Отговори
# 360
За неправилно оросяване имате ли идея какво се взема.

# 361
  • София
Само имай предвид, че количеството на съставките е за 4 таблетки.
Общия брой на таблетките в бурканчето е 30 бр., а ти трябва да взимаш по 4 бр. на ден както е предписано и ако вземеш едно бурканче ще ти стигне за 7 дни и половина . Според мен излиза адски скъпо, ако се взима 3 месеца например.
Бобка, гледах го аз това, но са 120 таблетки , а 30 са дневни дози, т.е. стига за 1 месец   Wink .

Ще го пробвам пък ще кажа дали има някакъв ефект и ако има къкъв Laughing .
Аааа, вярно бе... newsm78 ....тогава стават  Grinning

# 362
  • София
Каква е причината за неправилното оросяване ?
Коя част /крак, ръка, артерия... мозък Simple Smile/ е засегната?

# 363
Каква е причината за неправилното оросяване ?
Коя част /крак, ръка, артерия... мозък Simple Smile/ е засегната?
Оф ,то малко сложно понеже получавам нещо като хипоглекимия и то поне един път седмично ,а кръвната ми захар си е в границите та ЛЛ предположи ,че може да е от това.
И МЕНИЕРОВА БОЛЕСТ ми откриха днес  ,чудо  ooooh!

# 364
  • София
Направи си изследвания, вкл. ИРезистентност.
Не е редно да се приемат медикаменти /било то и добавки/ за премахване на симптоми, когато не е открита причината /мое мнение Simple Smile/

Аз веднага си помислих за ниско кр. налягане , но като спомена Мениерова болест, т.е Мениеров синдром  /знам какво е/- малко се обърках Simple Smile - не съм специалист
Въздържам се от всякакви мнения
Simple Smile

# 365
Направи си изследвания, вкл. ИРезистентност.
Не е редно да се приемат медикаменти /било то и добавки/ за премахване на симптоми, когато не е открита причината /мое мнение Simple Smile/

Аз веднага си помислих за ниско кр. налягане , но като спомена Мениерова болест /знам какво е/- малко се обърках Simple Smile - не съм специалист
Въздържам се от всякакви мнения
Simple Smile
А и кръвното ми е ниско .Абе много е гадно хем нищо съществено ми няма хем пък нежелая да живея в дискомфорт.За оросяването на какъв специалист се ходи?
Извинявайте за спама  Praynig

# 366
  • София
Първо, не си сигурна дали причината е слабо оросяване?!
Отиди при терапевт и той да те насочи.
Ако е кръвното - причината може да са и бъбреците - хипотетично, това е пример Simple Smile

# 367
Кю10-на нормализира кръвното  Grinning

# 368
нади_миши - когато пиеш хапчета и очакваш ефект върху кожата, не забравяй, че полезните вещества ще се разпределят върху ~2 кв. м кожа, а ти си гледаш лицето.

При всяко положение препоръчвам крем.

Вече купих ма жена си два крема от същата фирма, дневен и нощен и тя е във възторг (да не си помислите, че от мене...не!) Mr. Green

Все пак това е мнение на лаик.

Iliana__ - без да се опитвам да заместя прегледа при специалист, за оросяването има три сигурни добавки - Винпоцетин и Гингко Билоба (за мозъка) и почистване на фибринови отлагания по съдовете с ензими  (за цялото тяло, особено крайниците).

За проблеми с оросяването на мозъка - на невролог, за крайниците - на съдов хирург.  

Направи си прегледа и пак се обади.

# 369
Благодаря на всички за отговорите  Кю 10 си го вземам .Днес ходих при ЛЛ и при специалист невролог за няколко месеца наред  ми стига.

# 370
Iliana__ - притеснителното в случая, което ни прави предпазливи е, че си много млада за подобни оплаквания . Затова препоръчваме повече изследвания.

Ако решиш да споделиш нещо повече, може да излезне по-просто решение.

Оставам с впечатлнието, че става въпрос за оросяването на мозъка.

Често срещан проблем, но не на твоите години. bowuu

# 371
Много млада, ти пък  Mr. Green
Аз не се плаша ,защото като го получа това нещо, което аз съм си измислила ,че е хипоглекимия като хапна нещо и се съвземам .Но скоро ми се случи докато шофирах и това ме притесни да не направя беля, как не се сетих да питам невроложката и затова  ooooh! Може пък това и тази мениерова болест да са нещо свързани .Нямаме специалисти в града нямаме и апаратура сега трябва да хода в София в някаква болница на 4-ти километър да ме изследват .
Освен това имам и Хашимото ,което от както работя под голям стрес нещо се изплаши и е в затишие ,друго от болежките ми за споделяне нямам. Laughing

# 372
  • Плевен
нади_миши - когато пиеш хапчета и очакваш ефект върху кожата, не забравяй, че полезните вещества ще се разпределят върху ~2 кв. м кожа, а ти си гледаш лицето.

При всяко положение препоръчвам крем.

Вече купих ма жена си два крема от същата фирма, дневен и нощен и тя е във възторг (да не си помислите, че от мене...не!) Mr. Green

Все пак това е мнение на лаик.
To е ясно, че не е ясно точно какъв ще е ефекта в/у лицето, но все пак ще е по-добре от нищо (така предполагам)  Laughing . Аз реших точно към кремовете да добавя и нещо за пиене. Като свърша моя, ще пробвам и от тези, щом са хубави.

# 373
  • София
Според мен не става само с крем Simple Smile - задължително е и  добавки - постоянно, различни и по-големи дози от т.н  нормална дневна доза /като се внимава много с мастноразтворимите витамини/
Не може да се очакват чудеса, ако сте решили да пиете нещо 1-2 месеца само.
Simple Smile

# 374

Общи условия

Активация на акаунт