Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 509
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
При нас нямааааааааа  newsm45 smile3516 smile3515 smile3512

# 406

Тва ми се вижда глупаво,не може просто така да се иска и йок-до тази дата точно! Naughty Групата е недомислена!
Аз лично се присъединих към тази група"ИСКАМЕ ФИКСИРАНА ДАТА ЗА ПРЕВЕЖДАНЕ НА МАЙЧИНСТВОТО И ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ!"
Всеки има право на избор,но трябва да има последователност в исканията.Майченството се плаща от НОЙ,а детските и интеграционите отМТСП.НОЙ като институция е подчинена на парламента,а МТСП на министерски съвет.

# 407
  • в пустинята
майки от ЯМБОЛ сега пишат в ДАРИКА че има при вас.няма уточнение на коя банка

# 408
  • в пустинята
в сливен също

# 409
Пощенска банка, Сливен - няма нищо преведено, а и няма да има днес. Моя приятелка работи там и се чухме по телефона, каза че ще ги преведат другата седмица, понеделник или вторник.

# 410
  • в пустинята
Пощенска банка, Сливен - няма нищо преведено, а и няма да има днес. Моя приятелка работи там и се чухме по телефона, каза че ще ги преведат другата седмица, понеделник или вторник.
прочети в дарика

# 411
  • в пустинята
незнам ама в няколко града вече имало така пишат

# 412
  • София-Велинград
Сега слизам да видя за София в Уникредит,и ще докладвам .

# 413
  • София
София ОББ все още няма нищо  Cry

# 414
Вие не рабрахте ли,4е в дарика от пет дена пишат,4е има!!!!

# 415
  • София-Велинград
Докладвам-0.20 ,т.е. за София за Уникредит няма превод.Изобщо има ли някой наистина да си е взел парите????

# 416
  • София-Велинград
Някой които е писал до министерството или до някой си и нещо си да има отговор,извинявайте но побеснявам,навън е време прекрасно,а аз не смея да си изведа детето,заплата на 5.06,а детски.......,щяха да ми помогнат,бях си направила сметката дори и за днес най-късно,но това не го очаквах,а мразя ,мразя да съм безсилна......

# 417
НЯМААААА
Имам 4увството,4е един и същи 4овек влиза с рали4ни никове в Дарика и лъже наред за градовете за които има!Сега пишат и за Добри4 и за Ямбол,и за София...дрън дрън нищо няма!!!

# 418
Спокооооооо мойчета всичко си е в срок все още -има време

# 419
Някаква информация за Варна?

Общи условия

Активация на акаунт