FarmVille 25-та тема

• 36 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
И аз така, предложих добра оферта и никой не се включва Sad

# 301
Сега доста предложения за приятелство имам.Да видим.
И моля ви ако някой има фесбука на някой които има кодове да казва моляяя!

# 302
А как се разменят животните и машините?  newsm78

# 303
Whatever, благодаря за линка към групата. Предложила съм 42FV срещу някой от басейните + кончета. Дано някой ми пише   Praynig

А как ще ти пратят кончета?
Явно не съм се изразила првилно, аз съм предложила кончета от мен в допълнение към 42-те фв. Simple Smile

# 304
Whatever, благодаря за линка към групата. Предложила съм 42FV срещу някой от басейните + кончета. Дано някой ми пише   Praynig

А как ще ти пратят кончета?
Явно не съм се изразила првилно, аз съм предложила кончета от мен в допълнение към 42-те фв. Simple Smile

Добре, а ти как ще пратиш кончетата  Laughing

# 305
аз нещо не разбирам, как пращате кеша  newsm78

# 306
Аз получих само 2 предложения от 2 момичета! Избрах едното и се оказа че иска само едно плашило за кода! Пратих и го и сега имам водната пързалка Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Ето снимка -

# 307
Ако някой ще взема всичките 8 неща после да каже получил ли е 200 кеш

# 308
Моля дайте някой фейсбук и на мен!

# 309
Орхидея*~*, хаххаах, браво Simple Smile изкарала си късмет Simple Smile

Не пращаме кеш, а неща от маркета, които се купуват с кеш. Както си пращаме Мистери бокса.  Peace

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 18:51 от Whatever

# 310
Орхидея*~*, хаххаах, браво Simple Smile изкарала си късмет Simple Smile

Не пращаме кеш, а неща от маркета, които се купуват с кеш. Както си пращаме Мистери бокса.  Peace

Като по чудо и аз изкарах късмет Simple Smile
Мен ме бяха лъгали за кодове преди това и вече напълно бях се отказала Simple Smile

# 311
Някой има ли информация за Мустанга ???? Моя съседка има вече бебе мустанг и каза че се появявал във фермата за осиновяване  newsm78 На мойта стена такова животно нема .

# 312
  • Bapнa
Мисля, че и мен току що ме излъгаха ......... Confused

# 313
  • Пловдив
Аз получих само 2 предложения от 2 момичета! Избрах едното и се оказа че иска само едно плашило за кода! Пратих и го и сега имам водната пързалка Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Ето снимка -

Как се казва тази водна парзалка на Англйски? И как се изпращат ФВ парите?

# 314

Ето снимка -

ако не е проблем, аз също искам някой фейс, ще бъда благодарна

Общи условия

Активация на акаунт