Отговори
# 300
  • София
Здравейте, давала съм на детето си Колактив на Аквасорс, но сега забелязах че мога да поръчам подобен продукт от този сайт. Т.к има доста продукти с коластра които намерих в сайта не знам кой точно става за дете на 3 години. Цените на някои от продуктите в сайта са в пъти по-евтини от тази тук  Mr. Green Стига да ми помогнете и да кажете коя е подходяща ще съм мнооооооооого благодарна  Hug

# 301
Anjieee и Iliana__ - независимо от това, каква е практиката в тази или онази поща, идеята ми е да си отваряте очите и да настоявате за проверка. Пиша го от горчив опит.

Малайза - по принцип вадиш - слагаш разни неща в кошницата, за да хванеш логиката. После е лесно.

l`ange - хипофункция на щитовидната жлеза може да обясни липсата на енергия.

Вече нееднократно съм писал, че при хипотиреодизъм не е вярно, че жлезата работи по-слабо. Истината е, че само малка част от жлезата работи със всичка сила и бързо се изтощава.

Побавянето на хормони отвън има за цел да предотврати пълното изключване на щитовидната жлеза с фатални последици.

Апелирам да се консултираш и да корегираш някои крайни възгледи.

danj - ако ти хареса, към него върви и кондиционер.

# 302
  • София
l`ange - липсата на енергия може да е симптом на скрито заболяване, по-добре се консултирай с лекар./ напр. хепатит, проблем с ЩЖ и т.н.../
ПП. За В12 - ако проблема е някаква анемия или проблем с Храносм.с-ма, може да помогне, но ако не е - проблема си остава.
За В12 - Спирулина 
Най-добре се усвоява инжекционно /пер ос почти не се усвоява/
Мисля да поръчам спирулина така или иначе. Имам намалена функция на щит.жлеза, но съм твърдо решена да си реша здравословните проблеми без хапчета, т.е. хормони. И да търся решение в промяна на хранителния режим, начин на живот и т.н. Simple Smile
Цитат
По-сложният въпрос за вит. В12:
Недостигът на този витамин личи от кръвната картина. Има два показателя (мисля че бяха MCV и MHV), които представляват отношение на хемоглобин към еритроцити и хематокрит към еритроцити. Когато са извън нормата, в едната посока означават дефицит на желязо, а в другата - дефицит на В12.
Това, което казваш Пинки е полезна информация. Аз мислех да си направя изследване на самия Б12 направо.

l`ange, привествам желанието ти да се оправиш без приеманато на хормони  Simple Smile..аз съм на твоето дередже и мисля като теб.  Сигурно знаеш, че има и тема за алтернативно лечение на Хашимото и има една съфорумка - Сребърен облак, която е успяла да се пребори с проблема и може да ти даде много ценни съвети, според мен е всичко е съвкупност от промяна на мислене, диета (безглутенова...трябва да се опита всичко възможно преди да се отиде на лекар, това според мен е съвкупност от промяна на мислене, диета (безглутенова),медолечение, хомеопатия, йога и не на последно място добавки. Прочети и темата за ензимите в Здравния форум , там едно момиче се похвали с намаляване на ТСХ-то вследствие на приемане на ензими
В сайта има и много формули за Хашимото:
http://www.iherb.com/Search?kw=thyroid
Spirulina:
http://www.iherb.com/Search?kw=spirulina

Наскор четох, че проблемите с щитовидната жлеза се обясняват и с недостиг на витамин Д, за това студените месеци се влошават показателите на ТСХ-то.

# 303
  • София
Здравейте, давала съм на детето си Колактив на Аквасорс, но сега забелязах че мога да поръчам подобен продукт от този сайт. Т.к има доста продукти с коластра които намерих в сайта не знам кой точно става за дете на 3 години. Цените на някои от продуктите в сайта са в пъти по-евтини от тази тук  Mr. Green Стига да ми помогнете и да кажете коя е подходяща ще съм мнооооооооого благодарна  Hug

За детето купувам от този:
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0

От новозеландки крави е , точно като на Аквасорс

# 304
  • София
За спирането на растежа на косми - според зълва ми рецептата работи на 100%
Точните мерки от руския сайт са 100мл. вода, 2гр. папаин на прах и 1 ампула вит. С. от 2 мл.
Ето го http://www.iherb.com/Royal-Tropics-The-Original-Green-Papaya-Dig … 41-7-g/16491?at=0
Да разясните за незнаещите каква е тази рецепта за спиране растежа на косми ?

