Покажете си детските стаи -11

• 120 749
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Здравейте, и аз взех много идеи оттук, за което съм Ви благодарна. Детската стая вече е готова. Трябват само стол за бюрото и малко диванче /максимум един метър/ или две столчета за пред телевизора. Дайте идеи откъде да ги купя. Стаята е в бяло и розово. Мебелите са от МДФ. Дъщеря ми не иска въртящ се стол.

# 182
  • София
Здравейте, момичета! Невероятни детски стаи сте показали. Много ви моля да ми препоръчате фирма или мебелист за София. Спряла съм се на вариант 2 легла върху 2 реда чекмеджета с цел спестяване на място.

Благодаря ви предварително   bouquet

# 183
Ето тази фирма предлагаше такова решение, каквото търсиш - с 2 легла над чекмеджета:
http://www.perfektmebel.com
Виж в секция "детски стаи" - някъде по към края беше.
Но не мога да ти кажа как работят, защото не съм им ползвала услугите. За сега и аз само разглеждам. Ако някой може да даде отзиви, ще съм благодарна.

# 184
На мен ми хареса това решение-красиво,удобно и практично,наистина пестящо място.Убедена съм,че ако дадете този проект на обикновена фирма или дърводелска работилница за по-малко пари ще ви го направят същото. Цената на това в сайта им е 1921 лв,което ми се вижда много. Даже ако сега очакваното е бебче може да се направи допълнително долното легло да е комбинирано,а на горното да е голямото дете.

# 185
На мен ми хареса това решение-красиво,удобно и практично,наистина пестящо място.Убедена съм,че ако дадете този проект на обикновена фирма или дърводелска работилница за по-малко пари ще ви го направят същото. Цената на това в сайта им е 1921 лв,което ми се вижда много. Даже ако сега очакваното е бебче може да се направи допълнително долното легло да е комбинирано,а на горното да е голямото дете.

Притеснява ме разстоянието между долното и горното легло...струва ми се малко. Трябва да е така направено, че да се ляга и става свободно, без опасност от счупени глави както ми изглежда тук. Може и от снимката да е, но не изглежда ок.

# 186
Не е перфектно наистина,но може да се преустрои.Имах предвид,че цената е висока и идеята ми беше как за по-малко пари може да си поръчаш същото.

# 187
  • София
kimbolina, сега пък ти ме накара да се замисля за такъв тип подвижна преграда. Ето тази особено много ми хареса - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2745

И на мен ми харесва тази преградка, много е весела и практична Simple Smile

Ulia и аз съм за керемидено като комбинация  Peace

# 188
  • София
Аз си харесах това http://tpetkova.snimka.bg/daily/mebeli.516766.19575008 , ще ми го прави едно момче, от което съм доволна. Чакам да ми каже цена тази седмица, до 20 август трябва да сме монтирали всичко.

# 189
  • София
Миньон, писах на Перфект мебел още преди 2 седмици и отговор няма. Едва ли съм единствената ама... това не говори добре за тях. За какво са я сложили тази форма тогава?  newsm78

Това бялото легло, което сте показали е любимото на голямата ми дъщеря, но и на мен не ми се вижда функционално. Долното дете трябва да спи с краката към нишата, защото ще си удря главата.
Ясно е, че всеки дърводелец може да изработи такова. Въпросът е да е сериозен и да работи добре.  Peace
Благодаря на момичетата, които ми писаха на лс.   bouquet

# 190
Присъединявам се към вас  Hug Предстои ни и започвам да събирам идеи.

# 191
Спокойна, горното легло ми се струва недобре обезопасено. Знам няколко случая на паднали от горното ниво дечица и никак не съм фен на двуетажните легла, въпреки че изглеждат много добре и пестят място... Дано не съм права, не знам как спи детето ти, но според мене е добре да преустрои леглото или да се монтира нещо допълнително да пази детенцето.
Герката, точно този модел, според мен, е недомислен. Харесват ми стъпалата, но детето от долното легло гарантирано ще си удря главата като става сънено...

# 192
Видях страхотни детски стаи тук и искам да покажа и нашата бебешко-детска стая.  Simple Smile

http://beborina.snimka.bg/other/dom.440383.19583704

В момента търся нов килим и завеси,като ги сменя ще се похваля отново.   Hug

# 193
 И аз се записвам да следя темичката.Ние все още сме в проект за детска стая за момичета и съм  се спряла на лилав цвят за стените.
beborina -страхотна стая.

# 194
  • burgas
И ние ще правим ремонт в детската:ламинат,легла боядисване  ooooh!Проблема е ,че не можем да намерим компромисен вариант между легла на 2 етажа и отделни легла.Децата са с голяма разлика и да си призная май повече ще се съобразим с мнението на каката,така че стаята ще бъде по-скоро юношеска.Малчо иска легло със стълби,но колкото повече мисля толкова повече се убежбавам че не е добра идея Thinking

Общи условия

Активация на акаунт