FarmVille 25-та тема

• 35 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Искам да благодаря на всички съседи, които толкова бързо ми помогнаха за мустанга - има-няма 2 часа от пускането на мейлите. Не разбрах кой и как, но изведнъж в гифт бокса се появи мустанг!   bouquet

Новото юркане да ловим разни неща от стената ми дойде в повече. Който иска, да готви за сватбарите. Аз давам команда изключ и излизам в реалния свят. Ама ха  Crossing Arms

ПП Комшии, не се притеснявайте - ще ви поизпратя това-онова за новите щуротии, ама по-късно. Но аз лично няма да се впрягам да вися на стената, който прати-прати - това ще ми е философията.  Hug

# 661
Ето линковете за сватбата, всичките са  http://www.facebook.com/?ref=home#!/note.php?note_id=40186959233 … &id=680025443

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 11:38 от Slavaa

# 662
  • София
Kally May, мерси много, аз с ровене из темата все пак успях да добия представа за какво става въпрос. )
Но ми се вижда твърде шантава тая работба...)

Оххх, сега са пуснали поредната простотия....и фермата ми яко забива...(
Днес не е истина фермата! От един час няма обиране - непрекъснато забива...Имате ли същия проблем?

# 663
Kally May, мерси много, аз с ровене из темата все пак успях да добия представа за какво става въпрос. )
Но ми се вижда твърде шантава тая работба...)

Оххх, сега са пуснали поредната простотия....и фермата ми яко забива...(
Днес не е истина фермата! От един час няма обиране - непрекъснато забива...Имате ли същия проблем?

Дааааа  #Cussing out Сейвинг, сейвинг и така си остава, уф!

# 664
Дааааа  #Cussing out Сейвинг, сейвинг и така си остава, уф!
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.  newsm78

# 665
И при мен е така  smile3511 smile3515 newsm61 smile3512

# 666
Епа живи здрави да са Laughing

# 667
И на мен фермата не ми зарежда Sad Ще ми изгният Goji Berry-тата  Laughing Добре че имам един unwither spray... Тамън да си прибера табелката за тях и... Странното е че първия път днес като отворих, се зареди нормално. Но даде сейвинг фарм и после не стана нищо заби и не ме пуска да вляза дори  #Cussing out Така искам да си събера материали за сладката овца със спагети на главата  Laughing

# 668
Goji Berry - аз пък нямам такива...

# 669
Здравейте! Една от групите за размяна я закриват, че било против правилата да се търгуват и разменят кодовете. Аз вчера попаднах на измамник, ето му профила Kamron J Snell http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000005447214
Аз имам до момента 5 точки и ми трябват още 4, моля ако имате взаимоотношения с коректни хора пишете ми!
Имам кравата с басейна, овцете на пързалката, водната кула и нео кравата, също и табелата за посева. Остават ми кофи карт,санвич карт, дървото, а четвъртото нещо не знам какво е.

# 670
  • Варна
Да, наистина и аз тази сутрин открих, че групите за търгуване на кодовете са закрити. Аз също искам някой да ми каже за коректни хора, че много искам басейна с кравата  Grinning. Благодаря

# 671
Писнами от тея  #Cussing out Twisted Evil не земат да си оправят нещата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
сега не мога да си обера ягодите  smile3514 smile3511 newsm61 smile3515 smile3512

# 672
  • Пловдив
Пробвате ли през farmville.com? Аз от там успявам да влезна.

# 673
Пробвате ли през farmville.com? Аз от там успявам да влезна.

Hug Hug Hug

# 674
Здравейте на всички! Малко досаден въпрос,ама няма как ,четох,четох и нищо не разбрах  Embarassed какви точки и какво трябва да събирам за 200 FV.И тези кодове само 1 път ли става за подаръците?

Общи условия

Активация на акаунт