Отговори
# 270
Има ли някой до момента, който да е минал през митница?
Направо се чудя как определят кое е за митницата и кое - не Rolling Eyes

Да ви питав за тези MCT Oil (medium chain triglycerides)
какво ви е мнението? Какво представляват, как се добиват  Laughing добре ли се усвояват от организма? На мен ми липсва виталност и енергия, веганка съм и се чудя къде да търся проблемът newsm78 Вит Б12?
Идеи, препоръки всякакви приемам Peace

# 271
  • Бургас
Здравейте! И аз направих първата си поръчка! Simple Smile  Очаквам това http://www.iherb.com/Now-Foods-Mega-Hoodia-250-mg-60-Vcaps/1109?at=0  и това http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Sentry-Multivitami … ablets/10525?at=0 . Мултивитамините стават ли за 16 годишен ? Моля, препоръчайте ми нещо за засилване на имунитета на 3г. дете.  Peace

# 272
  • София
........... и това http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Sentry-Multivitami … ablets/10525?at=0 . Мултивитамините стават ли за 16 годишен ?  ........
Стават Simple Smile

l`ange - липсата на енергия може да е симптом на скрито заболяване, по-добре се консултирай с лекар./ напр. хепатит, проблем с ЩЖ и т.н.../
Триглицеридите може да си ги пиеш /което не се усвои се изхвърля Simple Smile/

ПП. За В12 - ако проблема е някаква анемия или проблем с Храносм.с-ма, може да помогне, но ако не е - проблема си остава.
За В12 - Спирулина 
Най-добре се усвоява инжекционно /пер ос почти не се усвоява/

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 07:30 от denis_d

# 273
  • Бургас
Благодаря за бързия отговор! Hug

# 274
Първо един важен офтопик:

Загубиха ми се няколко доставки на ниска стойност от Великобритания и Китай. Вчера получих една от тях от февруари!, която е пропътувала разстоянието два пъти напред-назад. Нищо работа - една ножица, ама лява.(за лява ръка)

След запитване от моя стана в пощата (аз съм там два пъти седмично и ме познават) се оказа следното:

В ПОЩЕНСКИЯ КЛОН ПРАТКИТЕ СЕ ВОДЯТ В ТРИ РАЗЛИЧНИ ТЕФТЕРА - ЗА ПРЕПОРЪЧАНИ ПРАТКИ, ЗА СЪОБЩЕНИЯ ОТ МИТНИЦАТА И ЗА ОБИКНОВЕНИ (НЕ ПРЕПОРЪЧАНИ ПРАТКИ).

Когато отидете в пощата да тъсите нещо, карайте ги да проверяват и в трите тефтера. Иначе непотърсени (или ненемерени) пратки се връщат обратно след 20 дни.

Тази информация няма отношение към пратките от айХерб, но ще ви спести някои разочарования.

# 275
  • София
Има ли някой до момента, който да е минал през митница?
Направо се чудя как определят кое е за митницата и кое - не Rolling Eyes

Да ви питав за тези MCT Oil (medium chain triglycerides)
какво ви е мнението? Какво представляват, как се добиват  Laughing добре ли се усвояват от организма? На мен ми липсва виталност и енергия, веганка съм и се чудя къде да търся проблемът newsm78 Вит Б12?
Идеи, препоръки всякакви приемам Peace
На мен витамин Б-комплекс ми дава много енергия , но ....при мен действа зле на стомаха, отделно ми отваря и апетита  Sad

# 276
Здравейте! Темата е страхотна, вече поръчвах веднъж от сайта и съм много доволна. Препоръчайте ми нещо за проблеми с вените, доктор ми изписа Detralex и Lioton... Също така мисля да почна да ходя на пилатес и ми трябва някаква добавка за горене на мазнините. Благодаря предварително   bouquet

# 277
Едно допълнение (надявам се denis да не ми се разсърди):

l`ange - МСТ представляват мазнини с мастни киселини с 12-16 въглеродни атома и се базират основно на кокосово масло. Твърди се, че имат отношение към свалянето на килограми.

babble - за мен най-подходяща би била коластра. Има богат избор.

По-сложният въпрос за вит. В12:[/b]

Дневната нужда от него е от порядъка на 2-3 мкг. Основен източник е месото. При пиене на фолиева киселина добавянето и на вит.В12 е задължително.

Недостигът на този витамин личи от кръвната картина. Има два показателя (мисля че бяха MCV и MHV), които представляват отношение на хемоглобин към еритроцити и хематокрит към еритроцити. Когато са извън нормата, в едната посока означават дефицит на желязо, а в другата - дефицит на В12.

