FarmVille 25-та тема

• 35 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Много гадноооо =( Жалко ... Хубаво беше с 25 кеш ... малко беше =)

# 481
Я кажете ще ми дадат ли код ако предложа някой от специалните коне примерно  Confused

Не. Конете вече не се броят за специални защото много хора ги произвеждат. Но виж, с някоe специално теле може да минеш т.е. longhorn, tuscan, pink patch, kelly green, chocolate. Simple Smile
Аз вече спирам да приемем коне че цялата ми ферма се напълни с тях.  Laughing

# 482
Туулбара дава 10 кеш вече, не 25
alice*, ще дадеш малко кодчета и на нас, нали  Mr. Green

marto12345, такъв фен като теб няма да го оставим без кодове, само да ги пуснат  Hug

# 483
  • София
Сега да си задам малоумния въпрос, че хич ме няма с днешните новости  Embarassed !
Получила съм от една съседка Е-мейл за помощ за мустанга.
Има ли вариант, в който по някакъв начин да използвам линка от зеления бутон за помощ и да се сдобия и аз с мустанг  newsm78 ?
Славе, помагай, душо, че ти си най- в час, доколкото ти четох постовете.

# 484
Я кажете ще ми дадат ли код ако предложа някой от специалните коне примерно  Confused

Не. Конете вече не се броят за специални защото много хора ги произвеждат. Но виж, с някоe специално теле може да минеш т.е. longhorn, tuscan, pink patch, kelly green, chocolate. Simple Smile
Аз вече спирам да приемем коне че цялата ми ферма се напълни с тях.  Laughing

Имах предвид големите, от по 20 кеш
alice*,   bouquet

# 485
Сприятелих се с една мадама, тя пусна 2  муст. на стената си, и пак ми изписва Woah there partner! You can't collect your own foal. . А други й пишат "Благодаря" - т.е. те могат  Sad

имам същия проблем, моля помогнете

# 486
Тамън да се зарадвам че ще направя 3та размяна от 7-11, но се оказа че тази жена има някакъв чипс който носи само точки за достигането до 200 фв, а не някой от item-ите. Не бях чувала досега че има и само точки.

# 487
  • UK
Защо някой би разменил това с 200та кеш, при положение че по всякаква логика (естествено, ако си е играл да събира останалите предмети) трябва да го замени за повече от 200 кеш, за да има печалба?

# 488
Не, имах в предвид, че са просто точки, вместо нещо. И те не са за 200 фв. Item-ите дават определен брой точки явно, и тези точки които онази ми оферираше са по-малко, от колкото носи който и да е от item-ите.

# 489
  • Варна
имам въпрос за този мустанг - копирах линка (зеления бутон), разделих го и си ползвах 2рата част от него, махнах %%. След това си влезнах в допълнителните ферми и нищо не ми отчете - зарежда само фермата и това е. Къде бъркам?

# 490
  • UK
Не, имах в предвид, че са просто точки, вместо нещо. И те не са за 200 фв. Item-ите дават определен брой точки явно, и тези точки които онази ми оферираше са по-малко, от колкото носи който и да е от item-ите.
Да де, ако някой си е играл да събере нужния брой точки за да му работи кода за 200 кеш, не е логично да го продаде. Simple Smile

# 491
  • Варна
Сприятелих се с една мадама, тя пусна 2  муст. на стената си, и пак ми изписва Woah there partner! You can't collect your own foal. . А други й пишат "Благодаря" - т.е. те могат  Sad

Мисля, че трабва да сте и комшии  Peace

# 492
  • Варна

Мисля, че трабва да сте и комшии  Peace

Да, за малкото мустангче трябва и да сте съседи във фермата, иначе не може да го вземете.

П.П. Някой да знае, колко време остава този мустанг във фермата?

# 493
Steps for fixing Broken Wild Mustang Link:

1. Right Click on “Help Friend” link.
   2. Copy the link address location.
   3. Paste the link address into Word, Notepad, browser, etc.
   4. There are two URLs. Only one is needed. From the beginning of the URL addresss, delete the first http:// all the way to the end, stopping right before the second http://______FriendReward.
   5. If you see two %% at the end of your link, delete those as well.
   6. Copy your new link (should be only 1 URL) and send this to your friends so that they can help you wrangle the Wild Mustang!
   7. The friends that you send the new corrected link to, only need to copy/paste your link into their browser and hit enter.

# 494
Я ме светнете къде се гледаше ай пи адреса ми във фейсбук

Общи условия

Активация на акаунт