FarmVille 25-та тема

• 35 256
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Всички съм добавила и дано успеете да вземете кончета . Пратих отново покани за съседство понеже някои все още не им дава .

П.П. Избълвах над 30 кончета , ще си поиграя още малко  Peace

# 451
Ако не е нахално и мен да добавиш alegra_petrova@abv.bg   bouquet

# 452
Всички съм добавила и дано успеете да вземете кончета . Пратих отново покани за съседство понеже някои все още не им дава .

А при мен нито една твоя публикация не ми се появява от 2 дена  newsm78

# 453
  • sofia
Blagodarq na Slava , strahotna si

# 454
  • София

Нямам нито една твоя публикация на стената си!
Искам и аз мустаааааанг  cry !

# 455
На мен ми се падна това за мустанга ... но още никой от приятилети ми не е помогнал и ще умра вече !!!!

# 456
И аз искам мустанг  Laughing
Другото което искам е всички неща от 7-11  Laughing

# 457
На мен ми се падна това за мустанга ... но още никой от приятилети ми не е помогнал и ще умра вече !!!!

нужно е само 1 от тях да получи писмото, да ти копира линка за помощ с десен бутон и като направиш това дето го пишеше преди 1-2 страници да го дадеш на които и да е петима съседа.

# 458
Ако можe и мен да добавиш  nezi_ned@abv.bg

# 459
На мен мустанг ми се появи в една от помощните ферми. И си помогнах. В основната ми стои само като иконка в ляво на екрана.
Току що си продадох кокошарника за 60 кокошки, и си купих нов за 20. В него има 14 от новите кокошки и 6 златни и се надявам и аз да почна да вадя шарени яйца.

# 460
Здрвейте на всички. До сега само ви четях, но реших да се включа.
Трябват ми още малко съседи. Не мога да си разширя фермата. Ще се радвам и на мустанг.  Hug
Детето ми много се радва като гледа пързалката.  Laughing
Имам въртележката.Simple Smile
Ето пощата ми viki_hrisa@abv.bg

# 461
Вече и аз раздавам мустангчета !!! =))) Сега ще се боря за подаръците с кодовете ...

# 462
  • София
Току що си продадох кокошарника за 60 кокошки, и си купих нов за 20. В него има 14 от новите кокошки и 6 златни и се надявам и аз да почна да вадя шарени яйца.

Искаш да кажеш, че като си купи наново кокошарник, той си е пълен с кокошки от самото начало, така ли???

# 463

black_angel7@abv.bg
ако не те затруднявам   bouquet

# 464

Искаш да кажеш, че като си купи наново кокошарник, той си е пълен с кокошки от самото начало, така ли???
Не, имаше само 1 бяла кокошка. Преди да продам разширения извадих новите кокошки и после ги върнах обратно.Просто сега съотношението на шарените и старите кокошки и в полза на новите и се надявам да излизат по-често шарени яйца.

Общи условия

Активация на акаунт