За усвояването на В12 е нужен т.н. интринзик фактор в стомашния сок. При някои заболявания и с напредване на годините, той намалява. Тогава В12 се усвоява едва около 1-2 %. За "заобикаляне" на този недостатък хапчетата В12 се правят по 500мкг, което осигурява необходимото и в отсъствие на интринзик фактор.

# 278
Aquawoman - виж темата за протеолитичните ензими в Здравословни.(за вените)

Р.S. - и аз вчера получих пратката от 21-и. Рибеното масло, наттокиназа и два крема (Eternal - дневен и един околоочен) за жена ми. Плюс традиционните мострички.

(Май ще трябва половината ми заплата да я привеждат направо в айХерб) newsm78

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 11:24 от PinkPanther

# 279
май съм се прецакала като си поръчах от тези витамини от ай херб  http://www.iherb.com/Now-Foods-Eve-A-Superior-Woman-s-Multiple-120-Vcaps/575?at=0 като си мислех ,че количеството на biotin -    300 mcg е задоволително голямо(имам проблем със ръзслояващи нокти ) , но виждайки по късно ,че това количество е поместено за доза от 6 табл. Sick(Serving Size: 6 Vcaps).Може ли да не доглеждам нещата.
Ще се пукна от яд Sick
Трябваше да си поръчам от Country-Life-......http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0-(не я харесвам самата фирма ,защото бях поръчала пробиотици преди време и се оказаха не добри)

# 280
  • София
Не се ядосвай feyaa  Simple Smile - биотина си е добре 6бр.х300=1800 микрограма
Иначе са се застраховали добре - все от нещо ще се повлияе косопада или проблема с ноктите - има и пчелно млечице и спирулина и витекс , дори изофлавони /фитоестрогени/ Simple Smile  Quai Dong /Анджеликата/- пак с естрогеноподобни св-ва

ПП. Ако си под 35г. трябва да внимаваш с подобни самоназначения.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 13:49 от denis_d

# 281
  • Пловдив
Здравейте! Темата е страхотна, вече поръчвах веднъж от сайта и съм много доволна. Препоръчайте ми нещо за проблеми с вените, доктор ми изписа Detralex и Lioton... Също така мисля да почна да ходя на пилатес и ми трябва някаква добавка за горене на мазнините. Благодаря предварително   bouquet
При пилатеса трудно ще изгориш мазнини.Той натоварва вътрешната мускулатура-използва се за стягане и моделиране на тялото по скоро.Макар че всяко движение е полезно.Не знам дали искаш да отслабваш или само да стягаш,затова уточнявам.Но за горенето на мазвиви пробвай с фет бърнър и зелен чай-но не този който е китайския в аптеките,а на хапчета -има го във фитнесите или в някой магазини з атакива добавки

# 282
Не се ядосвай feyaa   Simple Smile - биотина си е добре 6бр.х300=1800 микрограма
Иначе са се застраховали добре - все от нещо ще се повлияе косопада или проблема с ноктите - има и пчелно млечице и спурулина и витекс , дори изофлавони /фитоестрогени/ Simple Smile  Quai Dong /Анджеликата/- пак с естрогеноподобни св-ва

ПП. Ако си под 35г. трябва да внимаваш с подобни самоназначения.

на 38г. съм Blush Denis-какво имаш в предвид като казваш,че си самоназначавам?Да не би да си прецакам хормонално нещата ли -щом присъстват фитоестрогени и естрогеноподобни с-ва???Не искам изненади на стари години Rolling EyesНе съмнаясно с хормони и тем подобни-но знам ,че е бомба със закъснител.Веднъж ми се наложи да си "отложа" МЦ принудително с хормонални таблетки предписани ми от АГ за случая (имах резервация за  секс уикенд с любимия и не исках да я проваля заради един досаден ежемесечен МЦ Sunglasses)и от тогава си "бера плодовете"за екстрата.

# 283
feyaa - в моите справочници пише:

Peeling nails -  vitamins A, C, calcium  deficiency

Това - от тук:

http://www.health-science-spirit.com/deficiency.html

Полезно за всички!

# 284
  • София
Имах предвид, че ако не си сигурна дали всичко е наред с хормоните ти да не приемаш допълнително такива.
В премено Simple Smile естрогените може и да се понижават, но ако има ПКЯ  може нивата им да са по-високи. /а ти вкарваш още/
Просто внимавай  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт