FarmVille 25-та тема

• 36 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
# 226
alice* чудесно правиш мила, аз само на стената ще дебна на готово  Mr. Green Видях черно-бялото конче, ма то снощи било  Crossing Arms

# 227
Това с кодовете само за Америка беше много гадно, цял свят феновете бяха много възмутени и всички се чудеха защо не Макдоналдс, тях поне ги има навсякъде!

В Русе няма  Crossing Arms Laughing

# 228
alice* чудесно правиш мила, аз само на стената ще дебна на готово  Mr. Green Видях черно-бялото конче, ма то снощи било  Crossing Arms
Аз мислех сутринта да обирам кон-шнята, ама пусто л-бопитство дали ще даде конче, следващия път ще си вземеш и ти  Hug

# 229
Това с кодовете само за Америка беше много гадно, цял свят феновете бяха много възмутени и всички се чудеха защо не Макдоналдс, тях поне ги има навсякъде!

Имаше, ама го затвориха, сигурна не са предполагали за плановете ти Whistling

# 230
  • Bapнa
Въртенето на конете като при кокошките ли е ? Искам да си взема по-бързо медала и затова питам, досега не съм пробвала ?

# 231
  • МАРС

В Русе няма  Crossing Arms Laughing

Имаше, ама го затвориха, сигурна не са предполагали за плановете ти Whistling
Аз написах че другите се чудеха защо не в Макдоналдс, иначе и аз съм от Русе, но не вярвам че нямаше да успеем да намерим кодове ако беше там промоцията, все пак всеки има познати в други градове където ги има. Не е като да търсиш код от 7-Eleven Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 14:02 от sysko kid

# 232

ти от Русе ли си?

само тук има фалирал Макдоналдс  Tired

# 233
Tova za phonetikata pri men go nqma.sus ET 7 sum.

# 234
Здрасти! И аз като една почитателка на фермата  се включвам в темата!  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile  Вие какво мислите за новите мистериозни кутии в магазина? Мен ми се падна някакъв магазин от серията с кактусите. newsm78 newsm78 newsm78

# 235
Защо дава само по 1 крава  Rolling Eyes как може да ни разиграват за 1 - да бяха дали поне 3, колкото съседа искаха, че да я отключат  Thinking  Crossing Arms

# 236
Аз една си купих и една си пратих и чакам да се роди бебето Simple Smile

# 237

като се роди, не ме забравяй  Wink  Hug

аз и фен теле не съм виждала на моята стена, чакам да ми се роди ...

# 238
Трябват ми съседи който иска може да ме добави!Моя фейсбук е: Aneli Dobreva
На вас какво ви се падна от новото мистери?
На мен:
- 2 бобъра
-Овен
-Оазис
-едно езерце
- и двете Adobe згради

Фен кравчето ще го побликувате ли?

# 239

като се роди, не ме забравяй  Wink  Hug

аз и фен теле не съм виждала на моята стена, чакам да ми се роди ...

Аз имам фен крава ако искаш кагато се роди теле мога да ти дам Simple Smile Как ти е фейсбука?

Общи условия

Активация на акаунт