Отговори
# 660
SZA , 122 има с печат Кърменето е екологично, като на М4.

Шаманке, това ако го беше обявила още отначало, щях да си поръчам и за каката и за малкия (нищо, че ще му е голяма) с тоя надпис.
На онзи етап ми беше възможно, вече - не! Жалко, защото изработката е перфектна!
Здраве да е! За следващия тираж, дано успея да се снабдя!

Те тези са инцидентни и допълнителни  Rolling Eyes

# 661
И ние сме с блузи от вчераааа направо са страхотниии! Шаманче, благодаря! Simple Smile
Какво казвате има останало? Нещо от дамските блузи XXL? Rolling Eyes Оказа се, че и ХХЛ ми седи добре... ама и по-голямата кърмаческа е супер! Simple Smile Пууу, нямам търпение за днешната разходка!!!  Hug

# 662

Ами да заръчам една тогава Simple Smile Само кажи как да стане плащането и взимането...

# 663
И от мен едно голямо благодарско за добрата работа на Шаманката  bouquet  bouquet  bouquet
П.С. Дамска тениска, "кърменто е логично", ХХЛ има ли случайно свободна? Wink

# 664

Ами да заръчам една тогава Simple Smile Само кажи как да стане плащането и взимането...

Ако можеш да стигнеш до Хаджи Димитър или околията или пък НДК в събота от 10.30 (среща кърмаческа) и Редута в наделя от 11 часа (лекция има) тогава ясно. Иначе плащане на сметка и куриер до вас, ама за твоя сметка  Peace

# 665
Здравейте,
дали има останали дестки бодита - Д3. През цялото време съм с нагласата, че съм поръчала Д1 и Д3, а се оказа, че съм Д1 и Д2. Ако има и Д3 веднага ще взема 68 размер. Толкова я чаках тази суперсила Simple Smile

# 666
kaat, имам една тениска (не боди) с ширината на 68 и печат Д3

Момичета, нищо ХХЛ не е останало

# 667
Потребител Dee от Пловдив да се яви на телефона за уговорка да си вземе тенискитеееее  phoneuu

# 668
Шаманке кърмаческата блузка и потник са страхотни, а детското боди със супер силата ми е любимо вече  Heart Eyes Много съм доволна, а и материята на кърмаческите блузки е много приятна  Hug Благодаря ти   bouquet

# 669
Шаманке, блузките са страхотни, кърмаческият потник също! Това е най-смислената дреха за детето ми, а не поредната тениска. Всички, които ни виждат разпитват за кърменето - защо, как , нима .... Ние сме си подвижна жива пропаганда и е много радващо да знаеш, че можеш да споделиш посланието си пред всички. Просто си ги носим с гордост. Благодаря на теб и на всички, които се занимавате с това! Идва да кърмя детето си до 1-ви клас, а може и в междучасията  Laughing  bouquet

# 670
Epifania, много сладко това с живата пропаганда  Sunglasses

# 671
  • Силистра
Шаманке, благодаря   bouquet
Всичко просто е страхотно!

Утре съм на изписването на моята дружка с нейното бебе, мисля да облека "Кърменето е еко/ логично", дребчо ще е с със супер силата! Така, че пропагандата ще е в Силистра утре.

Още веднъж: благодаря  Hug

# 672
  • Сред обкръжението
И аз влизам да изкажа специални благодарности на Шаманката! Всичко е страхотно! Много ни хареса!!! Днес си взех нещата и с нетърпение очаквам да ги сваля от простора  Mr. Green Тръгваме на почетна обиколка из България с новите ни блузки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 673
  • Германия
Леле, как имате нерви и да перете, аз облякох моята кърмаческа веднага щом я взех от пощальонката и хукнах из града Mr. Green

# 674
Шаманке, ставаш все по-добра!

Общи условия

Активация на акаунт