две калъфки, няколко размера са сет-овете
долните чаршафи се поръчват отделно

# 579
аз освен за превозвач,ползвах и алезар за посредник не съм поръчвала директно
Да де, аз затова казвам не са ли резнали от М§М директ вече и посредниците? Rolling Eyes
mini_79 , има ли как да щракнеш някоя друга снимчица да го видим на живо smile3525
100% памучно ли си поръча?

# 580
Ина, ти доволна ли си от Емпреса, щото аз като чета много хора се оплакват и все не мога да се наканя да поръчам чрез тях newsm78 Rolling Eyes , което си ми излиза и по-скъпо, защото давам пари на посредници само за да не поръчам с тях...

Ами аз никога не съм ги използвала за транспортна услуга. Всъщност за транспорт никога никой не съм ползвала, винаги с посредник поръчвам или се включвам в обща поръчка.

Но сега реших да ги пробвам, тяхната посредническа услуга стартира от днес.

Процента им е 5, за кг вземат 1 лира, имат офис в Бургас, раздават нещата на две крачки от нас и затова се реших да пробвам.
Именно поради тази причина писах, че съм в очакване да видя как и за колко време ще се справят, защото и аз съм чела не едно и две отрицателни мнения за работата им.  

# 581
Момичета, продавам тези сандалки Mothercare с Дора C6/23
http://tedi80.snimka.bg/other/pokupki-uk.483677.17994429

# 582
Ами аз никога не съм ги използвала за транспортна услуга. Всъщност за транспорт никога никой не съм ползвала, винаги с посредник поръчвам или се включвам в обща поръчка.

Но сега реших да ги пробвам, тяхната посредническа услуга стартира от днес.

Процента им е 5, за кг вземат 1 лира, имат офис в Бургас, раздават нещата на две крачки от нас и затова се реших да пробвам.
Именно поради тази причина писах, че съм в очакване да видя как и за колко време ще се справят, защото и аз съм чела не едно и две отрицателни мнения за работата им.  
Мдааа, непременно пиши, и на мен ми е близо техния офис в Пловдив и затова съм в голяма чуденка с тези негативни мнения...Даже бях започнала да се замислям да поръчвам чрез Алезар във Варна, ама не знам дали ще се навият да ми пращат нещата по пощата, а не с Еконт(любимите ми те Sick)

# 583
спалното бельо е супер
плик с две калъфки, няколко размера са сет-овете
долните чаршафи се поръчват отделно

А не са олекотени завивики нали? Само пликове? Сега се чудя как да ги комбинирам с долни чаршафи. Никъде не пише, че са без...а иначе си заслужава отвсякъде.

# 584
Някой получи ли си нещата от буса на габко?

Общи условия

Активация на акаунт