Жената ОВЕН - 13

• 18 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Добър ден!
Тогава отпада за четвъртък срещата.Когато сме всички да си я направим.

КоКолина, блазе ти Crossing Arms

Боби, събар без болка ти пожелавам.

Маргалич, мерси, мерси Laughing

# 331
Дайте тогава друга дата и всеки да казва! Hug
Медузке,ти всеки уикенд ли ходиш в Добрич? Thinking

# 332
Добро утро сладуранки  Hug Heart Eyes

Охххх... много ми е трудно да кажа, кога ходим до Добрич то всеки път различно. А сега ни канят за събота и неделя да ходим в Бяла, ще се събираме цял отбор ииии.....  Close направо вече не знам на колко части да се разделя. Искам да отидем в Бяла, искам да се видя с вас, Искам да отида в Добрич, искам, искам..... много неща smile3514. По принцип събота и неделя не сме на работа и все нещо ни излиза, а през седмицата ми е по свободно.  Naughty Но ако искате да е неделя нека да е по-късничко, че да мога и аз да дойда Wink вие решете час и вече ще ви каза, не се съобразявайте с мен.Hug Heart Eyes Hug
Коколинке, ах... колко ти завиждам за шопинга Wink Laughing и аз искам.
Маргалче, не ме изкушавай моля те Crazy Embarassed
Боби, мерси за кафенцето Hug и аз мразя да ходя на зъболекар Crossing Arms не ми е приятно да ми бъркат в устата Sick.
Хубав и слънчев ден ви желая! Hug Heart Eyes Обичам ви!  love001

# 333
А, медуза и ние сме в Бяла, ако е Варненско!Имат сбор на 29 ти.И ние сме там, но неделя рано се прибираме, че мъжо на работа, а Славена имат концерт в школата по танци.

# 334
А, медуза и ние сме в Бяла, ако е Варненско!Имат сбор на 29 ти.И ние сме там, но неделя рано се прибираме, че мъжо на работа, а Славена имат концерт в школата по танци.

Франчи, и ние за това ще ходим smile3521 може да се засечем някъде smile3503. Да но нашите мъже в неделя ще влизат в морето за риба и не се знае кога ще излязат ooooh!.

# 335
А, дано се видим.Свако ми и леля ми са от там.Свако ми е рибар Peace
Айде, отивам до апартамента да изчистя и банята днес Mr. Green

# 336
  • Varna
Ами, ако ще се прибирате във неделята, може и по късно бе. Що да не се съберем и по-късно. Само, че няма ли да сте уморенички newsm78
ФРАНЧОНИ Hug
Голямо шетане, си му изпраскала. Ама ти си ми еталон, че тия дни нЯщУ не съм на кеф за такива дейности. Добре, че поне пера и гладя. ЕЙ, сЯ мЪ чакат две пранета които вчера сутринта опрасках сутрита и след това другото вечерта. СутринтЪ беше готово и второто. И сЯ ще се потя над чаршафи и дрехииии. Пускам ТВ- то да мърмори и я мятам. ШЪ ми праЙ кУмпания  Wink

# 337
Медуза, казвай, кога се прибирате?

Делте, аз пък мразя да гладя, ама сезона ми се налага често, често Mr. Green

# 338
здравейте и от мен.таман се боядисах и сядам за малко.при нас нищо не се е променило..впарка-в къщи,в парка-в къщи...  Laughing Laughing Mr. Greenта чакам да отида в Русе малко да почина и разпусна...хайде лек ден  bouquet

# 339
  • Varna
АСЕ Hug
Тъкмо и мене преди обяд ме боядисаха. Аз сама не мога да я боядисвам моята коса. Като беше по къса, можех.
Ейй, РусетУ много го обичам. От там са Русенската част от рода на мъжО. Те са ми любимите. Grinning

# 340
Hellooo! Пак съм тук  Laughing отърване няма от мен  Joy
Платен е нета и естествено веднага кацнах тук.
Кака ви Ели днес изпра два килима, като единия е голям и боядиса 5 врати. Като включа и чистенето, готвенето, прането и простирането..имам право да се оплача, че съм смъртно уморена.. Tired
Сега семки в купичка и приятели в нета.
И аз мразя зъболекари и гинеколози, затова съм на това дередже. Ходете и се преглеждайте дори профилактично и нищо да не ви боли.. Hug
Коколинке, как е малкия?

# 341
О, Ели, много работа си свършила, бе ooooh!Работна булка, ей...
КоКолина е на шопинг Mr. Green

# 342
Здравейте и от мен...
аз не съм много на кеф, че имахме кофти случка...ама не ми се коментира баш сега...(

# 343
  • при моите деца .....
Привет!!!
И аз с много настройване ходя на гинеколог и зъболекар.

Мирама,  Hug Hug Hug

Днес се възползвах от хубавото време и ходих доста, бях и на танци.

Хубава вечер!

# 344
Зравейте,сладуранки! Hug
Днес доста обикаляхме,а утре ще ходим на откриването на новия Мол.Продължаваме.... Wink

Ели,утре сме на превръзка и ще видим как е пръстчето.Малкият се радва,защото не го карам да пише(ударен му е показалеца на дясната ръка). Hug

Маргалче,кръстницата ми каза,че нейния магазин е много близко до твоят. Hug

Срещата за утре отпадна ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт