Отговори
# 330
Пак с въпроси да се включа.
Има много Ко Q10 като мг. и като включени други неща кое от тях да избера.
В момента пия този акай http://www.iherb.com/Now-Foods-A-ai-Super-Fruit-Antioxidant-500- … e-Caps/13037?at=0
и тази НА http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg … oftgels/1468?at=0
Примерно мога да спра акая и да взема Ко Q10 + рибено масло ....?Или да си ги продължа двете ама какви мг Ко Q10 да взема....?Благодаря предварително ,знам  :че ще получа отговор  Grinning Mr. Green

# 331
Пинко се е зачел за космите и ще ги издаде  Mr. Green
За Кю10 зависи от годините и нуждата. Аз пия по 30 мг. и се чувствам добре.

# 332
Пинко се е зачел за космите и ще ги издаде  Mr. Green
На 33 съм.

# 333
Пинко се е зачел за космите и ще ги издаде  Mr. Green
На 33 съм.

Можеш да започнеш с 30 мг. и ти. (и повече също няма да ти навредят). Майка ми, която е на 55 год.каза, че от както го пие вече не си чувства кожата така суха. Тя пие от 100 мг.
ХА която пиеш също е добра  Peace

# 334

Цитат
От години пия по 200 мкг "хормони", което е висока доза. Препарати като този са ми помогнали да израсна физически и умствено в норма. Това за теб може нищо да не означава, но донякъде илюстрира идеята, че не бива да се правят много крайни предпочитания, особено въз основа на не много осъзнати афилиации (или обратното) - "хормони"
много бързо ми направи оценка... Не смятам, че съм крайна и можем много да спорим на тази тема, но не е тук мястото. Последното ми изследване ТСХ беше малко над нормата = под 6, ако имаше някакви големи аномалии сигурно щях да пия хормона. Искам първо да си изясня от къде евентуално идва проблемът и как доскоро всичко беше добре. Няма 2ма еднакви човека, нито 2ма еднакви пациента, даже не може да става дума и за сравнение. Не съм отрекла медицината, нито някои от лекарите. Най-лесно е да отнемеш вярата и надеждата на човек и да го приковеш доживот с някакво "нелечимо" заболяване, обаче. Ясно, че някои от думите ми звучат като лозунги, но съм го изпитала върху себе си и съм приела за себе си, че искам да намеря цялостно подобрение. Което не значи ти да спреш да пиеш лекарството или който и да е било друг.
Предлагам да приключим тази тема Wink

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 05:02 от l`ange

# 335
  • София
15%-то намаление е за марките:

Doctor's Best             
Healthy Origins             
Madre Labs

Поръчах си пак Акай на  Madre Labs и вит.С Simple Smile

# 336
# 337
Стикът,който си поръчала няма грешка.Много е ефикасен в жегите.

# 338
http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Travel-Stick-1-5-oz-40-g/5665?at=0
Стика и аз го имам ,но не мога да рзбера преди нанасяне да се мокри или не?

# 339
Да,намокря се преди нанасяне.

# 340
За под мишниците - пише, че става. Само една девушка пише:"..ставила на подмишках и потом два часа махала крилями..." Mr. Green (представих си я образно)

Къде да се прилага - "на ногах, бедрах, подмишках и бикини" ползвайки руската терминология.

Не слагайте желатин!!! Вие фоликула ли искате да атакувате или желатина?

Забравихте ли урока как да скапете парфето на свекървата с парченце ананас?

Това е груба грешка, направо за поправителен! Mr. Green Mr. Green

За девушките, дали са се епилирали добре? - и на мен ми е интересно и ако ме пратите да проверя, ще ви кажа... bowuu

l`ange - ТСХ над 2.1 е латентен хипотиреодизъм и изисква мерки. Какви - ти избираш.
6 е мнооого далече от нормата.

# 341
Iliana__ - 30 мг е добре за начало. Горна граница, няма - аз пия по 400! Има случаи при които се пие по 1200!

Запомни - избери го или с биопирин или вземай и щипка черен пипер, за усвояване (на залък).

Припомням, че моят експеримент с приема на IGF-1 продължава, за сега без сензации. Но е минала само една седмица.

Апропо: да сте чували нещо за някакъв "Руски гастроном" срещу Втора градска? Много ми го похвалиха.((ОФТОПИК!)

# 342
Iliana__ - 30 мг е добре за начало. Горна граница, няма - аз пия по 400! Има случаи при които се пие по 1200
Апропо: да сте чували нещо за някакъв "Руски гастроном" срещу Втора градска? Много ми го похвалиха.((ОФТОПИК!)

Пиеш 400 мг ама си на ..... ти си кажи. Имай предвид, че момичето е младо и зелено  Sick
За гастронома гледах репортаж по ТВ, но нищо повече. Ако някой ходи да каже после дали има кондензирано мляко..... имам сладки спомени от него  Party

# 343
Ще взема Now Foods, CoQ10, 30 mg пише ,че е хубаво да се взема с рибеното масло та добавям и Now Foods, Omega-3, 200 Softgels   и Акая го спирам . newsm78

# 344
  • Оранжевата стая
Може ли едно въпросче, че нямам никакво време да чета подробно всички страници....
Имам поръчка от преди 2-3 седмици и статуса и все още е shoppong out . Чакам известие от пощата, но нищо не съм получила.
Споменахте, че може да пристигне пратката и в митницата - те няма ли да ми изпратят известие, че е дошло нещо при тях?
Изобщо как мога да проверя къде ми е стоката ...  Thinking  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт