FarmVille 25-та тема

• 35 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
От новите мистериозни кутии ми се паднаха: патиците с панделката, прасето, розовата къщичка и езерото, което най-много ми хареса  Heart Eyes

# 496
  • London
Ох, ... с ОГРОМНАТА помощ на Уотуивър  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 сключих една сделка и половина, че единият код ми пише, че ще работи след 1-ви юни.

# 497
  • Варна
Я ме светнете къде се гледаше ай пи адреса ми във фейсбук

Отиваш си в профила, кликваш си върху снимката, и адреса горе завършва с цифри, това е твоето ID

# 498

Joy

......Да де, ако някой си е играл да събере нужния брой точки за да му работи кода за 200 кеш, не е логично да го продаде. Simple Smile

Някои кодове могат да се използват 2 пъти (мисля дори всички, без 1). Те си ги ползват вендъж и след това го заменят . Така хем трупат необходимите неща за 200 кеш, хем допълнителните подаръци им идват бонус Simple Smile

# 499
току-що бях излъгана от maria marrero. изпратих и mistery gift ,а тя ми прати използван код:((((

# 500
току-що бях излъгана от maria marrero. изпратих и mistery gift ,а тя ми прати използван код:((((

много лошо  Confused

А  можете ли да ми кажете къде си регистрирате имейлите за фалшивите акаунти?
Мен нали ме баннаха и искам да пробвам дали няма да стане ако регистрирам някъде, различно от abv.bg, защото не мога да си отворя нито една ферма от новорегистриран акаунд  Tired - на практика и от както се взима само по 10 FV  от тулбара вече няма как да си пращам подаръци... Crossing Arms

# 501

много лошо  Confused

А  можете ли да ми кажете къде си регистрирате имейлите за фалшивите акаунти?
Мен нали ме баннаха и искам да пробвам дали няма да стане ако регистрирам някъде, различно от abv.bg, защото не мога да си отворя нито една ферма от новорегистриран акаунд  Tired - на практика и от както се взима само по 10 FV  от тулбара вече няма как да си пращам подаръци... Crossing Arms

Shocked Защо са те баннали?

# 502
ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ! ДНЕС МИ СЕ ПОЯВИ СЪОБЩЕНИЕТО ЗА МУСТАНГА! НЕ ЗНАМ КАКВО НАТИСНАХ, НО СЕГА КАТО СЕ ЗАРЕДИ ФЕРМАТА МИ СЕ ПОЯВЯВА В ГОРНИЯ ЛЯВ ЪГЪЛ МУСТАНГА И ПИШЕ 0 ОТ 5, НО НЕ ЗНАМ В НА КОЙ ПОЩАТА ДА ВЛЯЗА ЗА ДА СИ ВЗЕМА ЛИНКА!
АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ!

# 503

А  можете ли да ми кажете къде си регистрирате имейлите за фалшивите акаунти?
Мен нали ме баннаха и искам да пробвам дали няма да стане ако регистрирам някъде, различно от abv.bg, защото не мога да си отворя нито една ферма от новорегистриран акаунт  Tired - на практика и от както се взима само по 10 FV  от тулбара вече няма как да си пращам подаръци... Crossing Arms

Shocked Защо са те баннали?
[/quote]

Аз незнам точно защо, но предполагам, че е заради фалшивите акаунти - имах вече направени и "изпратили" подарък около 30, те са ми с поредни номера и в един момент просто вече не можех да отварям фермата. Фейса се отваря, мога да си джойна приятели,но когато се опитам да отворя фермата не става - бял екран... иначе старите  ферми си работят и аз бях почнала да им инсталирам тулбара, но от няколко дни не можех да играя и днес бях неприятно сюрпризирана само с 10 FV Sad
Maкар че това с тулбара беше временно решение, защото те все щяха да се изчерпат и после пак нищо Sad
Та искам да пробвам да си направя имейл в някоя друга поща и да пробвам дали ще отворя фермата ,макар че  си мисля, че няма да стане... Какво препоръчвате различно от abv.bg???

# 504
gmail?
И аз имам над 30 ферми с поредни номера, но за сега нямам проблем.. От всичките имах изпратени подаръци , след като се появи туул бара пак ги заредих.

И да ви кажа. Вече имам 3 жени , с които разменяме и са точни. Утре ще ходят до магазина да купуват още неща , и понеже аз имам повечето предмети им  казах , че мога да ги свържа с мои приятели да разменят с тях. Така, че ще ви кажа утре какво имат и ако някой иска , ще ви дам профила им да им пишете.

# 505
Аз искам  Simple Smile
Пуснали са Farmer's Market за малка част от играчите
http://farmvillefanatic.com/limited-farmers-market-release

# 506
  • London

Моля те, не се смей  Embarassed Embarassed Embarassed аз наистина така съм го прочела.
Не, че имам извинение, но пък "каквото е " да ти се извиня, че съм заплес.

# 507
  • Варна
Цитат
Аз незнам точно защо, но предполагам, че е заради фалшивите акаунти - имах вече направени и "изпратили" подарък около 30, те са ми с поредни номера и в един момент просто вече не можех да отварям фермата. Фейса се отваря, мога да си джойна приятели,но когато се опитам да отворя фермата не става - бял екран... иначе старите  ферми си работят и аз бях почнала да им инсталирам тулбара, но от няколко дни не можех да играя и днес бях неприятно сюрпризирана само с 10 FV Sad
Maкар че това с тулбара беше временно решение, защото те все щяха да се изчерпат и после пак нищо Sad
Та искам да пробвам да си направя имейл в някоя друга поща и да пробвам дали ще отворя фермата ,макар че  си мисля, че няма да стане... Какво препоръчвате различно от abv.bg???

Да споделя и моя опит с фалшивите акаунти, аз си мисля, че не са те баннали, защото и при мен се получаваше по същия начин. И пробвах, както си е инсталиран туулбара, и съм в новосъздаден акаунт да пусна играта от самата лента (бутона Play Now!). Така се получи, направо си зарежда играта през farmville.com. При излизане и повторно влизане си инсталирам туулбара (без да деинсталирам преди това) и си вземам и кеша. Това е, поне аз нямам проблем вече и спокойно си изпращам подаръци Simple Smile

# 508
Лелееееее, толкова много страници назад не съм чела никога в тоя форум  Crazy
...ама успях, де... фук- фук Party
Благоаря на всички, че сте толкова обстоятелствени  Hug

# 509
ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ! ДНЕС МИ СЕ ПОЯВИ СЪОБЩЕНИЕТО ЗА МУСТАНГА! НЕ ЗНАМ КАКВО НАТИСНАХ, НО СЕГА КАТО СЕ ЗАРЕДИ ФЕРМАТА МИ СЕ ПОЯВЯВА В ГОРНИЯ ЛЯВ ЪГЪЛ МУСТАНГА И ПИШЕ 0 ОТ 5, НО НЕ ЗНАМ В НА КОЙ ПОЩАТА ДА ВЛЯЗА ЗА ДА СИ ВЗЕМА ЛИНКА!
АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ!

Това и аз се питам щото в пощат ми няма нищо  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт