Отговори
# 660
Аделина, стискам палци всичко да се оправи!  Hug
Всички чакаме скоро да се похвалиш, че всичко е наред

bouquet

# 661
patencce, при мен работата с изследванията е подобна - проследявам се по ЗК в Токуда...и последните кръвни изследвания са ми от началото на Март...даже вече не помня от коя дата  Thinking  newsm78

# 662
  • София
patencce, при мен работата с изследванията е подобна - проследявам се по ЗК в Токуда...и последните кръвни изследвания са ми от началото на Март...даже вече не помня от коя дата  Thinking  newsm78
Аз също съм в Токуда,но вече имам 3 пъти пускани кръвни изследвания и урина.

# 663
да се запиша в тази тема, надявам се да ме приемете в колектива.
Чакаме малката принцеса на 2ри август.
сигурно с някои сме се засичали, тъй като и аз си следя бременностна в Токуда от самото начало и там мисля да раждам. Д-р Ефтимове ме следи и макар, че четох някои негативни отзиви за нея - аз лично съм доволна.

Да ви споделя малко аз какво правих последните 7 месеца и надявам се на някой да са от полза съветите ми.

Качила съм само 9 кг. от началото, но и до момента се движа активно и гледам да не ям като не ми се яде. Дъвча дъвки или пък ям плодове (диня и череши - напоследък в изобилие). така избягвам вредната грана в големи количества.

Още ходя на антицелулитни масажи - два пъти седмично. Започнах ги в четвъртия месец и ще ходя до края на осмия. Почти нямам целулит. Всяка вечер си мажа бедрата със стягажия лосион за тяло на AVON, но добавям и съвсем малко етерично масло от портокал/грейпфрут (антицелулитно).

От самото начало си мажа корема. Първите месеци - със стандартния лосион за тяло, който ползвах, след 4-я месец - с Мустела, а от април - с едно масло, което си купих от Берлинския ДМ - марката е BabyLove, струва 4-5 лева и видях, че го има и в ДМ-магазините в българия. Към него обаче добавям по една капачка масло от пшеничен зародиш (на балев - 4,50 струва) - против стрии. И мога да кажа, че съм в перфектна форма на кожата!

Най ми беше мъка, че ще пропуснем морето. И за това решихме да идем в юни - заминаваме от 9ти до 14ти на Обзор, в един от ол-инклузив хотелите. Дано да случим на време. Лекарката ми каза, че няма никакъв проблем за бебето, разбира се да не се подлагам на екстремности, а просто да си релаксирам (повече на сянка) и да плувам, но без да се натоварвам.

Днес приключихме с външната изолация, сложихме комалници и ни остава да подготвим на бебчето стаята, тъй като ще си има совствена стая от момента, в който сши дойде у нас.
Готова съм и със списъка (излезна доста голям.......)

И съм и голяма късметлийка - бабата се пенсионира като по поръчка и ще ми помага от самото начало!

# 664
Аз засега съм 15 кг отгоре. С първата бременност качих 40, така че въобще не ми пука, сега съм добре. После ги свалям.

# 665
misleto, ти по здравна каса ли си или си си взела пакет за проследяване? При коя лекарка си? Аз се записах при Живкова, но нещо никак не ми харесва. На фона на моята от Щерев...абе липсва й лично отношение или просто може би очаквам повече. Дразня се страшно много, когато виждам как трябва да си купя човешкото отношение на някои доктори  newsm78 А това е неразделна част от тяхната работа. Важното е, че при нея съм само по ЗК и това не е особенно обвързващо.

tedche, добре дошла, леки оставащи 2 месеца и бързо и безболезнено раждане на вашата мома  Hug Като слушам колко добре си се организирала...маааалко ти завиждам  Blush ама малко, де. Аз до момента едва се сдържам на 10 кг...целулита е факт от скоро, не се движа много  Rolling Eyes а списъка...още ме е страх да го почна...ако споделиш това онова по твоя, ще съм ти благодарна и с твое разрешение може да плагиатствам това онова  Party

# 666
Здравейте и от мен!
Аз няма са какво ново да се похваля, но искам да вдъхна кураж на Ади и Red shoe. Всичко ще бъде наред, момичета, не се притеснявайте излишно  Hug

# 667
Привет,
и аз няма с какво да се похваля или оплача...
Стискам палци на Ади и red shoe скоро да се включат с хубави новини.
Ади   bouquet за чувството ти за хумор и за позитивизма - това обикновено е половината от лечението!

# 668
  • София
Здравейте момичета   bouquet
Аз се позагубих от форума, но ви чета редовно...да ви се отчета за времето в което не съм писала  Laughing
Вече ми е адски трудно да седя и повече лежа...малките ми мъжлета са добре за сега /дано и така си остане до края  Praynig/
Минахме през профилактика на белите дробчета като полежахме известно време под ноблюдение в болница...Бебоците са се обърнали с главичките надолу и адски ме натискат  Confused та затова почти не седя вече...иначе съм с 6 кг. нагоре - адски успех за бременност с близнаци, но пък и забременях с доста килца така че... Whistling
Най-вероятно, ако всичко е наред ще се срещнем с мъжлетата ми около 10-15 юли...
Относно стриите - нямам за сега абосолютно никакви...продължавам да се мажа с Мамма Дона и смятам че ми влияе добре..
Дясното ми мишле е 1560 гр., а лявото 1480 гр. напълто в норма за седмиците /каза докторката/  Laughing
Еми това е от мен пак ще ви пиша...бъдете живи и здрави, и много щастливи   bouquet

# 669
  • София
Vchavdarova  - ходя при Кръстанова,платено съм,не съм взимала пакет.За момента съм доволна от нея.

tedche - добре дошла. Аз лично не одобрявам ползването на Авон,продукти по време на бременността,както и това когато си гладен да дъвчиш дъвка,но всеки избира сам как да действа. Сигурна ли си,че се използват позволени за бременна жена мазила и уреди при антицелулитните масажи?

# 670
  • София
Да ви се оплача, аз опущих нещо фронта днеска със стриите-долу ниско в ляво на корема се появиха 3-4 и съм много ядосана-мажа се с Икаров и чат-пат Саносан, но днес ще търся и нещо друго. Вчера пък ми се случи нещо, което много ме уплаши-като станах повърнах кървави храчки, а в носа този път нямах кървави секрети. Какво беше това чудо не знам, но дано не се повтаря, че изкрейзих.
Стискам палци на Аделина и Ред шу да се похвалят с добри новини.

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 12:21 от shanika

# 671
Вчера пък ми се случи нещо, което много ме уплаши-като станах повърнах кървави храчки, а в носа този път нямах кървави секрети. Какво беше това чудо не знам, но дано не се повтаря, че изкрейзих.
Аз имах такава случка преди две седмици - за щастие не се повтори, но тагава доколкото и други момичета (на които се е случвало) ми обясниха, че било нещо от капилярите. Дано и при теб не се повтори  Hug

# 672
Добро утро и от мен!

Аз се завърнах от ЖК, бивам все още Simple Smile. По размери сме една седмица назад, но според лекаря това не е притеснително. Килограми досега +9, кръвното ми е ок. Следващият път живот и здраве трябва да ми пусне 45 дневния болничен и изследвания.
shanika, не се притеснявай, от слабите капиляри по време на бременността е. Само се наблюдавай дали е еднократно.
Julia Yankova, дано все така добре вървят твоите момчета до края Simple Smile
tedche, добре дошла и от мен. Не знам дали си се консултирала с лекар относно масажите и кремчето, но знам, че антицелулитните съдържат кофеин, който прониква през кожата, но ти си знаеш най-добре. щом си се чувстваш ок, няма нищо по-важно.
red shoe, adelina_bg, пишете, когато имате новини Hug

# 673
Да ви се оплача, аз опущих нещо фронта днеска със стриите-долу ниско в ляво на корема се появиха 3-4 и съм много ядосана-мажа се с Икаров и чат-пат Саносан, но днес ще търся и нещо друго. Вчера пък ми се случи нещо, което много ме уплаши-като станах повърнах кървави храчки, а в носа този път нямах кървави секрети. Какво беше това чудо не знам, но дано не се повтаря, че изкрейзих.
Стискам палци на Аделина и Ред шу да се похвалят с добри новини.

Аз да си призная имах един период от около седмица и половина ,в които се мазах всеки ден.Имах адски сърбежи и амах чувството ,че ще се нацепя като за световно.После спрях да се мажа-не ми е приятно да съм омазнена толкова, но да чукна на дърво -нямам нито една стрия, нищо че съм с 10килограма отгоре.Та мисълта ми е-и в олио да се къпем, кожата си е кожа-всяка си има мнение.
А относно целулита-чак ви се чудя, явно доста спортувате ,момичета.Аз винаги съм имала целулит-дори в най-слабите си периоди, когато съм била 40кг /при ръст 1 и 60/.А сега си имам целулит доволно.Имайки впредвид, че съм  65кг. в момента и ще качвам още, а не спортувам, работя на бюро и разходките ми не са кой знае колко Laughing
Да си призная още един грях-в момента слабо ме вълнува целулита Embarassed,като родя ще се възстановявам и ще го намалям , пък как не се знае newsm53

# 674
  • Пловдив
До мамчетата от Пловдив-моля кажете ми в коя лаборатория си правите микробиологиите и дали сте доволни от резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт