Отговори
# 285
За уморени очи /от компютър основно/ може ли да се пие нещо или е достатъчно само капки "изкуствени сълзи"? newsm78

# 286
Ако под "уморени очи" имаш предвид изсушаване на повърхността на роговицата, за което предписват "изкуствени сълзи", пиенето на рибено масло +масло от пореч (GLA) решава дефинитивно проблема (възникнал при тебе много рано). Ако имаш някакъв друг проблем със зрението - комбинация от вит.А и лутеин ще подобри положението.

Хубавото на рибеното масло решава и десетки други проблеми.

Подходящо е и за "малките келеши"! bowuu

# 287
Значи да дообясня... Не е за мен, за съпруга ми. Той е фотограф и видео оператор, м.май му е изключително натоварена програмата с абитуриенти, сватби и т.н..... Едното му око не е развито ли как се казва не знам, можело е да се оправи докато е бил съвсем малък ако се сложи лепенка на другото, май "мързеливо око" се казваше. Другото око съответно предполагам се натоварва много повече, защото работи за две. Идеята ми беше да се помогне малко на виждащото око, за другото вече е много късно. Та кое от двата варианта да избера?

И предложения от ай-хърб ако не е много нахално вече... Embarassed

Нещо такова ли имаш в предвид:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-200-Softgels/323?at=0

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 16:08 от reni79

# 288
Въпросът е твърде специфичен и не съм се сблъсквал, съжалявам.

Да, рибеното масло е това, но има и буркан с 500 капсули в "Специални" - по на сметка.

# 289
  • Sofia
... След запитване от моя стана в пощата (аз съм там два пъти седмично и ме познават) се оказа следното:

В ПОЩЕНСКИЯ КЛОН ПРАТКИТЕ СЕ ВОДЯТ В ТРИ РАЗЛИЧНИ ТЕФТЕРА - ЗА ПРЕПОРЪЧАНИ ПРАТКИ, ЗА СЪОБЩЕНИЯ ОТ МИТНИЦАТА И ЗА ОБИКНОВЕНИ (НЕ ПРЕПОРЪЧАНИ ПРАТКИ)....

PinkPanther, това явно е особеност на твоя пощенски клон, защото и в моя клон (в Борово) имат 3 тефтера, но те са за пратки от България, за международни препоръчани пратки и за митнически известия (мъъъничка тетрадчица, за разлика от другите 2 големи, раздърпани баници). Обикновените, непрепоръчани международни пратки, изобщо не ги записват никъде!  Shocked Сигурна съм в това, което казвам, защото много пъти ми се е случвало да отида с известие за 1 пратка и да получа още 2 прикрепени към нея, които не са записани никъде, защото били обикновени... Така ми казаха, така и процедират. Изобщо не ме учудва, че нямат уеднаквени процедури по клоновете!  Laughing

# 290
Аз вече от 2 дни пия рибено масло  bowuu

Между другото капсулките са много вкусни и с удоволствие си ги сдъвквам, даже и по повече от 2 бих си сдъвквала

Като гледам разнообразието в айхърб много ми се приисква да си взема да пия още 1 добавка, но понеже кърмя изобщо не знам какво ще е подходящо, загледах някакъв органичен сок от акаи, но и за него трябва да проуча дали е подходящ при кърмене

Можете ли да ми препоръчате нещо подходящо?  bouquet Hug

# 291
... След запитване от моя стана в пощата (аз съм там два пъти седмично и ме познават) се оказа следното:

В ПОЩЕНСКИЯ КЛОН ПРАТКИТЕ СЕ ВОДЯТ В ТРИ РАЗЛИЧНИ ТЕФТЕРА - ЗА ПРЕПОРЪЧАНИ ПРАТКИ, ЗА СЪОБЩЕНИЯ ОТ МИТНИЦАТА И ЗА ОБИКНОВЕНИ (НЕ ПРЕПОРЪЧАНИ ПРАТКИ)....