Цялата работа тръгна от пост на една съфорумка, която беше чела в руски сайт за още едно приложение на папаина. Ето го: http://www.forum.littleone.ru/showthread.php?t=1019505

Аз също изпробвах рецептата, чакам резултат  Grinning

# 305
mishchitzata - да-а, мъката на големия избор. newsm78

По принцип коластрата е предназначена именно за бебета, така че неподходяща няма.

Четох материали, че най-добра е новозеландската коластра - тук има една за ~8 долара. Мисля, че би била добър избор.

За всички - споменах ви за намаление от 10 % на продуктите на д-рс Бест. Сега това намаление е 15 % (вижда се чак в кошницата) и ще продължи до 7 юни.(за нас - 8 юни, 10 ч. сутринта)

# 306
mishchitzata аз давам на детето от тази http://www.iherb.com/Now-Foods-Colostrum-500-mg-120-Capsules/1138?at=0 Поръчала съм трета опаковка (оказа се, че и мъжът ми я пие редовно)
Не пише да са новозеландски кравите, но пък вярвам на качеството на марката  Peace

# 307
Lukasa - а ты все эти 51 страниц прочитала? newsm78

М-да, голямо четене ще пада...

# 308
Някой вземал ли е шампоан против пърхот от сайта да препоръча?
Какво да си взема за енергия доста често изпадам в нещо като "хипоглекимия" /дори не знам дали така се пише/.
Правих си изследвания кръвната ми захар е в норма и въобще цялата ми кръвна картина е в нормите.

# 309

Дам, за всеки косъм по страница.

Iliana аз мога да ти препоръчам нещо много добро и изпитано. Мъжът ми имаше пърхот и непрестанно го сърбеше скалпа. От аптеката му препоръчаха един балсам, след това си взе и шампоана и от 2 год. няма и помен от проблема  Peace
http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%81- … -pid30010380.html

# 310
  • Варна.....
Пинко, препоръчай крем за лице за мъж- ако си поръчвал естествено или имаш наблюдения.

ИИИ кой вит.С поръчвахте?

# 311

Дам, за всеки косъм по страница.

Iliana аз мога да ти препоръчам нещо много добро и изпитано. Мъжът ми имаше пърхот и непрестанно го сърбеше скалпа. От аптеката му препоръчаха един балсам, след това си взе и шампоана и от 2 год. няма и помен от проблема  Peace
http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%81- … -pid30010380.html
Смо щампоан от тази серия няма ли да свърши работа?Просто съм сигурна ,че няма да го използва този гел както трябва да седи с него 10-15 минути с шапка.За мъжът ми става въпрос.

# 312
Мъжът ми се оправи след като ползва балсама. Шампоана го взе година след това.
Сега си прави маската веднъж месечно. Ползва само въпросния шампоан.

# 313
Залочнах да чета руския форум. страниците се оказаха не 41, а 82. Стигнах до 10та и ме хвана саклет. Sick

Стана ясно следното за епилацията: при неколкократно прилагане на папаиновата процедура, може да се оттървете от космите завинаги.

Същото става с отвара от черупки от кедрови орехи (ако имате път към Сибир...).

Италианска фирма предлага продукта  COSMACTIVE DEPIL-END 777 , на същия принцип, с папаин. Но...всички материал са на руски... Mr. Green Mr. Green

Най-добре депилацията да се прави, когато Луната е в последна четвърт (като буквата "С") newsm78

Сега щели да пробват при лунно затъмнение!?! (стр. 8-10) Joy Joy

(Цялата тази работа ми заприлича на оня смес, съдържаща зъб от акула, нокът от кукумявка и крило от прилеп...) newsm78

Iliana__ - пробвай с Ко Q10.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 13:49 от PinkPanther

# 314
  • София
Цитат
черупки от кедрови орехи
- предполагам това са кедрови ядки, респ. шишарки на Cedrus sp. /кедър/ , който вирее и в БГ в по-топлите места и по Черноморието.
Ако попаднете на вида - дайте го за да разгадаем къде го има
/атлантика, деодара и либани със сигурност ги има у нас Simple Smile/

Общи условия

Активация на акаунт