FarmVille 25-та тема

• 35 122
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, Лилянчо !

# 556
А  можете ли да ми кажете къде си регистрирате имейлите за фалшивите акаунти?
Мен нали ме баннаха и искам да пробвам дали няма да стане ако регистрирам някъде, различно от abv.bg, защото не мога да си отворя нито една ферма от новорегистриран акаунд  Tired - на практика и от както се взима само по 10 FV  от тулбара вече няма как да си пращам подаръци... Crossing Arms
дай ми на лични къде да ти пратя около 500 саита за пощи няма да имаш проблем  Grinning

# 557
Хич да не ми е ясна тая нова работа с маркета ... Някой доби ли представа за какво иде реч ?

# 558
Не знам аз нямам маркет, аз си мислех, че и мустанга е за всички, ама...

Помежду другото аз оставих фермата над 1 час отворена без да пипам компютъра - излизах и като се върнах наред с други изскочили прозорци беше и мустанга, но мислех, че е за всички!

# 559
маркета е за всички ... просто като обереш евентуално ще видиш и ще получиш в гифт бокса мини пазарчето =))

# 560
  • Варна
Не знам аз нямам маркет, аз си мислех, че и мустанга е за всички, ама...

Помежду другото аз оставих фермата над 1 час отворена без да пипам компютъра - излизах и като се върнах наред с други изскочили прозорци беше и мустанга, но мислех, че е за всички!

На мен по същия начин се появи, оставих оворена фермата, може би около 30 минути, и като се върнах имах прозорец за искане на помощ за мустанга  Peace

# 561
моето пазарче не беше в гифт бокса, а се появи на показалката на мишката и трябваше да го сложа някъде

# 562
Нищо нямам брах преди 2 часа... Peace

# 563
  • МАРС
Аз пък откакто търгувам имам много чуденки, хората предлагат неща които първо ги няма отдавна в маркета, например агнета от Коледа, а още по голямата ми чуденка е как предлагат нереализирани неща, явно има големи хакери.

# 564
Момичета случвало ли ви се е да ви изчезне къща или някакъв обект от фермата.Любимата ми къща я няма  Sad

# 565
Бъг е, спокойно
Аз се чудя защо стената ми се изпълни в публикации за маркета, пък той бул пуснат  Laughing

# 566
sluchvalo mi se e ... prosto trqbva da se zaredi stranicata napulno .. ili otnovo

# 567
Един въпрос към притежателите на водната пързалка- имате ли бутон с който да накарате овцата да се спусне по пързалаката,защото аз нямам.А на басейна с кравата имам. newsm78

# 568
sluchvalo mi se e ... prosto trqbva da se zaredi stranicata napulno .. ili otnovo

В случая обаче къщата е изчезнала на всички

# 569
Аз да се похваля с американеца, удържа си на думата човека и ми прати кода.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт