Студ скова страната, ЮЛЧЕТА надуват ни главата!

• 28 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Като прочетох за скаридите и аз реших, че някой ги е ял небелени Mr. Green
smile3521  Blush Да, ама мама така ми ги даде, помня, че хрускаха  Joy

Впрочем (тук вече сериозно питам) системно ли ходи боса или просто за момента е пожелала?

е стига де, на плажа с обувки  Crazy Ако не знаех, че е 35 градуса при вас сериозно щях да се замисля къде бъркам. Сега ще си обясня въпроса с леко слънчасване на питащия Mr. Green
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs055.ash2/...
Какъв плаж, бе жена - гледам някакъв планински сипей и поточе пред вас  Crazy Вярно, че е топло тука, ама аз съм консервативна - за мен плажът е без камъни, сипеи и ручеи, а златист пясък (айде, в някои страни е чакъл)  Whistling

Мая, радвам се, щото сутринта много отчаяно ми прозвуча  Laughing И Дарина е по-скоро пиклива, обикновено на около час, но след хранене и малко по-начесто, а след таратор (яде го в промишлени колиства) направо си знам, че колкото и да пишка в гърнето, все ще има и за гащите  Mr. Green Сега в жегите поразреди, може и 2 часа да не пишка, но е нормално, предвид потенето.

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 16:47 от julie.k

# 541
 И Йоанна е от пишкащите често- горе долу на 30 мин, пие страшно много вода, отделно и суче....

Amarinova, благодаря за подкрепата. Малката абсолютно всеки път като я слагам на гърне си пиша, но аз не мога да стоя постоянно до нея и да я слагам. Между другото ние това си го правим от 1 год. и не го отчитам като успех. Тя знае много добре за какво служи гърнето, но не си казва за малката нужда...

Огладнях по никое време от тези закуски дето ги подмятате тука....

# 542
  • София
Заразихте ме и мен с тази тема за памперсите. Ние от седмица сме на бабин дом, на село(то е град, ама от селски тип) и всеки втори срещнат се чуди, че Ели е още с памперс. А като ви чета тук и рекох да пробвам. Резултата е: на разходка без памперс - никакви поражения - суха излиза, суха се прибира... и нито едно пиш в тоалетната...Не мога в къщи да я пускам само по гащи, защото ако стане авария няма начин да изпера мокетите. Иначе като напълни памперса ме уведомява и настоява да го сменим със сух. По мои наблюдения пиша3-4 пъти на ден, а акото е 1 път.
Мая, много се забавлявах докато те четох.  Simple Smile
Дени, на близо сме ти. Една среща на Мадарския конник?
Танита, щерка ти е уникална!

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 10:14 от kami_ch

# 543
Добро утро на всички! Писах в русенската тема, ама да питам и тук  Rolling Eyes Имам спешен въпрос: кое изследване за яслата с каква валидност е? Най-вече ме интересува кое е с най-кратък срок на валидност. Някой ми беше казал, че едното е с 3-дневен срок, обаче така и не разбрах кое, а в наредбата нищо подобно не пише. В яслата ми ги изброиха набързо и си казах, че педиатърката ще знае, та не се задълбочих особено. В лабораторията обаче ни ги направиха всички накуп и се опасявам, че ако някое от тях е наистина с 3-дневен срок, ще се наложи да го повтаряме. Благодаря предварително на всички отзовали се!

# 544
Привет и от нас  Simple Smile

По-късно ще се включа да разкажа нашите патила, сега само ще отговоря на dicey, че такова с три дневна валидност, поне ние, не сме разбрали да има и не сме правили.

# 545
dicey ,доколкото знам чревните са с 3 дневен срок на валидност- тези с акитата- в бурканче, в тръбичка и стъкълце  Simple Smile.
kami_chHug
Дуци, Анна е научила най важното, гладна няма да остане  Grinning

# 546
Дайси, ние не сме имали такова краткосрочно изследване. Единственото в тридневен срок е бележката, която дава педиатърът, че детето няма контакт с остро заразно заболяване. Другите изследвания траят месец-два.
Ками, пиши докога сте тук, че ми е трудно да сме всички. Трябва да го планирам, сега уикендът ми е зает, може и през седмицата. Но мъжът ми работи до късно и тярбва да се освободи . Предложи един ден през седмицата. Организираме среща на целия випуск на 26-ти, 20 години от завършване на гимназията Shocked

# 547
Да дам идея
от началото в гащите й слагах сгъната пелена - или малка кърпа за ръце - и двете вършат работа да не стават локви, а детето е мокро и усеща като става нещо.

