FarmVille 25-та тема

• 35 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
здравейте  искам да ви попитам падна ми се LOKCED BOX и незнам какво да го правя иска ми някакъв код ако някой знае нещо моля помогнете  bouquet

# 526
здравейте  искам да ви попитам падна ми се LOKCED BOX и незнам какво да го правя иска ми някакъв код ако някой знае нещо моля помогнете  bouquet

Ако е това, за което си мисля, едно жълто ковчеже, кода ще ти се изпрати в пощата.. на мейла.. Но на мен ми се падна една такава преди седмица и още нямам код в пощата...
Ако имаш код на мейла, го вкарваш и ковчежето се отваря...

# 527
  • Варна

Ще получиш мейл в пощата си, който ще съдържа код. Копираш го, и като кликнеш върху кутията избираш опцията за въвеждане на кода и тя се отваря, мисля, че даваше бонус...но съм забравила, отдавна отварях подобна кутия  Joy

# 528
От къде ги взимате тези 7-Eleven items? Разрових малко назад, но нещо нищо не намерих как става Simple Smile

# 529
БЛАГОДАРЯ ТИ!  bouquet

# 530
Тези 7-Eleven items,да не би да имат нещо общо с маркета,който чакаме?
На един мой съсед май вече му функционира маркета,а при мен-нищо.

# 531
Мисля че нямат абсолютно нищо общо
Просто промоция за да добият игрите на зинга повече популярност  Wink

# 532
А маркета при вас работи ли вече?

# 533
  • София
Много съм изостанала за 4 -5 дни, но едва ли ще наваксам ...
Кодове, модове ... али бали...  Laughing

# 534
Бях питала по-напред за кодове за довършване на ботаническата - повечето се оказаха блокирани, но тези работят все още, ако някой има нужда  Grinning
http://gamersunite.coolchaser.com/topics/4936-farmville-botanica … aterials-you-need

# 535
  • Варна
Момичета, помагайте (то май няма как де, но аз да попитам). Получих оферта, разбрахме се с човека, но не ми излиза в лентата със съседите. Голям съм карък значи  #Cussing out . С фалшивите акаунти съседството ми се получава винаги от раз...а сега....не става. Човека каза, че няма проблем ще изчака....но на мен ми се иска да стане по-бързо.

# 536
Къде се намира тоя  Farmer's market,че никъде не го виждам в моята ферма...

# 537
Не го виждаш, защото го няма  Mr. Green
Пуснат е за много малка част от играчите

# 538
Защо?Не разбирам....

# 539
Тестват го още предполагам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт