Отговори
# 255
  • Варна
За спирането на растежа на косми - според зълва ми рецептата работи на 100%
Точните мерки от руския сайт са 100мл. вода, 2гр. папаин на прах и 1 ампула вит. С. от 2 мл.
Ето го http://www.iherb.com/Royal-Tropics-The-Original-Green-Papaya-Dig … 41-7-g/16491?at=0
Да разясните за незнаещите каква е тази рецепта за спиране растежа на косми ?

# 256
  • София
Мерси за впечатленията за шампоана . Ако има и други изпробвали го - моля споделяйте!
Аз вече два пъти го ползвах и моите впечатления са, че е икономичен, дава обем, но леко изсушава косата. Моята коса е нормална на скалпа към суха на краищата, за мазна коса мисля, че  ще е супер. Може би съчетанието с балсама от същата серия ще е по-добре....

# 257
Аз да се похваля, че след като почти бях изгубила вече надежда, днес си взех 2-те поръчки от 5-ти май  newsm44
Оказа се че са пристигнали на 14 май още  Shocked но аз като съм заспа, не отидох да проверя в пощата а чаках известие досега, явно предишните известия са се губили
Особено много се радвам, че дойдоха в пощата, а не на митницата

Аз искам да ви питам откъде мога да взема моя код за отстъпка при първа поръчка (имам предвид този, който а трябва да предоставя)? Че като поръчвах не съм обрънала внимание да го запиша.

# 258
Като влезеш в страницата на айхерб с мейл и парола в  My Account ще си го видиш. На мейла ти също има препратка.

# 259
Малко химия (идва ми отвътре) досежно епилиращите свойства на папаина.

Папаинът работи като протеолитик най добре при рН 6.8. Явно добавянето на аскорбинова киселина лашка разтвора доста далеч от тази стойност...

Има, обаче, друг реактив, който действа активиращо на папана и има рН доста близко до нужното.
Това е ЕДТА - двунатриева сол. (етилен-диамин-тетраоцетна к-на).

Май експеримента пак аз ще трябва да го провеждам... Sick

Ако срещнете на улицата мъж, с поникнала брада, ама само от едната страна, Mr. Green, може да съм аз... bowuu

# 260
  • Варна
PinkPanther  сериозно ли си експериментирал върху себе си?
A може ли по- подробно  за експеримента?(ако е обяснено в някоя друга тема моля за извинение).

# 261
Някой знае ли европейски сайт за добавки?

# 262
  • Варна
Малко химия (идва ми отвътре) досежно епилиращите свойства на папаина.

Папаинът работи като протеолитик най добре при рН 6.8. Явно добавянето на аскорбинова киселина лашка разтвора доста далеч от тази стойност...

Има, обаче, друг реактив, който действа активиращо на папана и има рН доста близко до нужното.
Това е ЕДТА - двунатриева сол. (етилен-диамин-тетраоцетна к-на).

Май експеримента пак аз ще трябва да го провеждам... Sick

Ако срещнете на улицата мъж, с поникнала брада, ама само от едната страна, Mr. Green, може да съм аз... bowuu

Praynig Може и на крака някъде на по скришно да опиташ  Mr. Green Чакам отзиви  Praynig и не само аз де  Mr. Green

# 263
Не, бе, не съм пробвал, ама имам ЕДТА, пък вие нямате...

А някои хора като чуят за химия... Mr. Green

deni81 сайтове има, но много са ни скъпи. newsm78

# 264
  • София
Ай де и аз с един тъп въпрос! Тези кодове , дето ги виждам на всякъде персонални ли са или мога да ги пробвам и да ми намали поръчката! Също поръчки над 15 евро къде ги получавате , на поща или на митница? Embarassed

# 265
  • Пловдив
ЕДТА ама каква и колко процентна.Аз също я ползвам в изобилие,но при нас има течна ,има гелоообразна и са с различен процент.Ама и на мен ме стана интересно.А използването на папаин води до разпад на клетъчната верига и макс време на третиране с него е 10 мин ,след което да се неутрализира с протеазен инхибилор за да спре пълния разпад на клеткат.С какво се неутрализира след това ?Колкото повече задълбавам става все по интересно ама сега нямам време....

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 17:52 от renydent

# 266
iankampanova - кодовете са за това, да ги ползва всеки. Но преди да поръчваш, прочети какво пише по темата, защото ти плащаш. Поръчка - 60-80 долара е най-изгодна. Идва в пощата.

renydent - тепърва ще се смята. А ти за етцинг ли я ползваш?

# 267
  • Варна
Не, бе, не съм пробвал, ама имам ЕДТА, пък вие нямате...

А някои хора като чуят за химия... Mr. Green

deni81 сайтове има, но много са ни скъпи. newsm78

Просто те подканям  Wink ако не си да пробваш ако пък се притесняваш аз ще пробвам  Mr. Green някои хора са готови на всичко за да се избавят от тази напаст  #Cussing out
Пък и какво толкова може да стане  newsm78 най-много да остана без косми  Joy  Joy  Joy

# 268
  • Пловдив
Не -там е друга киселина .За разширяване ,размекване на зъбна тъкан

# 269

Общи условия

Активация на акаунт