Иначе много весели истории, със сигурност си мисля че е по добре като се свали пампа, да не се слага на разходка, или в къщи или не знам си къде, просто или го сваляте или не, иначе според мен дребната главица не може да разбере защо понякога може а друг път не може да си действа както до сега...поне и при мен беше на веднъж и край, няма памп, само за спане, Нинето до няколко дена беше без аварии, но има и чудесен пример - сестра си, а тя постоянно я имитира, казах на Емето да пишка няколко дена на гърне, пляскахме, подскачахме, и Нина се научи. Но първия път с Емето беше много по ...дълго ученето - някой истории тук ми припомнят за онова време  Mr. Green

# 548
  • София
Хаха, Ели - все едно описваш нас  Simple Smile Или трябваше да напиша Poker Face  Mr. Green Само че при нас беше обратното - Билянка се начуи точно за 1 ден, а Дея въпреки, че я имитира във всичко, първите дни в пишкането не искаше много, много. На Билянка пък й е кеф да пишка пак в гърнето и така и двете дружно пишкат, а вчера Дея повече от 20 пъти пишка, защото много се кефи, като й казваме "браво" и подскачаме дружно, както казваш  Laughing Обаче с акането - още си ака където завари. Тъкмо днес се оплаквах в чата, че досега все на паркета го правеше, а днес на килима и падна голямо миене  Sick

Аз също с Билянка си спомням, че изследванията на акитата май имаха малка "валидност"  Peace

# 549
  • България
Цитат
author=Ninche link=topic=498289.msg15487931#msg15487931 date=1276843246]
Обаче с акането - още си ака където завари. Тъкмо днес се оплаквах в чата, че досега все на паркета го правеше, а днес на килима и падна голямо миене  Sick
Позната история Mr. Green
Мъжът ми като ме чуе да надавам вой и се провиква:
 hahaha-Да идавам ли да помагам?
Какво да помага,аз толкова свикнах,че...
Ами хубавото е,че досега уцелва или теракота или ламината,но не и килима Sick

# 550
  • София
Дени, споко, имаме много време до септември. Аз също съм заета двата предстоящи  уикенда. А от 28.06 сме на Приморско за 10 дни. Иначе 8 и 9 юли ако е през седмицата и 10, 11 за почивните дни?
Покер фейс, супер идея! Ще я приложа за в къщи.
По повод новия ти аватар, Елена много харесва лейди Гага. Познава снимката и песните и.

# 551
Ками
ами то и Нинето е фенка й половина на Гага и от там ми е и идеята май  Mr. Green

# 552
Цоп  Mr. Green
 Първо да се похваля, че на 15.06 станах леля, на прекрасно момиченце на име Деа  Grinning

За Варна- татито го чакахме в Мол Варна, после заедно ходихме до Аквариума, хапнахме и после до Делфинариума. Делфините ги гледахме от кафето - не съм сигурна, кой беше по ентусиазиран - аз или Мики  Embarassed  Mr. Green Мики от начало го беше страх, но после почна да им маха, да скача, викаше им " рибоооо елааа"  ....много се радва и се смя  Party.  

За свалянето на памперса. За момента го ползвам само вечер, но най - вероятно няма да е още дълго. Не не не , не ми завиждайте- на вън се стиска , чака да го попитам и се изпишква тогава, но в къщи много често ми прави номера - кляка и се напъва на пода, за да капнат няколко капки (много се кефи да гледа) и после идва и ми каза " мокро , мокро!! "  Twisted Evil
Акото ни е проблем - на гърне не стой- преди сменях памперси , сега пера наакани гащи  Sick.

Днес му купигме такова колело http://fl1.shopmania.org/files/snimki/1476/dietska-trikolka-cang … acker~1475795.jpg . и Мики му се радва и аз съм доволна. Колелото  ще е подарък от бабите за рождения ден.   ОТ нас ще е партито, а подаръците - от гостите  Mr. Green .

Това е за сега, айде лек ден от мен Simple Smile

П.П. всичко това беше написано доста по-подробно, но натиснах  нещо и то се изтри  Close  Twisted Evil

# 553
  • Sofia
Дуци, ние отпадаме за неделя Sad Дени пак е болен, кашля като пушач и е с температура, не можахме да спим тази нощ.
Струва ми се, че още от поредицата бронхиолити през зимата не успя да изчисти дихателните пътища и секретите си стоят.
По този повод приемам всякакви народни съвети за дихателните пътища.

# 554
 Като бях малка майка ми слагаше една тенджерка вода да ври с лайка и сода бикарбонат и аз дишах над нея 4-5 минути. Макар, че не знам колко ще успееш малко дете да стои над вряща вода. Усещането не е от най- приятните.

Общи условия

Активация на акаунт