Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 749
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
[Ина, ти доволна ли си от Емпреса, щото аз като чета много хора се оплакват и все не мога да се наканя да поръчам чрез тях newsm78 Rolling Eyes , което си ми излиза и по-скъпо, защото давам пари на посредници само за да не поръчам с тях...

Предполагам това е и причината за ниските цени, които са сложили. Възможно е да се опитват да привлекат клиенти обратно. Те с нормалните си цени работеха под всякаква критика, а сега без пари не знам как ще работят.

# 586
спалното бельо е супер
плик с две калъфки, няколко размера са сет-овете
долните чаршафи се поръчват отделно

Можеш ли да дадеш подробности, като състав, размери и т.н. Аз от 1 месец се опитвам да намеря червени или кафяви(бежави) чаршафи, 100 % памук, 2 еденични горни, 2 калъфки и евентуални долен с ластик. До момента не съм успяла да намеря.

# 587
Бубе , я разкажи повече...да не си патила от тях. Ами то тук не остана с кой да се поръчва, освен с Алмуз, а те са си най скъпите newsm78, вярно с тях не съм имала никакъв проблем досега, освен с една поръчка от Некст- чак когато дойде ми казаха че 2 артикула са се изчерпали(единия беше много важен Rolling Eyes), а преди ми казваха веднага!

# 588
[Ина, ти доволна ли си от Емпреса, щото аз като чета много хора се оплакват и все не мога да се наканя да поръчам чрез тях newsm78 Rolling Eyes , което си ми излиза и по-скъпо, защото давам пари на посредници само за да не поръчам с тях...

Предполагам това е и причината за ниските цени, които са сложили. Възможно е да се опитват да привлекат клиенти обратно. Те с нормалните си цени работеха под всякаква критика, а сега без пари не знам как ще работят.

Преди да реша да поръчам с тях,и аз четох и недоволни не видях.
Не виждам защо се оплаквате,аз съм доволна,когато съм ги питала нещо на мейла ми отговарят,получавам си нещата ( от Пловдив ) .Удобен ми е форума им,кажете какви проблеми сте имали.( Не са ми баджанаци,да уточня)

# 589
Например аз им казах изрично да пратят нещата до офис,за да ми е по-евтино,а те до вкъщи и платих 17 лв. доставка на еконт.То транспорта от Англия беше много по-малко. Оправдават се че имат много поръчки и се объркват.Смених ги с Габко,да видим докога.

# 590
Преди да реша да поръчам с тях,и аз четох и недоволни не видях.
Не виждам защо се оплаквате,аз съм доволна,когато съм ги питала нещо на мейла ми отговарят,получавам си нещата ( от Пловдив ) .Удобен ми е форума им,кажете какви проблеми сте имали.( Не са ми баджанаци,да уточня)
Зависи къде четеш tooth...То едва ли ще има недоволни в техния форум, ама в този има доста! Само трябва да се върнеш назад в темата. Аз не мога да се оплача при положение, че не съм ги ползвала затова питам и малко хора отговарят, че са доволни.
Иначе ти взимам думата, че не са ти баджанаци на юнашко доверие! newsm47 (Шегувам се)

# 591
и аз чакам от асда доста спално бельо катодойдат ще пиша как са но не са 100% памук то си пише 50% памук и 50% полиестер мисля че за тази цена си заслужават чаршафите се поръчват отделно а к-та включва две калъфки за възглавници и един плик Peace

# 592
аз също не съм имала проблеми с Емпреса, когато съм ги ползвала
просто се появиха по-изгодни оферти /Габко, Гив/ и за това ги смених

# 593
Привет!
Извинявам се но не успях да открия отговор на въпросът който ме интересува а и нямам много време да чета.
Въпросът ми е как поръчвате от АСДА?Чрез посредник ли?С Бг карти и на англ.адрес?И колко струва доставката?
Извинявам се предварително!
Ще съм благодарна ако някой ми помогне!

# 594
  • Soon London :)
Момичета, искам да пусна поръчка за едни обувки от newlook.com. Ако има някой да пуска поръчка, моля нека ми пише, да си разделим доставката. И друг въпрос, за колко време горе - долу ще пристигне. Обувките ми трябват за края на юни месец.

# 595
Бубе , я разкажи повече...

Силно казано 'патила', но миналата година с една приятелка от София луди ни направиха за една пратка, а и не си поплюват в отношението към хората. Брат ми веднъж ми прати нещо по тях и се оказа, че едно приказват, друго правят, та реших да си ги спестя в бъдеще. Аз също съм чела във форума им и атмосферата там е добра, но си е техния форум, нормално е. Коментара ми за цената и качеството на услугата не е свързан с тях конкретно. Това си е чиста проба опит за дъмпинг ( ценово е в наша полза де), но кой от нас би работил без пари. После с какво ще пазаруваме  Mr. GreenТака е и с посредниците. Едва ли работят от чиста проба алтруизъм.

# 596
Момичета, харесала съм този сет за малката  http://www.empirestores.co.uk/7-in-1-deluxe-doll-set/634402772.p … 596639-sku2610803
Мисля , че divya го беше поръчвала чрез посредник!
Някой поръчвал ли е от сайта , като е плащал с бг карта и се използва само превозвач и колко е доставката до англ.адрес  newsm78
divya извинявай,  че пак те питам, но колко тежеше горе долу комплекта ? Embarassed
Много ще съм благодарна ако някой се отзове да ми отговори Hug

# 597
спалното бельо е супер
плик с две калъфки, няколко размера са сет-овете
долните чаршафи се поръчват отделно

Можеш ли да дадеш подробности, като състав, размери и т.н. Аз от 1 месец се опитвам да намеря червени или кафяви(бежави) чаршафи, 100 % памук, 2 еденични горни, 2 калъфки и евентуални долен с ластик. До момента не съм успяла да намеря.
Ето ти 3 в 1 Peace
http://direct.asda.com/Value-Twin-Pack-of-2-Printed-Duvet-Sets-- … r,default,pd.html

# 598
  • София
здравейте от този сайт пускате ли общи поръчки http://www.debenhams.com

# 599
Някой получи ли си нещата от буса на габко?

Днес са ми изпратили нещата по Еконт , утре ще ги получа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт