FarmVille 25-та тема

• 35 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Ха ха има бъг в системата и на всяко вадене на Мустанга извън конюшнята дава конче . Ако не сте си хванали още давайте мейли да ви прибавя че тряба да сме съседи за да го вземете
може ли и за нас stefkasd@mail.bg и snsstoianovy@abv.bg
благодарим предварително
Hug Hug Hug

# 436
  • Пловдив
И аз се нареждам на опашката за мустангче - d.mavrodieva@gmail.com -  Doni Mavrodieva

# 437
Купих си новата розова мистериозна кутия и ми се падна розова сладка къщичка  Grinning

# 438
Новите подаръци от мистериозните кутии са страхотни.На мен от първият път ми се падна езерото и след това продължих да отварям  кутии и ми се падна всичко без прасето ( и без тва прасето не ми харесва)

# 439
И на мен ми се появи коня, но като избрах приятели ми даде "out of syng"... и след като рефрешнах нямаше нищо Sad и в пощата нямам нищо.

И при мен положението е същото Sad Явно ще го забравя този мустанг...

# 440
# 441
  • Бургас
Аз не мога да го взема това мустангче. Изпратих покана за фермата, но явно не е приета  Thinking

# 442
  • София
Къде се появявава този мустанг? При мен нищо няма  Sad !
Дайте поне на снимка да го видя  Praynig !
А за да се получат 200FV от тъпата им промоция, само декорациите ли трябва да се съберат или трябва и дървото + животните?

# 443
И аз да се похваля, имам си Fun Slide, и няма да повярвате писах си една жена от Калифорния, станахме приятели, после и пратих покана за съседство, но не ми излезе в лентата и не мога да й пратя мистъри, но тя ми даде кода и без подарък от моя страна. Като ми се появи ще си изпълня обещанието  newsm44 newsm44 newsm44

# 444
Ауу от новата кутия ми се паднаха патките  Crazy Точно тях исках и няма да си хабя нервите за още да си пращам. Снощи много се ядосвах, че една неаполитанска крава я приех във фалшив акаунт  Cry Но поне мога да очаквам телета от нея... Иначе имам вече и басейна със скачащата крава, много е сладка.

Аз си вися по цял ден във фермата и този мустанг не ми се е вяснал още. А конете ми са тамън на 34 %. Е, имам време да го почакам де.

# 445

ziakarolina, не ти трябват другите коне, можеш да си ги въртиш с други редки коне. КАто получиш мустанга и го сложиш из нивата на земята и веднага се ражда малко, скриваш мустанга в конюшнята за малко и като го извадиш и сложиш на земята пак се ражда малко и така до безкрай, можеш да бълваш малки докато ти омръзне.

# 446
Къде се появявава този мустанг? При мен нищо няма  Sad !
Дайте поне на снимка да го видя  Praynig !
А за да се получат 200FV от тъпата им промоция, само декорациите ли трябва да се съберат или трябва и дървото + животните?

трябва да са различни кодове без значение какви, може и за 3-те игри не само за Farmville

# 447
Лилянчо, благодаря  Peace

Само да ми дойде тоя мустанг..  Twisted Evil

# 448
Голям съмкарък днес,1 кутия си купих и там прасето  Confused

Ще се наредя за мустанга,дано поне там ме огрее titania@hotmail.bg

# 449
Момичета , какви са тези кодове , какви са тези хубави подаръци , които имате ... Кажете ми какво става с тоя фармвилл , че много ми е интересно ... Искам и аз такива нещица ... Моля ви , разяснете  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт