Отговори
# 750
аз съм много доволна от мойте кърмачески. толкова, че вече искам и зимни. раждането ми наближава, а заминавам и за почивка. хванало ме е едно чувство, че мога да ви изпусна за зимната колекция , а не ми се иска. ще се опитвам да следя темата. дано скоро има развитие Simple Smile

# 751
И аз съм страшно доволна! Малтретирам ги здраво - нося ги като за последно и пера на 50-60 градуса. Никакви оплаквания нямам.

Чудни са! И най - ме радва фактът, че са блузки, а не потници.

Шаман, поклон!

П.П. Ще ти знъвва другата седмица за прословутата дамска Л-ка.

# 752
записвам се в темата с надеждата за зимни кърмачески блузки. Много ми харесаха, но съм изпуснала датите и за летни и зимни.

Предложение: ръкавите да са по- дълги за зимните. Мисля че съм с нормални ръце, но тези размери на ръкавите ми се струват къси /гледам см в таблицата/.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 15:41 от Mislq

# 753
  • Тук и сега
Момичета, ако някоя от вас продава някоя от блузите М1, М3, М4 или М5, размер М нека ми драсне едно ЛС. Искам ама вече няма.

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 16:20 от murzel

# 754
murzel, от летните модели нищо не остана, само си спомням, че имаше момичета, които предлагаха своите, обикновено с не уцелени размери.

Мога да обявя, че имам известно количество М размиери от модел с дълъг ръкав от тези, и един брой Л, цената им е като на зимните, 20 лв.

А скоро предполагам, че ще стартиреме и нова кампания, до колкото познавам нетърпеливите голи кърмачки Mr. Green

# 755
Мога да обявя, че имам известно количество М размиери от модел с дълъг ръкав от тези, и един брой Л, цената им е като на зимните, 20 лв.

Цветът като на снимката ли е? Ако да - искам Л-то да запазя! Grinning

# 756
Диването, честито ти диванеце  Hug Цвета е бежавеничкаво със тъмно зелено. Трудно ми е да кажа до колко се доближава до снимката, но гледах да е максимално близо.

# 757
Мерсии Simple Smile

Супер, рекох да не е розова. Simple Smile

Другата седмица ако е удобно, ще я взема!

# 758
  • Тук и сега
Шамака, М-ката чудно ме устройва. Айде прехвърлям се на лични да се разберем. Иначе тениска ми се иска, така че ако някой има излишни да пише.

Диване, на некоя зимна среща да не сме като близнета?

# 759

Да бяхте само вие  Joy

# 760
А скоро предполагам, че ще стартиреме и нова кампания, до колкото познавам нетърпеливите голи кърмачки Mr. Green

Ах, колко добре ни познаваш!  Mr. Green

Да бяхте само вие  Joy

Нееее, не сме близначки. Мафия сме, дами, мафия сме.   Twisted Evil

# 761
murzel, от летните модели нищо не остана, само си спомням, че имаше момичета, които предлагаха своите, обикновено с не уцелени размери.

Нямам време да чета темата назад и не знам как стават поръчките.
Шаманката, пиши ми на лични когато имаш време. Бих искала една блузка с дълъг ръкав, че и аз съм от агитката на Диването и Мързелчето Simple Smile

# 762
  • София
И за мен една М, Шаманка!   bouquet Пиша ти на лични!

# 763
А S-ки за нас слаботелесните няма ли  Blush

# 764
НЕ, завиждам на всички слаботелесни, мррразим ги и отказвам да произвеждам за тях  Joy

Siiu, съжалявам, но нямам останали С от тези. Но сколо ще се започне със зимната колекция предполагам, ще има и С-ки, колкото и да ми е мъка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт