Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 505
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
до iliam
a: Ще може ли линк към тази тема във facebook

# 331
  • София
И да пишем до телевизиите , какво ще излезе г-н Водопроводчика и ще каже , че измисления срок е до 31. Или какво е един ден закъснение - това е несериозно , Моля Ви се.
един-един,нека ни начисляват лихви за всеки ден забавяне.Дали пък ако това стане ще се преустанови това забавяне,защото няма да има причина за него... Rolling Eyes

# 332
  • София
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=126974847321999

# 333
Варна-експрес -няма Tired #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 334
Лихви само държавата взима. На нас лихви за забавяне на кукуво лято Laughing

# 335
# 336
  • София-Велинград
Изи права си,за всяко просрочено плащане се начислява лихва,но затова нееееееееее!!!!!
На мен социялните са ми казвали ,че срока за изплащане на детсските е от 15 до 25-то число.От както дойдоха тея на власт,си измислят някакво си последно число на месеца,защото на тях така им изнася!!!!!!!!!!!

# 337
Хубаво ще е да има един протест пред парламента с децата на 1-ви юни. Тогава смешните журналисти задължително ще доприпкат да правят репортажи Laughing

# 338
цитат от направена "проверка" от омбудсмана (чиито мандат междувпрочем изтече)

"В хода на проверката не се установиха данни за превеждане на сумите за семейните помощи приоритетно на банките или пощите, а се разплащат от Агенцията нза социално подпомагане след постъпване на съответните финансови средства."

И понеже аз съм с три деца, ще подам молба за детски надбавки за всяко едно от тях по отделно - една за пощата, една за пощенска и една - за уникредит, където имам сметки. Та да видим дали не се привеждат приоритетно - за съжаление, това чак наесен.

Призовавам всички мами с две или повече деца, които ще подават/подновяват молби да постъпят така.

# 339
  • София
Изи права си,за всяко просрочено плащане се начислява лихва,но затова нееееееееее!!!!!
На мен социялните са ми казвали ,че срока за изплащане на детсските е от 15 до 25-то число.От както дойдоха тея на власт,си измислят някакво си последно число на месеца,защото на тях така им изнася!!!!!!!!!!!
Точно за това трябва да се преборим за фиксирана дата,за да можем да искаме и лихви при просрочване(а подозирам,че точно поради тази причина на тях хич не им се иска това  Mr. Green ).Понятието :"до края на следващият месец"е много разтегливо и устройва само и единствено тях

# 340
  • София-Велинград
Ха,аз имам две ,щеподам една за пощата и една за ОББ ,защото Уникредит ,ида ги преведат ,идват последни.

# 341
  • в пустинята
който има възможност нека пише до АГЕНЦИЯ ФОКУС сега

# 342
Това е добра идея.И аз имам две деца,ще си подам декларациите отделно,и без друго сега юни трябва да ги подавам.Та да видим дали ще ми разрешат на едното да са през пощата,което ме съмнява много.

# 343
До всички мами от гр.Бургас. Хайде на площад Тройката в понеделник заедно с децата в 10 часа.
   mamma mamma bg bg

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 20:37 от mi6a81

# 344
Че не ги е срам и да се изказват.Безсрамие Shocked

http://www.focus-news.net/?id=n1400097

Общи условия

Активация на акаунт