FarmVille 25-та тема

• 35 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Хора , моля ви се , помогнете ... Току-що ми пратиха кодовете , а аз отивам в buyearnplay.com давам да си логна уж и нищо не става , все така си стои ... Къде да ги въведа тъпите кодове ... =(((((((

# 511
  • Пловдив
Като се логнеш в сайта горе в дясно трябва да ти изписва името. Така ще си сигурна, че си се логнала с правилния акаунт. Точно отдолу под името ти пак горе в дясно има празно поле, в което слагаш кода и натискаш "симбит". Кода трябва да е изписан с главни букви разделени с тире на определените места. Може направо да си го копираш, както са ти го пратили.

# 512
Единия код е с тирета ... другия не е ... Влизам в http://buyearnplay.com/ ... давам да се логна ... и нищо ... Разбрах , че за кода с тиретата се влиза в http://www.slurpee.com/ ... Влязох , логнах се ... но като почнах да пиша и ми изписа това , което и на теб ти е изписвало за след първи юни ... Къде другаде мога да ги въведа тия кодове ? И най-вече да успея да се логна , защото в единия сайт може в другия не

# 513
  • София

Laughing

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 19:52 от Дудинка

# 514
Много кофти ни прецакаха с тези 10 FV, за tool bar-a Sad Правех по 2 кутии на веднъж, а сега пак трябва да првя по 100 ферми... Пък и си бях харесала Tea House за 38 парички и сега край Sad Дали ще го върнат на 25 Confused

# 515
Като влязох от друг компютър нямах проблеми ... Вече всичко е наред =) !

# 516
  • Bapнa
току-що бях излъгана от maria marrero. изпратих и mistery gift ,а тя ми прати използван код:((((

Сигурна ли си, че кода е използван - аз търгувах 2 пъти с нея - кодовете бяха в ред, изпращала ми е и снимка на чашата даже ? Да не би да е в слърпи.ком, какво ти дава ?

# 517
Търся си добри съседи моля ви помогнете дайте си имейла или име тъй като сам още в началото и играта не я разбирам толкова много ! Благодаря предварително !! Искам да благодаря и на Слава .. ;**

# 518
  • Варна
Момичета, хайде някой да ми каже къде си предлагате офертите. Ще се пробвам и аз, да видя дали ще успея, че не съм много на "ти" с английския. Искам fun slide и big splash .

П.П. Искам само линк, благодаря предварително   bouquet

Намерих къде, сега ще чакам Simple Smile

radosty, благодаря ти, значи съм предложила офертата си на правилното място Grinning

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 12:39 от Маркова Рали

# 519
http://www.facebook.com/group.php?gid=127981167214327#!/group.php?gid=127981167214327&v=wall                                                                                       

# 520
Вчера ми се паднаха от кутиите каквото исках  Crazy 4 от 4  Mr. Green Патетата, прерийното куче, къщичката и за финал езерото  Twisted Evil

# 521
Хайде добри хора добавете ме, че ми трябват няколко съседа Simple Smile lubo.uzunov@abv.bg Мерси Simple Smile

# 522
току-що бях излъгана от maria marrero. изпратих и mistery gift ,а тя ми прати използван код:((((

Сигурна ли си, че кода е използван - аз търгувах 2 пъти с нея - кодовете бяха в ред, изпращала ми е и снимка на чашата даже ? Да не би да е в слърпи.ком, какво ти дава ?
И аз съм разменяла с нея- пълна коректност. Rolling Eyes Кода си работеше.

# 523
Кажете от къде могат да се видят нещата от 7-11 ... По-назад имаше един линк , но в него нищо не видях ... Аз вече имам 2 нещица ... и много ми се иска да събера и останалите , но за да ги искам първо трябва да ги видя , а нещо не ги откривам ...
P.S коригирам се - открих ги ... 

# 524
  • Варна
Кажете от къде могат да се видят нещата от 7-11 ... По-назад имаше един линк , но в него нищо не видях ... Аз вече имам 2 нещица ... и много ми се иска да събера и останалите , но за да ги искам първо трябва да ги видя , а нещо не ги откривам ...

Аз ги видях на този линк:
http://www.farmviller.com/index.php?title=7-Eleven_items#Seeds

Има ги изброени в ляво, и като кликнеш върху дадено нещо ти зарежда картинка в дясно. Може да има и друг линк Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 13:19 от Маркова Рали

Общи условия

Активация на акаунт