FarmVille 25-та тема

• 35 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
И аз да се оплача за мустанга.Появи ми се във фермата и кликнах върху ask for help отвори ми се прозорец с имената на приятелите.Избрах си кой да ми помага и когато дадох next out of .... и ме изкара от играта.Като влязох във фермата мустанга ми стои в ляво на екрана.Когато натисна върху него ми дава 0/5.Проверих си фермите и пощите на които изпратих покана нямам нищо за да мога да копирам линка даден по горе и по никакъв начин не мога да си помогна за мустанга.Някой има ли идея за как да си помогна 

# 466
  • Кърджали
Може ли и аз да се наредя на опашката за мъничко мустангче. Искама да събера малки кончета, но засега не ми се получава номера да си хвана. aleksm@abv.bg
Иначе от новата кутия ми се паднаха това с патиците и прерийното кученце. Ще се пробвам и за езерото и стига за тая седмица.Къща не ща, склада ми е пълен с къщи за две селища..

# 467
И на мен се появи мустанга, ама аз патката вместо да го пратя на фалшивите ферми го дадох на приятели...тамън 13  Twisted Evil Laughing Ужас!

# 468
  • Bapнa
И на мен се появи мустанга, ама аз патката вместо да го пратя на фалшивите ферми го дадох на приятели...тамън 13  Twisted Evil Laughing Ужас!

Joy

вие търгувате ли ? Нещо секнаха офертите, а имам още 6 кода да събирам Simple Smile

# 469
  • София
П.П. Избълвах над 30 кончета , ще си поиграя още малко  Peace

Нямам нито една твоя публикация на стената си!
Искам и аз мустаааааанг  cry !

Влез направо в профила и!

# 470
Аз искам да търгувам , а не успявам .... =((((( Подхвърлете някого насам

# 471
аз не, отдеве този, за когото писах, че ме съмнява, ми изпрати използван код, след което му написах доста гневно съобщение и ето какво ми отговори

Ahh im sorry i cant help it if others pass on the code thats out of my control i will send you the mystery box back or is there something else you would like of the same value, again sorry Sad

върна ми една мистери кутия, но като видях как едневременно стана приятел с повече от 20 човека, колко ли хора излъга, ако му мине номера мине. Ще чакам тук да ги пуснат , хич няма да се занимавам и да се моля за някакви си кодове Stop

# 472

Joy

вие търгувате ли ? Нещо секнаха офертите, а имам още 6 кода да събирам Simple Smile

А не...изобщо не ми се занимава, сега съм заета да търся модели на рокличка, че ще се правя на абсолвентка, макар че вчера пробвах една и приличах на швейцарска фермерка  Mr. Green Струва ми се много зор в тия, не ми се натяга за виртуални картинки излишно  Laughing

# 473
Който иска мънички мустангчета да заповяда ... поне с това мога да ви помогна ( we_love@abv.bg ) ... Видяло се е как днес ще успея да осъществя размяна на фв за кодове ... =(

# 474
пратих ти покана, Dream*  Hug

# 475
Я кажете ще ми дадат ли код ако предложа някой от специалните коне примерно  Confused

# 476
Не виждате публикации на стената ми защото кончетата са в помощтната ми ферма , а там нямам съседи от форума освен тези които добавих днес . След малко ще пратя покани на тези които не съм и пак ще почна с кончетата само да направя вечеря   chef

# 477
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
То се е видяло че няма да имам мустанг ,ако може и аз да се класирам за малко мустангче emili126@abv.bg

# 478
Сприятелих се с една мадама, тя пусна 2  муст. на стената си, и пак ми изписва Woah there partner! You can't collect your own foal. . А други й пишат "Благодаря" - т.е. те могат  Sad

# 479
Туулбара дава 10 кеш вече, не 25
alice*, ще дадеш малко кодчета и на нас, нали  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт