FarmVille 25-та тема

• 35 037
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
sluchvalo mi se e ... prosto trqbva da se zaredi stranicata napulno .. ili otnovo

В случая обаче къщата е изчезнала на всички

Благодаря за бързите отговори   bouquet Дано да е бъг.За зареждането чаках,всичко се показа къщата не.... Става въпрос за Modern House.

# 571
Току-що осъществих първата си сделка  Crazy

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 22:44 от marto12345

# 572
  • На черешатааа
Току-що осъществих първата си сделка  Crazy
А дали е възможно да се  поосветлят невежите с този алъш вериш  Mr. Green

# 573
Здравейте и от мен.
Благодаря на тези който ме включиха към фермичките си.  Hug
След дълга борба с кутиите се сдобих с две езера, прасенце, куче, две въртележки и най накрая розавата къща за която се борих.
За сега само вземам трите кеща и другите 10, а след това ще нагласям останалото.

# 574
моето пазарче не беше в гифт бокса, а се появи на показалката на мишката и трябваше да го сложа някъде
И аз получих на една от фалшивите ми ферми и не зная какво да правя с него  Rolling Eyes.

# 575
  • София
каква е идеологията не тия бушели, дето ги събираме?
трябва ли да ги шерваме?
или какво?

# 576
  • МАРС
Дайте профила на някой честен търговец, че мойте само ме дразнят, да съм им изпратела пари по пейпал за някакъв си код от минерална вода която те са изпили, много са нагли американците #Cussing out

# 577
  • София
каква е идеологията не тия бушели, дето ги събираме?
трябва ли да ги шерваме?
или какво?

разбрах, прочетох инфото, пълни тъпотии.....

# 578

ще споделиш ли на прост български  Embarassed
уж трябва да използваме тия кошнички за мастер левел,а пък пише че изтича след 2 часа,как трябва да ги използваме,преди да оберем ли  newsm78
аз обрах от съседите ми по 2-3 кошничи и вече имам 47  Rolling Eyes

# 579

ще споделиш ли на прост български  Embarassed
уж трябва да използваме тия кошнички за мастер левел,а пък пише че изтича след 2 часа,как трябва да ги използваме,преди да оберем ли  newsm78
аз обрах от съседите ми по 2-3 кошничи и вече имам 47  Rolling Eyes
Може да закупите от маркет-менюто на фермата до 5 такива сергии, всяка от които струва 50 000. Може също така да получите сергия от някой от своите съседи, които споделят бушели. Също така може да получите сергия и като съберете някаква реколта от своята ферма.

След като сте получили своята сергия може да започнете да събирате бушели за себе си или да споделяте с вашите съседи. Винаги когато прибирате някаква реколта имате шанс да събирате бушели от нея.

Всеки бушел се добавя автоматично и след като сте събрали цялата реколта получавате статистика колко бушела сте събрали

Кликвайки върху ‘Share“ давате възможност на трима свои съседи да получа по един бушел

Когато кликнете на сергията и изберете „Farmers’market“ се отваря прозорец, в който може да управлявате своя маркет.В графата „My Stall“ се показва колко време остава, докато може вашите съседи да вземат от бушелите, който сте събрали от реколтите си. Като база се приема 24 часа, като за всяко допълнително майсторско ниво на култирата се добавя 8 часа. Примерно ако сте събрали домати и имате 2 майсторско ниво времето за тяхната продажба става 24+2*8=40 часа.

Освен това ако вземете някой бушел от същата култура времето за продажба става отново максимално.

Кликвайки върху „Get Bushels“ може да видите всички бушели, които предлагат вашите съседи.
Кликвайки върху „Select“ на дадена култура се отваря подпрозорец с съседите, които предлагат съответната култура. Исбирате съседа и се отваря прозорец за приемане на ‘торбички’

Може да приемете до 3 торбички в рамките на 24 часа от съсед.

След като сте събрали бушели от своите съседи или от ваши култури всички се показват в графата „My bushels“

Може да съхранявате до 50 бушела в един маркет. Може да споделяте със своите съседи бушели като кликнете на „Share“
Когато кликнете на „Use“ на дадена култура ще може в рамките на 2 часа да получавате по- 1XP всеки път, когато обирате от дадената култура(ако имате всички събрани звезди за нея),-по 1 мастери (ако не сте ги събрали), или да ви отключи въпросната култура за определен период,ако ви е заключена. Затова гледайте да използвате даден бушел ако ще събирате от тази култура в рамките на 2 часа

Други бонуси

Всеки път, когато някой е използвал маркета ви над сергията се появява стрелка, която казва че е използван след последното ви влизане.

Не е задължително веднага да взимате бонуса. При всякко посещение на маркета се появява съобщение, от което може да получите бонуса

http://www.telme-bg.com/wordpress/2010/05/27/%D0%9A%D0%B0%D0%BA- … 0%BA%D0%B5%D1%82/

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 23:36 от mam4e_Gabi

# 580
С тъпата глава съм...нищо не схващам  Mr. Green

# 581
Ами,то и на мен не ми е много ясно  Mr. Green

# 582
мамче Габи, мерси за подробното инфо. Аз, разбира се нищо не схванах  Mr. Green Иначе имам пазарче, май си го хванах от съсед. Ще постои във фермата ми докато ми писне.
Уф, искам мустанг. Искам мустангчета. Искам и першеронче. И понита. Искаааааааааааааааааааааааааам  Cry

# 583
  • София
След като изчетох и линка, разбрах. Като се използва сергийката, се трупа актив и накрая от него се получава пи избор - хр, гориво или пари.
 Hug

# 584
  • not found
Дайте профила на някой честен търговец, че мойте само ме дразнят, да съм им изпратела пари по пейпал за някакъв си код от минерална вода която те са изпили, много са нагли американците #Cussing out

хахаха как са се изхитрили тези  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт