Отговори
# 315
Ninia ,PinkPanther благодаря!

# 316
  • Варна
Залочнах да чета руския форум. страниците се оказаха не 41, а 82. Стигнах до 10та и ме хвана саклет. Sick.....
Стана ясно следното за епилацията: при неколкократно прилагане на папаиновата процедура, може да се оттървете от космите завинаги.....
Същото става с отвара от черупки от кедрови орехи (ако имате път към Сибир...)......
Най-добре депилацията да се прави, когато Луната е в последна четвърт (като буквата "С") newsm78

Сега щели да пробват при лунно затъмнение!?! (стр. 8-10) Joy Joy

(Цялата тази работа ми заприлича на оня смес, съдържаща зъб от акула, нокът от кукумявка и крило от прилеп...) newsm78..
PinkPanther много ме разсмя . Laughing
А за намаляващата луна , номера е че след като нещо е отстранено при намаляваща луна , то по-бавно ще израства(ако диетираш при намаляваща луна ще имаш по-големи резултати) и обратното(ако искаш да ти расте по бързо косата се подстригваш при пълнеща се луна ).

# 317
Да но тук се говори за тотално унищожаване на косъма - завинаги. Не би трябвало луната да има отношение - какво при пълнолуние космите ще са по-малко убити, отколкото при не пълнолуние  newsm78

# 318
Текстът за черупките е на превъзходен разговорен руски, но няма достатъчно информация в него. Ще ви го прекопирам:

Natali07 стр.6:
Цитат
Помню было это еще в 1998 году сижу на работе и лускаю орехи кедровые , проходит мимо наш водитель, просит угостить орехами , я его угощаю и прошу мне скарлупки пренести, а он как засмеется и спрашивает:
- от волос хочешь избавиться?
Я глаза квадратные сделала говорю:
-А ты как догадался?
-А я из Сибири, так у нас один мужик был он шишки кедровые кипятком в бане запаривал (когра собирают шишки их запаривают кипятком , потом сушат и на продажу ,так смолу удаляют и они раскрываются и из них орехи легче вытаскивать) и после мытья этой водой обливался был голый как коленка , даже на голове волосы не росли.
Вот так.
Но как я потом путем экспериментов поняла , эффективно именно шишки запаривать, видимо и смола как то влияет и чешуйки, да где же их взять в таком количестве, у нас они были по 50 руб. шт., а они тазами полными запаривали.

За повече информация, който може да чете...

# 319
  • София
 newsm62 ха, ха развесели ме PinkPanther,
Усещам, че скоро в подфорума "Красива мама" ще се появи подходяща тема...

Извинявам се за спама.

# 320
Lukasa- Ще следим твоите косми из късо. smile3521 Нали ти сега си се заела с "експеримента" да направиш революция в обезкосмяването и ще те линчуват всички козметички Joy Joy Joy

# 321
Който разбира да се опита да прочете поне стр.1 от руския форум.

Оказа се,че това е тема втора, линк към първата, няма.

Аз стигнах до стр. 20, рускините се щавят и мърморят, а аз се уморих да ги чета...

Малко почивка...

# 322
Уточнихме нещата (с рускините):

Протеазният инхибитор на растежа действа само на фоликулите на отскубнати косми (отпадам от експеримента, нещо не ми се скубе... Mr. Green)

Прахообразният папаин е много по-мощен от нашия на таблетки.

За целта трябва да вземете на прах или да го смесите с бромелаин (счукан).

Говорят (рускините), че много добре действало добавянето на фунгални протеази (аха, Protein Digest!).

Добавя се ксантанова гума (е, може и без нея)

Готовият разтвор се сипва в празен roll on флакон за използване.

Готовият разтвор се съхранява при стайна температура, грижливо нодписан.

Може да пропускам нещо, мислейки, че всички четет за ензимите, което явно не е вярно...

# 323
Аз съм отворена да се комбинираме с някой за едно шише прахообразен папин  Crazy

# 324
  • София
А дали става за под мишниците...че все пак там кожата е по-нежна  newsm78
Пинко, пише ли във форума ма кои места може да се прилага тази техника  Laughing ?

А тоя папаин на прах за какво може друго да се прилага?

Ninia, готова съм да се комбинираме Simple Smile

# 325
# 326
  • София
Eто този папин на прах използваме http://www.iherb.com/Royal-Tropics-The-Original-Green-Papaya-Dig … 41-7-g/16491?at=0
Сместа може да се ползва навсякъде, където е възможна епилация на косми (крака, ръце, мишници, устни).
Рускините слагат и желатин. Свекърва ми е пробвала да сложи желатин, но не се разтворил и е останал на топчета... може би трябва да се експериментира с количество. Още сега в дозата, ще добавим и бромелаин плюс протеин дайджест, защото ги имаме и ще тестваме отново...

# 327
  • София
Ейй, кога изкупихте папаятааа , много сте бързи, свършила е вече  http://www.iherb.com/Royal-Tropics-The-Original-Green-Papaya-Dig … 41-7-g/16491?at=0

# 328
Ще чакаме да докарат  Crossing Arms

# 329
Добре де ,в руския форум има ли някоя девушка без косми вече?

Общи условия

Активация на акаунт