PinkPanther, това явно е особеност на твоя пощенски клон, защото и в моя клон (в Борово) имат 3 тефтера, но те са за пратки от България, за международни препоръчани пратки и за митнически известия (мъъъничка тетрадчица, за разлика от другите 2 големи, раздърпани баници). Обикновените, непрепоръчани международни пратки, изобщо не ги записват никъде!  Shocked Сигурна съм в това, което казвам, защото много пъти ми се е случвало да отида с известие за 1 пратка и да получа още 2 прикрепени към нея, които не са записани никъде, защото били обикновени... Така ми казаха, така и процедират. Изобщо не ме учудва, че нямат уеднаквени процедури по клоновете!  Laughing
Имат нови правила отскоро и са длъжни да записват всички вкл. и обикновенните .

# 292
Lauren мисля, че коластра и Кю10 няма да ти навредят. Ще ти подсилят имунитета.
Това сега  го открих http://www.iherb.com/Mega-Food-DailyFoods-Baby-Me-120-Tablets/20974?at=0

# 293
  • Пловдив
Здравейте,

Приготвих си поръчка за 62 $, 2,97 либри тежка, сумата е преди да начислят отстъпката.

Забелязах обаче, че въпреки това ми е начислило шипинг такса - 4 долара.

Доколкото разбрах от четенето тук, се гледа сумата преди отстъпката (ползвах 5 долара отстъпка от кода на Пинки + 5% отстъпка от сайта..) и сумата падна на 54 долара - да не би затова да ми слага и такса доставка  newsm78

# 294
Да затова. Или махаш кода за отстъпка или си взимаш още нещо за 6-7$, или просто плащаш 4$ доставка  Peace

# 295
l`ange - липсата на енергия може да е симптом на скрито заболяване, по-добре се консултирай с лекар./ напр. хепатит, проблем с ЩЖ и т.н.../
ПП. За В12 - ако проблема е някаква анемия или проблем с Храносм.с-ма, може да помогне, но ако не е - проблема си остава.
За В12 - Спирулина 
Най-добре се усвоява инжекционно /пер ос почти не се усвоява/
Мисля да поръчам спирулина така или иначе. Имам намалена функция на щит.жлеза, но съм твърдо решена да си реша здравословните проблеми без хапчета, т.е. хормони. И да търся решение в промяна на хранителния режим, начин на живот и т.н. Simple Smile
Цитат
По-сложният въпрос за вит. В12:
Недостигът на този витамин личи от кръвната картина. Има два показателя (мисля че бяха MCV и MHV), които представляват отношение на хемоглобин към еритроцити и хематокрит към еритроцити. Когато са извън нормата, в едната посока означават дефицит на желязо, а в другата - дефицит на В12.
Това, което казваш Пинки е полезна информация. Аз мислех да си направя изследване на самия Б12 направо.

# 296
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мисля да поръчам спирулина така или иначе. Имам намалена функция на щит.жлеза, но съм твърдо решена да си реша здравословните проблеми без хапчета, т.е. хормони. И да търся решение в промяна на хранителния режим, начин на живот и т.н. Simple Smile
Аз съм с намалена функция на щитовидната жлеза по рождение. От години пия по 200 мкг "хормони", което е висока доза. Препарати като този са ми помогнали да израсна физически и умствено в норма.
Това за теб може нищо да не означава, но донякъде илюстрира идеята, че не бива да се правят много крайни предпочитания, особено въз основа на не много осъзнати афилиации (или обратното) - "хормони" е толкова негативно натоварено, че и на мен ми идва да си пропусна сутрешния прием при подобно поставяне на въпроса.
От друга  страна има какво ти лично да направиш, за да подобриш положението. Но все пак... и лекарите поназнайват...

# 297

Това е подхранващ шампоан, който възвръща цвета на косата и намалва омазняването. За мене е важно да имам коса на главата си и тук той помага.

можели линк към този шампоан

# 298
  • София

Това е подхранващ шампоан, който възвръща цвета на косата и намалва омазняването. За мене е важно да имам коса на главата си и тук той помага.

можели линк към този шампоан

http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Thickening … -400-ml/3477?at=0

# 299
Благодаря  smile3525, ще го пусна със следващата ми поръчка

Общи условия

Активация на акаунт