FarmVille 25-та тема

• 35 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Тестват го още предполагам  Rolling Eyes

И мустанга по същия начин на определени хора га дават! То пък вече прекалиха с това подбиране  smile3511

# 541
Е та мен като ми го даде, та какво? От на 13 съседа само на 2-ма е пратило мейл...сещай се дали ще го получа!

# 542
Много съм изостанала за 4 -5 дни, но едва ли ще наваксам ...
Кодове, модове ... али бали...  Laughing

аз въобще не се занимавам ... но не е невъзможно да наваксаш  Wink

# 543
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Трейси, аз пък ти пратих онова нещо за мустанга (не че разбрах каква е тази работа, че имах абитуриентка тези дни и се вея в други посоки и задачи) - влязох си в мейла, натиснах там нещото си, копирах линка, махнах първата част, махнах нулите, излезе ми картинка и съобщение, че съм помогнала. Значи трябва да е станало.  newsm78 После копнах линка в паралелната ферма и ти пратих и оттам. Да продължа занятието от мъжовата фирма, пък имам и още 2-3 за зор-заман, дето не съм ги закрила още?

А това с кодовете-модовете така и не го разбрах, но ще го усвоявам в движение и с четене. Както се справих с мейла за мустанга и указанията от форума, така ще разуча и кодовете-модовете, ай хоуп.  Laughing

# 544
Нормално ли е няколко часа никой да не ми пише за офертата или просто аз не знам какво е търпение  Laughing

# 545
  • Варна
Аз вече имам оферти, но никой от хората не излиза в съседите ми, и не мога да пратя подаръка  #Cussing out #Cussing out На някой случвало му се е, да му се появи съсед и после да изчезне от лентата. Ето и това ми се случи преди малко. Тъкмо щях да пращам подаръка и гледам човека го няма в лентата, а съм сигурна, че преди това беше там... Sick

# 546
Нормално ли е няколко часа никой да не ми пише за офертата или просто аз не знам какво е търпение  Laughing

и аз бях така! почакай още малко то при такива оферти и малкото е много, но все пак...
Понякога се налага да чакаме за хубавите неща  Laughing

# 547
Аз вече имам оферти, но никой от хората не излиза в съседите ми, и не мога да пратя подаръка  #Cussing out #Cussing out На някой случвало му се е, да му се появи съсед и после да изчезне от лентата. Ето и това ми се случи преди малко. Тъкмо щях да пращам подаръка и гледам човека го няма в лентата, а съм сигурна, че преди това беше там... Sick

Аз поне 5 кода изпуснах по този начин Sad

# 548
  • Варна
Не е за вярване просто, защо когато най-много искаш не се получава. Но каквото.... такова, ще чакам. Той човека каза, че не е проблем, а и иска само една сграда за 32 ФВ  Crazy . Освен, ако не е решил да ме излъже с ползван код.

П.П. Kally May, благодаря ти за отговора. То и аз няма много да се коркам, ама с тези бъгове понякога е неприятно (е има и хубави бъгове  Laughing)

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 17:58 от Маркова Рали

# 549
  • София
На някой случвало му се е, да му се появи съсед и после да изчезне от лентата.

Да, случвало ми се е на няколко пъти даже. И то не от сега. От време на време току някой ми изчезне.
Случвало ми се е и в други игри на Зинга, но след известно време се оправя.

Аз хич няма да се тормозя с тия кодове. Нищо не ми харесва от предложените неща, така че не се и опитвам да проумея врътката.
Много исках мустанг, но не съм от избраните за него  Cry !
Ще чакам да пуснат нещо друго, току виж и моят късмет проработил.

# 550
Знаете ли защо не мога да си отворя подаръците от плика в горния десен ъгъл над фермата?
Изписва ми "Нямате активни искания".
Предварително благодаря за отговорите!  bouquet

# 551
На мен ей сега ми се появи онова за новия маркет докато берях едни тикви и публикувах, купувах от съседи кошници, ама нищо не разбрах какво правя  Joy
Аз сключих сделка днес с един младеж, но като ми даде кода бил вече използван. Казва, че 2-ма може да вземат, ама на, за мен нямаше. Щял в 4pm да ходи за нов код и ми се извинява 100 пъти, че така станало. Аз му казах да не се притеснява, майната му, случва се, очаквах да не са всички сделки успешни, ама на него май наистина му стана неудобно и щял да го прати по мейла, ще видим.
Измислих аз една въртележка  Blush Примерно аз се сдобивам с 200 ФВ и имам всичките неща. Вместо да си купя неща за 100 пари ги предлагам срещу всички кодове. Давам ги на втори човек, той се сдобива с всички неща и получава 200 ФВ. Той ми праща на мен за 100 пари неща и аз реално нищо не губя, а втория човек има всички неща и остава със 100 ФВ. Той може да направи същата врътка с друг негов приятел и т.н.

# 552
Честно казано и аз не го разбрах това за маркета  Rolling Eyes

# 553
Didranad слънце, благодарение на тебе ли ми даде мустанга  Hug Влизам сега и видях че го имам  Heart Eyes Даже има малко на стената  Flutter

# 554

да, тъкмо току-що ми се случи за първи път.
Знаете ли защо не мога да си отворя подаръците от плика в горния десен ъгъл над фермата?
Изписва ми "Нямате активни искания".
Предварително благодаря за отговорите!  bouquet

Zynga Message Center
has been removed while we make improvements.
In the meantime, accept requests on the Facebook request page.
(Every request you find there is valid.)

на кратко няма да е активен този център засега

Общи условия

Активация на акаунт