"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 481
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
Хей,хора.Понеже съм нов във форума,ако някой е следял темата от самото начоло би ли ми казал какво ще се случва в този сезон?Ако изобщо има информация?

# 526
  • Пловдив
Мисля,че сериите се снимат всяка седмица и само сценаристите би трябвало да знаят какво ще се случи,но да не те объркам-да се включи някой по-запознат  Peace

# 527
Аз пък потисната и провокирана от лошото време на вън,се замислих и зачудих,защо цялото действие в сериала(говоря за всички сезони) се развива под слънчевите лъчи?Една серия не се сещам(като изключим торнадото) да е било лошо времето камоли пък да вали сняг.Моля ви се кажете ми има ли такава серия с лошо време(в частност-сняг) и аз да съм я забравила или ако наистина няма,някой да ми обясни защо така се получава.  Hug

# 528
  • Lost in a fairytale ...
Мисля,че сериите се снимат всяка седмица и само сценаристите би трябвало да знаят какво ще се случи,но да не те объркам-да се включи някой по-запознат  Peace

Сериите са отдавна заснети  Peace

# 529
~*ISI*~ действието се развива в Калифорния, около Лос Анджелис. Там лошо време почти няма или ако има не го показват  Peace

# 530
~*ISI*~ действието се развива в Калифорния, около Лос Анджелис. Там лошо време почти няма или ако има не го показват  Peace

хахахаах мерси.Не се бях замисляла за географското положение на Уистерия лейн.  Laughing

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 14:18 от ~*ISI*~

# 531

Сериите са отдавна заснети  Peace
Въобще не е така. Сега ще почнат едни почивки докато заснемат серияла и 20 серии ще ги гледаме до края на май. Всяка година става така.

# 532
~*ISI*~ действието се развива в Калифорния, около Лос Анджелис.

Защо реши така?

# 533
Действието се развива в студио и затова времето винаги е xубаво!  Laughing Цялата улица е декор!

Все пак не се сещам някога в сериала да са споменавали в кой щат се намира градчето/квартала им!  newsm78

# 534
Действието се развива в студио и затова времето винаги е xубаво!  Laughing Цялата улица е декор!

Все пак не се сещам някога в сериала да са споменавали в кой щат се намира градчето/квартала им!  newsm78

Да, никой не е споменавал. Има десетки предположения от фенове. Simple Smile

# 535
Сега се сетих,че преди доста време гледах някакво предаване,точно за Уистерия,и разпитваха житлите,как се чувстват от факта,че улицата им е станала известна благодарение на сериала.Ама за кой щат и за кой град ставаше въпрос не помня.

А за това,че улицата е декор и аз така си мислех,но за толкова сезони една снежна Коледа не дадоха бе Simple Smile  Мисля,че не са ни показвали как празнуват семейно и как децата се радват на подаръци,а би било готино.На мен винаги са ми харесвали такива сцени Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 14:22 от ~*ISI*~

# 536
Аз пак се включвам  Laughing  Написах в гугъл-''феървю'' и се оказа,че в Калифорния,Орегон и Юта има такива градчета,а може и в друг щат да има...

# 537
Сега се сетих,че преди доста време гледах някакво предаване,точно за Уистерия,и разпитваха житлите,как се чувстват от факта,че улицата им е станала известна благодарение на сериала.Ама за кой щат и за кой град ставаше въпрос не помня.

А за това,че улицата е декор и аз така си мислех,но за толкова сезони една снежна Коледа не дадоха бе Simple Smile  Мисля,че не са ни показвали как празнуват семейно и как децата се радват на подаръци,а би било готино.На мен винаги са ми харесвали такива сцени Simple Smile

Има няколко ''феървюта'' и 'Уистерия Леин" намирала съм ги на Гугъл Мап  Laughing

Коледа имаше и самолетна катастрофа имаше точно на Коледа!  Confused

опс ISI ме е и3преварила и си е самоотговорила!  Mr. Green

# 538
Коледа имаше и самолетна катастрофа имаше точно на Коледа!  Confused
уххх вярно,че катастрофата беше по Коледа  Confused беше ми много кофти за Карл и съм позабравила,че е било празник.  Cry

опс ISI ме е и3преварила и си е самоотговорила!  Mr. Green
      Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning

# 539
Катастрофата вярно беше по Коледа, но май пак нямаше сняг или аз съм забравила newsm78 Помня всички бяха облечени в червени костюми и дори имаше хора с къси поли.

Сега гледах серията. Том направо ме разбива. Голям е женчо. Много ми е неприятен с неговото хленчене.
Не разбрах преди ли е имал връзка с новата или сега нещо се е случило помежду им?

Общи условия

Активация на акаунт