Отговори
# 75
Да се запиша и аз в новата темичка! Ади,  bouquet!

При мен нищо ново - раста прогресивно, засега само на корем. Бебетата също дебелеят, ритат неуморно и много енергично. Корема ми видимо се тресе или от ритници или от хълцанията им.

Вече съм почти готова с покупките - другата седмица ще купим количката и козметиката и приключвам.

Раждането ще е секцио - първото ми беше секцио и нямам лоши спомени. Възстанових се много бързо, без никакви отрицателни последици.

Почивката ни вече е резервирана - заминаваме на 24 юни за Несебър и дано не родя до 5-6 юли, когато се прибираме. Ще изглеждам просто уникално голяма, но не ми се искаше да лиша таткото и бъдещата кака от така желаната от тях почивка. sun

Карина, стискай още малко мила!

Приятно изкарване на срещата довечера!

# 76
Здравейте момичета, честита нова темичка. Радвам се, че всички сте добре. Не пиша, но пък ви чета всеки ден. И аз да взема отношение по темите, по които сте писали - за крампите аз лично пия Магнерот, не Магнерич. Лекарката ми каза, че Магнерота е с по чисто съдържание на магнезий. Вярно е , че има доста голяма разлика в цената едното е 5 лв, а другото 30 лв, но пък досега съм имала само веднъж крампа на прасеца. Относно килограмите аз съм на +6, но пък много ми личат на мойте 150 см височина.
Пожелавам Ви приятен ден

# 77
Аз пък пия Magne B6 - това ми е предписала лекарката... Гледам, че тук се обсъжда само Магнерот и Магнерич - това, което пия какво ли е... newsm78  Пия го 3х1. Досега три пъти съм получавала крампи, но от известно време насам - нито една, дано да се задържи така положението.

# 78
Аз пък пия Magne B6 - това ми е предписала лекарката... Гледам, че тук се обсъжда само Магнерот и Магнерич - това, което пия какво ли е... newsm78  Пия го 3х1. Досега три пъти съм получавала крампи, но от известно време насам - нито една, дано да се задържи така положението.

Мисля, че го мернах в аптеката, магнезий с вит. В

# 79
Привет момичета,
Да дам отчет за дебеланката - обърнала се е с главата надолу и дано така си остане до края, тежи около кило Laughing и всичко е наред, плацентата също. Явно ниското й разположение е било временно. А това че се усещат ритниците ниско долу- това всъщност са вибрации от движенията на  ръцете.Доволна съм от прегледа и защото си поговорихме за раждането и стигнахме до консенсус с нея - с някои неща ще се съобеази тя, с други аз и така - вече съм спокойна, че ще ме остави да почнем нормално, пък от там нататък - каквото сабя покаже Grinning.
Да, аз съм в грешка - окситоцинът е хормона на любовта, както е споменала биляна, който се отделя при кърмене и който помага при контракциите и за това се влива,за да се ускори раждането. Окситоцинът се блокира при стрес и страх и се отделя при почивка и спокойствие.
Моите гърди съшо се уголемиха поне един размер. Така беше и предния път. Като спрях да кърмя намаляха отново.
Да вметна само че рамерът /на гърдите/ в случая няма значение за количеството кърма.
Аз съм много доволна от Weleda. Ползвам втора опаковка за корема,но не се бах сетила за маслото против стрий. Скъпо излиза,но е и доста мазно, ползва се по малко,така че стига за по-дълго време.
Карина, желая ти успех - бързо да се прибереш в къщи и кураж - още малко остана  bouquet
Дано успея да дойда днес на срешата.Както казах съм с хлапето и ако той не иска да дойде нищо не е в състояние да го убеди в обратното - телешка история  hahaha

# 80
  • София
Karinna, от няколко дни се бях разтревожила за теб, прегръдки и се успокоявай, че си в добри ръце Hug

Ето тук е по-евтино антицелулитното на Weleda: http://www.iherb.com/Weleda-Birch-Cellulite-Oil-3-4-fl-oz-100-ml/6739?at=0 , но още не съм поръчвала от този сайт, изобщо съм бойкотирала всичко щатско заради ДДС-то, веднъж ходих до Веслец и не ми се ходи пак.

# 81
...изобщо съм бойкотирала всичко щатско заради ДДС-то, веднъж ходих до Веслец и не ми се ходи пак.

И аз така, не мога да се разправям и с митници.
Всъщност скоро ми се наложи покрай шефа, който получи една пратка от щатите. Стойността й беше 30 долара, но му излезе двойна и изгуби 1 ден в чакане за еори номер. Ама така е като не пита разбиращите  Mr. Green

# 82
По какво разбирате, че бебетата в тумбаците хълцат? Аз усещам само ритничета, но никакви звуци не чувам! newsm78

# 83
По какво разбирате, че бебетата в тумбаците хълцат? Аз усещам само ритничета, но никакви звуци не чувам! newsm78
Звуци не се чуват,а  просто ти подскача леко корема на еднакви интервали горе долу,както  и ти като хълцаш.Аз също още не съм усещала с това бебе да хълца,но със синът ми се случваше често.Може би е рано още,незнам.

# 84
  • София
Бебо Grinning, доколкото съм запозната се  усеща като подскачане на корема, звуци не се чуват

# 85
  • София
red shoe-колко ти излиза доставката? После от пощата ли взимаш пратката или ти я носят до врата?
Бебо Grinning, доколкото съм запозната се  усеща като подскачане на корема, звуци не се чуват

Значи е хълцало,аз си мисля че се движи.Рядко ми се е случвало.

# 86
  Значи така се усещало хълцането. Моят бебок като цяло рядко хълца.
 karinnna, желая типо- бързо възстановяване и прибиране в къщи Hug

# 87
red shoe-колко ти излиза доставката? После от пощата ли взимаш пратката или ти я носят до врата?

Безплатна е доставката от този сайт, няма допълнителни такси и данъци, защото е от ЮК, цената е тази, която виждаш на сайта и нищо допълнително. Обикновено пратките пристигат за по-малко от седмица, от пощата се получават Peace

# 88
Това е магнезии с вит В, аз също пия такова и до сега крампи не съм получавала  Rolling Eyes  нз дали това е причината. На мен ли ми се струва или моята бебка върви мъничка, чета за вашите бебоци не по-малки от 1 кг, а моята е 736г на 12-ти на прегледа миналата седмица.  Обещавам да не се вкарвам в излишни филми, но ....  Blush Rolling Eyes

Момичетата от срещата тази вечер, ако не сте тръгнали все още за нея, нека някоя от вас вземе едно апаратче и да пусне снимките после в албумчето.  Ние мислено сме с вас, а вие изпиите по едно сокче и заради нас    Party Hug

# 89
  • София

Безплатна е доставката от този сайт, няма допълнителни такси и данъци, защото е от ЮК, цената е тази, която виждаш на сайта и нищо допълнително. Обикновено пратките пристигат за по-малко от седмица, от пощата се получават Peace

Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт