Отговори
# 405
  • Варна
Да и вече не е наличен  Crossing Arms-кажете кой беше най добрия вариант на"цитросепт"  newsm78
За американския пазар се произвежда този цитросепт под името нутри биотик:
http://www.iherb.com/NutriBiotic-Grapefruit-Seed-Extract.
Вариантите са много , на таблетки , на спрей , на капки . Изборът е твой.Аз лично си поръчах таблетките http://www.iherb.com/NutriBiotic-GSE-High-Potency-Tablets-125-mg … Tablets/4214?at=0 и съм много доволна . Една таблетка е равна на 12-13 капки от екстракта.
Иначе има и други грейпфрутови продукти  http://www.iherb.com/Grapefruit-Seed-Extract.

# 406
Ще ми препоръчате ли някакви ензими за колит и гастрит!  Thinking щото има най- различни и не мога да се ориентирам.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 16:02 от denibg

# 407
За американския пазар се произвежда този цитросепт

bouquet LeoVita хванах  за ушите този

А за колита ще следя и аз,че моят си е направо улцерозен и кръвотечащ  Embarassed-незнам ензими биха ли ме спасили само-но не пречи поне.

А поръчката ми /двете всъщност,че накрая я разделих/ си стои от снощи в In Progress статус-сигурно защото е съб./неделя.Иначе имейли имам и за двете.
Кофти е че не може да се плаща през ПП-не обичам това писане на номера на карти по монитора-особено на кредитни  Sick

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 16:03 от teo_71

# 408
  • pomorie
а някой може ли да ми помогне с нещо за псориазис.на мъжо баща му има от години но сега е доста изострен един месец ползва крема на доктор тайс и пиеше псориазал но ми се иска да открия нещо друго.зная че не се лекува но поне да облекчим малко симптомите .....псориазала съдържа листа от  бреза ,корени от репей ,листа от коприва ,стръкове камшик ,корени от сарсапарила.....крема на д-р тайс не ми вдъхваше много доверие понеже е за много суха кожа и невродермити....в един друг сайт четох че маслото от ему също го дават за този проблем....всяко мнение и опит ще ми е от полза

# 409
Ninia козметолозите ли ти отговориха ? Simple Smile /за крема/
Какво друго казаха за него ?

Само това. И за DMAE, че не е добре за кожата или поне с това впечатление останах  Laughing Пратиха ме да чета това  Laughing http://www.healthcentral.com/skin-care/c/38641/16152/dmae-cell-death/ и http://ezinearticles.com/?DMAE-Nutrition&id=436215

# 410
Moharet - щом от слънцето чувстваш облекчение, когато няма слънце, пий вит.Д. Има тема по въпроса.

Благоприятно трябва да ти се отрази пиенето на рибено масло и масло от пореч (Borage Oil). Това е общо за всички кожни проблеми.

Това не променя  изискването от преглед и ясна диагноза.

За синузита - настойчиво ти препоръчвам да изкараш един кратък курс с ензими. Има дълга тема, но едно лечение само със серрапептаза се очаква да реши проблема. Окончателно!

denibg - както писах по-горе, има безкрайна тема (2 теми) по въпроса.

Но и на тебе ще препоръчам един курс (около месец) с по-големи дози серрапаептаза. Виж д-рс Бест.

la_chiquita_linda - по принцип - пак вит.Д, рибено масло и масло от пореч. Ако хвърлиш поглед на темата за лечение с LDN (Low dose Naltrexone), ще прочетеш за добри резултати, за които споменава там  morgentau

По принцип това не е кожно, а системно заболяване с проявление по кожата.

Ninia - двете статии са диаметрално противоположни. Втората е похвално слово за DMAE, а първата - журналистически материал в стил "Кой ще ми гарантира..."
Базира се на едно инвитро изследване от2004 г, непотвърдено (но непрекъснато цитирано) от изследвания инвиво вече шест години.

Това, което със сигурност знам е, че DMAE чисти кафяви петна от кожата, предизвикани от отлагането на липофусцин. Много полезен за мозъка, но това е друга бира.

Двата крема са доста скъпи и едва ли някой ще си позволи да влага непроверани съставки.

Да припомня - намалението от 15 процента за продуктите на трите фирми изтича днес (тоест утре сутринта в 10 часа.) Побързайте!

# 411
На 28.05 правих поръчка за моя позната. Днес е получила известие за митница  Crazy

# 412
  • pomorie
отново мерси на Пинки  Flutter и само да попитам да заложа на комбинирани  http://www.iherb.com/Natural-Factors-WellBetX-Rx-Omega-3-Factors … oftgels/2700?at=0   или да взема отделно рибено и това например  http://www.iherb.com/Now-Foods-Borage-Oil-1050-mg-60-Softgels/16570?at=0  ... newsm78 а нещо за мазане

# 413
  • В сънния Люлин, прибулен...

Да припомня - намалението от 15 процента за продуктите на трите фирми изтича днес (тоест утре сутринта в 10 часа.) Побързайте!

Кои са те? По-точно кои са другите две освет Dr`s Best?
Извинявай, ако си писал скоро, чета под диагонал, много ми е напечено тия дни  Embarassed

# 414
  • София

Кои са те? По-точно кои са другите две освет Dr`s Best?
Извинявай, ако си писал скоро, чета под диагонал, много ми е напечено тия дни  Embarassed
Doctor's Best             
Healthy Origins             
Madre Labs

# 415
la_chiquita_linda - по отделно! Кофата с рибено масло + масло от пореч на НАУ.
Пият се 4 + 1.

Ако видя нещо за мазане - ще пиша.

# 416
  • В сънния Люлин, прибулен...
Denis_d,   bouquet

# 417
  • pomorie
Пият се 4 + 1.

нещо не го откривам това на HAY  newsm78

# 418
  • Плевен
Пият се 4 + 1.

нещо не го откривам това на HAY  newsm78
Предполагам има предвид NOW,  но го е написал на български НАУ Wink.

# 419
  • pomorie
Пият се 4 + 1.

нещо не го откривам това на HAY  newsm78
Предполагам има предвид NOW,  но го е написал на български НАУ Wink.
мерсиии!!!!! а за кофата с рибеното-до сега се рових из темите но не успях да видя къде беше линка с кофата?????????ама защо ли не я сложих в предпочитани да ме пита някой

Цитат
Важно за всички с оплаквания от псориазис!!

Снощи попаднах на ценна информация, порових се из мрежата и тя се потвърди: За повърхностно третиране на обривите от псориазис се препоръчват кремове, съдържащи GLA (гамалиноленова к-на, омега-6).

Първото което ми дойде на ум беше Nachtkerzen Öl на Dr. Teiss. От рекламата по телевизията. Сигурно има и други такива масла и кремове, може би по-добри, но иска търсене, а аз бързах да ви кажа.

Тези кремове могат да се прилагат неограничено (зависи от кесията ви). Абсолютно безвредни са що се касае до основните съставки, за бременни, кърмачки, бебета и деца.

Пинки,видях в темата за рибеното масло какво си писал....виждал ли си в херб крем с тази съставка ,аз търсих но не много успешно  Embarassed

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 16:20 от la_chiquita_linda

Общи условия

Активация на акаунт